עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
השרירים מבחינה פיזית יורדים?
המשקלים יורדים,יורדים משמעותית אפילו
השרירים מבחינה פיזית יורדים?
חחחח ברור אעדכן את טור שעליתת על שיטה חדשה אגיד לו שאם הוא רוצה לעבור את ה501 דד שפשוט יפסיק להתאמן שבועיים ויחזור חזק יותרלא, ויש סיכוי שתחזור חזק יותר.
חחחח ברור אעדכן את טור שעליתת על שיטה חדשה אגיד לו שאם הוא רוצה לעבור את ה501 דד שפשוט יפסיק להתאמן שבועיים ויחזור חזק יותר
רק בריאות
מתי עזבתי?חזרת ליצן? איזה כיף
מתי עזבתי?
ואני ליצן?
תראה איזה שטויות אתה כותב מילא היה לך איזה גיובי בתוצאות אבל גם את זה אין....
אם מה שאתה אומר היה נכון היו שמים לך בתוכנית אימונים אל תתאמן שבועיים (שמע קטע זה לא קורה ) אתה לא אמור להגיע למצב שאתה צריך לנוח שבועייםאתה נותן למערכת העצבים להתאושש, כן אז סביר שתצליח להרים יותר לצורך הדוגמא, לא בהכרח אבל כן.
2. הבאת כאן דוגמא של ילד בלי הרבה תבונה (לא שזה מפתיע) ״אדי הול״
3. כל פעם שאני לא נמצא שבוע במכון ומנסה pr חדש ״במפתיע״ אני פתאום מצליח.
אקח את זה בתור מחמאההכי טוקסיק כאן בפורום
יש לך כל כך הרבה ידע איך זה שזה לא משתקף בתוצאות?ועם חוזר ידע בעליל.
אם מה שאתה אומר היה נכון היו שמים לך בתוכנית אימונים אל תתאמן שבועיים (שמע קטע זה לא קורה ) אתה לא אמור להגיע למצב שאתה צריך לנוח שבועיים
אקח את זה בתור מחמאה
יש לך כל כך הרבה ידע איך זה שזה לא משתקף בתוצאות?
אולי תנסה להפסיק לנוח שבועיים בשביל להתחזק זה יעזור לך (טיפ חינם ממני)
כבר כתבתי אתה לא אמור להגיע לOVER TRAININGבמקרה של over training אפשר לראות שיפור לאחר מנוחה בכוח
זה דילואד לא שבועיים מנוחה וכמו שכתבת זה נועד לנוח והתשקם לא להתחזק ולגדולככלל, הקונספט של strategic deconditioning זה משהו ששמעתי עליו בhst וזה משהו שהרגשתי בעצמי אבל זה נושא של פיתוח מסת שריר
באימוני כוח יש קונספט של Deload כדי לא לאבד כוח אבל כן לנוח ולהשתקם