הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנדרול

lionking

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
איך אפשר למנוע כמה שיותר גינו בסייקל של טסט + אנדרול. האם ארומיזול מספיק טוב למנוע גינו ?

ארומסין חסר תועלת מול אנדרול מכיוון שאין המרה לאסטרו אבל בגלל המנגנון המיוחד (והמסתורי) שלו יש תופעות לוואי אסטרוגניות ,רלוקסיפן יעשה את העבודה בהצטיינות במקום השני טמוקסיפן .
ספר קצת על הסייקל , מינונים וכאלה

לא מבין את האנשים שמתעסקים עם אנדרול , אין טעם סתם כדור די רעיל לכבד , לך על npp וטסט יספיק לך .

שום דבר לא בונה מסה כמו אנדרול ,עלות מול תועלת זה החומר הכי אנאבולי שיש ,ראיתי מתחרים לוקחים אותו ומעלים מסת שריר תוך כדי חיטוב אגרסיבי,וצריך להיות ממש יצירתי לדפוק את הכבד עם אוראלים ,סייקל אחד בשני לא יעשה שיט.

שום דבר לא בונה מסה כמו אנדרול ,עלות מול תועלת זה החומר הכי אנאבולי שיש ,ראיתי מתחרים לוקחים אותו ומעלים מסת שריר תוך כדי חיטוב אגרסיבי,וצריך להיות ממש יצירתי לדפוק את הכבד עם אוראלים ,סייקל אחד בשני לא יעשה שיט.
בלבול ביצים סליחה על המילים , אנדרול מעלה המון מים אני שוקל 107 קילו עם אחוז שומן נמוך ומעולם לא השתמשתי באנדרול, לא שווה את הרעילות לכבד בטווח הארוך לא מדבר על ילד בן 25 שעושה סייקל 2 , בטווח הארוך הנזק יקרה.

בלבול ביצים סליחה על המילים , אנדרול מעלה המון מים אני שוקל 107 קילו עם אחוז שומן נמוך ומעולם לא השתמשתי באנדרול, לא שווה את הרעילות לכבד בטווח הארוך לא מדבר על ילד בן 25 שעושה סייקל 2 , בטווח הארוך הנזק יקרה.

אנדרול לא מעלה בהרבה מים זה תירוץ של חובבנים עם חרא של דיאטה ,אני אשמח לראות תמונה נשמע פיזיק מפגר.

אנשים אומרים שזה ממש רעיל לכבד, אבל לארי ווילס לוקח את זה כל השנה במינון של 150מג והערכי כבד שלו לא בשמים. גבוהים אבל לא בצורה סופר חריגה.

נב.. לאלו ששואלים למה לקחת אותו.. פאווליפטרים עפים עליו בגלל הכוח שזה נותן.

אנשים אומרים שזה ממש רעיל לכבד, אבל לארי ווילס לוקח את זה כל השנה במינון של 150מג והערכי כבד שלו לא בשמים. גבוהים אבל לא בצורה סופר חריגה.
בטווח הארוך לא שווה את הסיכון לדעתי האישית לא מתכוון להתווכח על זה שכל אחד יעשה מה שלדעתו בריא לו, ומספיק בשביל מסה נקייה טובה לאכול נכון להתאמן חזק וזה הכל שתי סוגים של חומרים טובים יעשו אחלה עבודה, במידה ואתה מתכוון להתחרות באופן מקצועי פאוורליפטינג או בודיבילדינג זה סיפור אחר .

נערך לאחרונה:

איזה אנאבולים אתה אוהב וממליץ?

איזה אנאבולים אתה אוהב וממליץ?
מסטרון , כל סוגי הטסט למיניהם הכל אותו הדבר עניין של אסטר שונה , אני אישית מעדיף סוסטנון , npp למסה כמה שיותר נקייה, פרימו לחיטוב אם אתה משיג רפואי, דיבול,אנאבר וסופרדול לתת קיק סטארט אם אתה ממש רוצה להשתמש באוראלים בתחילת הסייקל אבל ממש לא בגדר חובה, שוב תזונה טובה ואימונים חזקים יעשו את העבודה הכי טוב בשילוב עם השילובים שהזכרתי,
אני עושה סייקל של מסטרון עם סוס פעם בשנה זה מספיק לי אבל זה למטרת תחזוק במידה ואתה רוצה מסה או חיטוב נקי עדיף להריץ שתי סייקלים בשנה

מסטרון , כל סוגי הטסט למיניהם הכל אותו הדבר עניין של אסטר שונה , אני אישית מעדיף סוסטנון , npp למסה כמה שיותר נקייה, פרימו לחיטוב אם אתה משיג רפואי, דיבול,אנאבר וסופרדול לתת קיק סטארט אם אתה ממש רוצה להשתמש באוראלים בתחילת הסייקל אבל ממש לא בגדר חובה, שוב תזונה טובה ואימונים חזקים יעשו את העבודה הכי טוב בשילוב עם השילובים שהזכרתי,
אני עושה סייקל של מסטרון עם סוס פעם בשנה זה מספיק לי אבל זה למטרת תחזוק במידה ואתה רוצה מסה או חיטוב נקי עדיף להריץ שתי סייקלים בשנה

במה סוסטנון עדיף על אננתת מהבנתך ומנסיונך?

במה סוסטנון עדיף על אננתת מהבנתך ומנסיונך?
קודם כל לדעתי חומרים משפיעים על כל אחד בצורה שונה , מניסיון אישי שלי סוסטנון פעל מהר יותר פחות העלה נוזלים הדיאטה שלי תמיד ללא פחמימות גבוהות מדיי ואני שונא נוזלים בסייקל מעדיף לעלות נקי ולאט למרות שאין לי סיבה להעלות עוד מסה ממה שיש לי כרגע שוקל 107 קילו , זו הסיבה שמבחינתי סוסטנון עובד הכי טוב , לאדם רזה שרק מתחיל עדיף שיתחיל עם אנטט ודקה חומרים מהסוג הזה יעלה כמה שיותר במשקל תזונה אופטימלית , מסטרון וסוסטנון יתנו מראה קשיח יפה מסה איכותית ונקייה .

מתנגד לאנדרול וממליץ על סופר דרול ודיבול , שהראשון יותר רעיל והשני חד משמעית מעלה יותר נוזלים ,קיצר כמו שאמרתי בלי אוראלים לא בונים מסה אמיתית ,סייקל טסט מסטרון ?
אולי אתה נמצא ב5 אחוז של הייפר ריספונדר שזה יכול להזיז להם ,לבנות עליהם מסה?
Poor fucking choice .

מתנגד לאנדרול וממליץ על סופר דרול ודיבול , שהראשון יותר רעיל והשני חד משמעית מעלה יותר נוזלים ,קיצר כמו שאמרתי בלי אוראלים לא בונים מסה אמיתית ,סייקל טסט מסטרון ?
Poor fucking choice .
אתה מעיק , תעשה מה שבא לך זה ההמלצות שלי תשחרר לא מתכוון להתווכח בנושא, תחזור אליי חרי שתעשה 30 סייקלים עם אוראלים נראה מה מצב הכבד שלך יהיה תסתכל לטווח הארוך לא לטווח הקצר ף הסתיים הדיון .

Poor fucking choice .
לא מבין בשיט בחומרים, אבל לזה קוראים Exposed.

מעבר לזה, הספקתי לראות את התמונה שהבחור העלה.
אין ספק שהוא גדול והכל, אבל הרבה פחות ממה שתיאר ובטח שיותר קטן ממה שאתה מצפה לראות אחרי שתיאר את השימוש שלו בחומרים.

אין ספק שהוא גדול והכל, אבל הרבה פחות ממה שתיאר ובטח שיותר קטן ממה שאתה מצפה לראות אחרי שתיאר את השימוש שלו בחומרים.

ליצן אחי עזוב ,דחף את האף שלו לנושא נגד את עצמו תוך כדי ועוד מספר סיפורי סבתא על טסט עם מסטרון ,וגם אני ראיתי את התמונה ,בנאדם בדיחה .

ליצן אחי עזוב ,דחף את האף שלו לנושא נגד את עצמו תוך כדי ועוד מספר סיפורי סבתא על טסט עם מסטרון ,וגם אני ראיתי את התמונה ,בנאדם בדיחה .
תעלה תמונה נראה איך אתה נראה ידגרנט , אתה גיבור אחרי מקלדת

ואתה נראה כמו ילדה עם קוקיות לעומתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית