הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עד כמה זה קריטי? סקוואט 140 לחמישייה

• פותח/ת השרשור Dmk
  • פורסם בתאריך

Dmk

משתמש קבוע
1,046
628
נק' מוניטין:
1,402
1,046
628
עשיתי לפני כמה ימים סקוואט
כרגע אני עושה ביום הכבד טופ סט של 5, אחר כך חמישייה קלה יותר ואז 3x5 של סקוואט עם עצירה

שמתי לב שכשעשיתי סקוואט עם עצירה ירדתי יותר מאשר בסט הכבד
אני מבין שזה דבר שהוא טבעי שיקרה, אבל בסופו של דבר המטרה היא לעזור לסקוואט הכבד ואולי זה לא נכון לעשות

מצרף סרטונים-

הסרטון הכבד:

עם עצירה:

והנה תמונות לקיצור הדרך-

7zpH9sK.jpg

rWozw3w.jpg

ההבדל לא כזה קריטי באמת אבל שואל בין היתר מתוך התעניינות.

כדי שלא יגידו ששיקרתי - 140 בניסיון לחמישייה משבוע קודם לכן
:

זה לא משנה מבחינת תכנון. כן הייתי מנסה לקחת את הרגיל עוד סנטימטר נמוך יותר כי יש חזרות גבוליות מבחינת "פווארליפטינג".

• פותח/ת השרשור
אם אתה מתקדם ככה,אז מה הבעיה?

יצאת מזה יפה..
בעיקר שאולי כדאי להיות ספציפי יותר לסקוואט הרגיל ולנסות שתרגיל שבסופו של דבר נועד לעזור לו יהיה מדוייק יותר

ותודה חחחח

זה לא משנה מבחינת תכנון. כן הייתי מנסה לקחת את הרגיל עוד סנטימטר נמוך יותר כי יש חזרות גבוליות מבחינת "פווארליפטינג".
הייתה לי הרגשה שזה לא כזה קריטי, אבל עניין אותי.
ולגבי העומק ברגיל, זה פשוט לא בראש מעיינותיי כשאני בסט הכבד, אם כי אני לא עכשיו אחתוך את העומק בצורה משמעותית ואגיד לעצמי שהתחזקתי.
איזה אחד לימד אותי פעם, שכש180 יזוז לא כזה נקי, 140 יראה מעולה. אז אני לא כל כך דואג מזה כרגע כי אני לא חושב שזה עד כדי כך ניכר

בעיקר שאולי כדאי להיות ספציפי יותר לסקוואט הרגיל ולנסות שתרגיל שבסופו של דבר נועד לעזור לו יהיה מדוייק יותר
תשמור את הקלף הזה למקרה שמשהו ישתבש (בתקווה שלא)
שלא יישמע מתנשא חלילה,אבל מכל שנותיי באימונים למדתי שאם משהו עובד,לא צריך לשנות/לחשוב על לשנות/כל דבר בסגנון
זה אמור לבוא כשמשהו נתקע

תן בראש חביבי

בדיוק מה שבאתי לכתוב.

העומק בפאוז יהיה ווריאציה שלאט לאט תעזור לרדת לעומק הרצוי גם בסקוואט הרגיל.

• פותח/ת השרשור
הייתי מנסה להביא את הסקוואט למצב שהוא עמוק כמו הפאוז ולא לדאוג שהפאוז עמוק יותר מהראשי.

איזה אחד לימד אותי פעם, שכש180 יזוז לא כזה נקי, 140 יראה מעולה. אז אני לא כל כך דואג מזה כרגע כי אני לא חושב שזה עד כדי כך ניכר

אבל אני לא יכול להגיד שלא ציפיתי לתגובה כזאת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית