הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנורקסיה של בנים: אכלתי חצי תפוח כל היום

אני לא יודע את השם שלו. אני לא חבר של אנורקסים. אני מכיר אותו בפנים.
וברור שזה עדיף. הם לומדים הכל בצורה שטחית ואין להם חצי מושג בכלום בסופו של דבר.
מקביל בערך לטכנאי מחשבים ובין מתכנת.

• פותח/ת השרשור
הוא לא יודע אם הוא יצא מהמחלה או לא, ברגע שיהיה לו משבר טראומתי בחיים יש סיכוי של 50% שזה יחזור.

אם אני אתקל בו ואגיד לו: וואי השמנת!
אתה חושב שזה משבר מספיק טוב? 😃

אין סיכוי, הוא אוכל פחמימות, זה פוגע לו בביצועים.
אם הוא יוריד אותן הוא יגיע להיות חזק כמו שאר אנורקסי AD.
דיי בחייאת, AD זו שיטת תזונה מעולה וטובה מה הבעיה איתה אם עושים לפי הספר? תאמין לי בהעמסות מרגישים שנולדת כמו חדש.
ניסית או שזה רק נשמע לך בתיאוריה קשה להרים בלי פחמימה ?:🙁

• פותח/ת השרשור
אתה אוגר? כי אם כן אז AD בשבילך, אם לא, אז תזרוק לזבל.
שלא נדבר גם שכל הספר יכול היה להיות 3 עמודים בדיוק, אבל לאאא צריך לבלבל את המוח על דברים שפסקל בעצמו לא מבין (לדוגמה קטוזיס)

שלא נדבר גם שכל הספר יכול היה להיות 3 עמודים בדיוק, אבל לאאא צריך לבלבל את המוח על דברים שפסקל בעצמו לא מבין (לדוגמה קטוזיס)

✌️

תכלס... ספר חופר ומיותר.. באמת סתם מילא שם 100 ומשהו עמודים בישביל כלום

לגבי האוגרים.. אני מניחש גם זה חחח

מה לדעתך רע ב AD? עובד עליי מעולה פי 1000000 מאשר תזונה עתירת פחמימה, קצת פחמימה, הרבה חלבון, הרבה שומן, העמסות סופ"ש=תזונה בשבילי 😵
וכן תאכלס בספר סתם הוא מבלבל תמוח.

• פותח/ת השרשור
זה עובד בשבילך טוב כי אתה לא יודע לשלוט על עצמך. בגדול אפשר לחיות על "דל" פחמימה במסה אבל להיות בטווח ה 150 גרם פחמימה ולא על 0 כמו שפסקל וחבריו אוהבים לבלבל את המוח.
עכשיו עודד יבוא לפה יתחיל לחפור ואין לי כוח לחפור לו כי עידן כבר חופר לו אז בוא נסגור את זה ככה שתעשה מה שאתה רוצה, ואם אתה מאמין לספר שרשם אותו באדיבילדר אז תהנה 😃

מסכים לגמריי.... דיאטה יקרה, מיותרת ולא מאוזנת.
קראתי איפשהו שלטווח הבינוני (חצי שנה ומעלה) אין לה שום יתרון על אחרות בנושא ההרזייה.

אני לא מבין למה לא לאכול דברים טעימים באופן קבוע יום - יומי - כמו גלידה, עוגיות אפשר ליהיות בחיטוב רק לספור קלוריות ולהישאר במאזן שלילי או ניטראלי. ובייחוד במאסה שאתה צריך לאכול והרבה! אין שום הצדקה ליהיות בAD.

לאורך זמן אני בספק עם דיאטות AD יכולות להחזיק אצל רוב האוכלוסייה.

זאת דעתי

זה עובד בשבילך טוב כי אתה לא יודע לשלוט על עצמך. בגדול אפשר לחיות על "דל" פחמימה במסה אבל להיות בטווח ה 150 גרם פחמימה ולא על 0 כמו שפסקל וחבריו אוהבים לבלבל את המוח.
עכשיו עודד יבוא לפה יתחיל לחפור ואין לי כוח לחפור לו כי עידן כבר חופר לו אז בוא נסגור את זה ככה שתעשה מה שאתה רוצה, ואם אתה מאמין לספר שרשם אותו באדיבילדר אז תהנה 😃
משה שלא תבין אותי לא נכון אני לא מתווכח איתך, אני פשוט שואל אותך שאלות ורוצה ללמוד ולהבין איך זה שאני על תפריט אמסה מאוזן עם אותו מספר קק"ל אני עולה מלא שומן ונוזלים ונהיה מגעיל, לעומת זאת שאני עם תפריט הרבה חלבון , הרבה שומן וקצת פחמימה והעמסות בסופ"ש אני נראה סבבה ועולה ממש נקי.. סה"כ רציתי להבין אם יש לזה הסבר.

---------- התגובה התווספה ב 11:34 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:32 ----------

מסכים לגמריי.... דיאטה יקרה, מיותרת ולא מאוזנת.
קראתי איפשהו שלטווח הבינוני (חצי שנה ומעלה) אין לה שום יתרון על אחרות בנושא ההרזייה.

אני לא מבין למה לא לאכול דברים טעימים באופן קבוע יום - יומי - כמו גלידה, עוגיות אפשר ליהיות בחיטוב רק לספור קלוריות ולהישאר במאזן שלילי או ניטראלי. ובייחוד במאסה שאתה צריך לאכול והרבה! אין שום הצדקה ליהיות בAD.

לאורך זמן אני בספק עם דיאטות AD יכולות להחזיק אצל רוב האוכלוסייה.

זאת דעתי
כי רוצים לעלות נקי במאסה ולא להראות כמו היפופוטמים:O

משה שלא תבין אותי לא נכון אני לא מתווכח איתך, אני פשוט שואל אותך שאלות ורוצה ללמוד ולהבין איך זה שאני על תפריט אמסה מאוזן עם אותו מספר קק"ל אני עולה מלא שומן ונוזלים ונהיה מגעיל, לעומת זאת שאני עם תפריט הרבה חלבון , הרבה שומן וקצת פחמימה והעמסות בסופ"ש אני נראה סבבה ועולה ממש נקי.. סה"כ רציתי להבין אם יש לזה הסבר.

---------- התגובה התווספה ב 11:34 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:32 ----------

כי רוצים לעלות נקי במאסה ולא להראות כמו היפופוטמים:O

כי פחמימות צוברות הרבה נוזלים

בעיכול של חלבון אתה מנצל יותר קלוריות,

ככה שזה לא באמת אותו מספר קלוריות... נדמה לי

כן, לגרג ולנטינו היה את זה, לא זוכר האמת איך קוראים למחלה.

תכלס כשמדובר בבילדר התוצאה היא לא נוראה כל כך, פשוט יציאה מפרופורציה וחיים לא מאושרים (כי כל הזמן עסוקים במראה ובביקורת עצמית) לעומת אנורקסיה שממש מתים מזה...בכל מקרה זה חרא תופעה.

מה לדעתך רע ב AD? עובד עליי מעולה פי 1000000 מאשר תזונה עתירת פחמימה, קצת פחמימה, הרבה חלבון, הרבה שומן, העמסות סופ"ש=תזונה בשבילי 😵
וכן תאכלס בספר סתם הוא מבלבל תמוח.

איך זה עובד עלייך מעולה?
מה הם ההישגים שבגללם יש לך זכות להביע דיעה כזאת?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית