עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אולי תופתע אבל רוב הרופאים עובדים מלא ומקבלים על זה גרושים 🤫אתה ציני? ממתי רפואה הפסיק להיות עדיף?
גם אני אוכל ביום רק חצי תפוח...
אבל אני שותה בצד כמה בורגרים אוריאו ושניצלים מטוגנים...
בואנה, הוא שוקל 60 ומשהו, הוא עדיין אנורקס :S
תזהר שלא תתחזק בטעות
דיי בחייאת, AD זו שיטת תזונה מעולה וטובה מה הבעיה איתה אם עושים לפי הספר? תאמין לי בהעמסות מרגישים שנולדת כמו חדש.אין סיכוי, הוא אוכל פחמימות, זה פוגע לו בביצועים.
אם הוא יוריד אותן הוא יגיע להיות חזק כמו שאר אנורקסי AD.
אתה אוגר? כי אם כן אז AD בשבילך, אם לא, אז תזרוק לזבל.
שלא נדבר גם שכל הספר יכול היה להיות 3 עמודים בדיוק, אבל לאאא צריך לבלבל את המוח על דברים שפסקל בעצמו לא מבין (לדוגמה קטוזיס)
מה לדעתך רע ב AD? עובד עליי מעולה פי 1000000 מאשר תזונה עתירת פחמימה, קצת פחמימה, הרבה חלבון, הרבה שומן, העמסות סופ"ש=תזונה בשבילי 😵אתה אוגר? כי אם כן אז AD בשבילך, אם לא, אז תזרוק לזבל.
שלא נדבר גם שכל הספר יכול היה להיות 3 עמודים בדיוק, אבל לאאא צריך לבלבל את המוח על דברים שפסקל בעצמו לא מבין (לדוגמה קטוזיס)
משה שלא תבין אותי לא נכון אני לא מתווכח איתך, אני פשוט שואל אותך שאלות ורוצה ללמוד ולהבין איך זה שאני על תפריט אמסה מאוזן עם אותו מספר קק"ל אני עולה מלא שומן ונוזלים ונהיה מגעיל, לעומת זאת שאני עם תפריט הרבה חלבון , הרבה שומן וקצת פחמימה והעמסות בסופ"ש אני נראה סבבה ועולה ממש נקי.. סה"כ רציתי להבין אם יש לזה הסבר.זה עובד בשבילך טוב כי אתה לא יודע לשלוט על עצמך. בגדול אפשר לחיות על "דל" פחמימה במסה אבל להיות בטווח ה 150 גרם פחמימה ולא על 0 כמו שפסקל וחבריו אוהבים לבלבל את המוח.
עכשיו עודד יבוא לפה יתחיל לחפור ואין לי כוח לחפור לו כי עידן כבר חופר לו אז בוא נסגור את זה ככה שתעשה מה שאתה רוצה, ואם אתה מאמין לספר שרשם אותו באדיבילדר אז תהנה 😃
כי רוצים לעלות נקי במאסה ולא להראות כמו היפופוטמים:Oמסכים לגמריי.... דיאטה יקרה, מיותרת ולא מאוזנת.
קראתי איפשהו שלטווח הבינוני (חצי שנה ומעלה) אין לה שום יתרון על אחרות בנושא ההרזייה.
אני לא מבין למה לא לאכול דברים טעימים באופן קבוע יום - יומי - כמו גלידה, עוגיות אפשר ליהיות בחיטוב רק לספור קלוריות ולהישאר במאזן שלילי או ניטראלי. ובייחוד במאסה שאתה צריך לאכול והרבה! אין שום הצדקה ליהיות בAD.
לאורך זמן אני בספק עם דיאטות AD יכולות להחזיק אצל רוב האוכלוסייה.
זאת דעתי
משה שלא תבין אותי לא נכון אני לא מתווכח איתך, אני פשוט שואל אותך שאלות ורוצה ללמוד ולהבין איך זה שאני על תפריט אמסה מאוזן עם אותו מספר קק"ל אני עולה מלא שומן ונוזלים ונהיה מגעיל, לעומת זאת שאני עם תפריט הרבה חלבון , הרבה שומן וקצת פחמימה והעמסות בסופ"ש אני נראה סבבה ועולה ממש נקי.. סה"כ רציתי להבין אם יש לזה הסבר.
---------- התגובה התווספה ב 11:34 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:32 ----------
כי רוצים לעלות נקי במאסה ולא להראות כמו היפופוטמים:O
כן, לגרג ולנטינו היה את זה, לא זוכר האמת איך קוראים למחלה.
מה לדעתך רע ב AD? עובד עליי מעולה פי 1000000 מאשר תזונה עתירת פחמימה, קצת פחמימה, הרבה חלבון, הרבה שומן, העמסות סופ"ש=תזונה בשבילי 😵
וכן תאכלס בספר סתם הוא מבלבל תמוח.