הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני בן 14 ואני מתאמן לבד על פאוור ליפטינג ואני רוצה להתחיל להתחרות

Guardian

משתמש מתחיל
15
19
נק' מוניטין:
32
15
19
היי אני בן 14 ואני התחלתי להתאמן לפני שנה לא ממש רציני ולפני כמה חודשים עברתי לפאוור ליפטינג ואני לוקח את זה מאוד ברצינות ואני חושב שאני רוצה להתחיל להתחרות כבר אבל אין לי ידע איפה למצוא תחרויות או איך להירשם ומה הכוח הבסיסי שאני צריך לתחרות אז אני אשמח לעזרה פה.

תודה רבה לכולם מראש.

היי אני בן 14 ואני התחלתי להתאמן לפני שנה לא ממש רציני ולפני כמה חודשים עברתי לפאוור ליפטינג ואני לוקח את זה מאוד ברצינות ואני חושב שאני רוצה להתחיל להתחרות כבר אבל אין לי ידע איפה למצוא תחרויות או איך להירשם ומה הכוח הבסיסי שאני צריך לתחרות אז אני אשמח לעזרה פה.

תודה רבה לכולם מראש.

ילד בן 14 שרק לאחרונה התחיל להתאמן ברצינות ומתכנן להתחרות בPL,
אני באמת חושב שמאמן יוכל לעשות לך טוב אם באמת אתה רוצה להתמקצע בתחום.
במידה ואתה רוצה להישאר ברמה "חובבנית" ולעשות את זה בשביל הכיף - לך על זה.

בכל מקרה אם תחליט ללכת על מאמן, ממליץ בחום לפנות ל @elchonon

בהצלחה במה שתבחר 🙃

• פותח/ת השרשור
הרבה בהצלחה שיהיה

לענייננו,
כמה אתה מרים אחי?

אני שוקל 65 נכון להיום ואני מרים

BP 90 kg
DL 185 kg

וסקוואטים תמיד עשו לי בעיות בברכיים אבל טיפלתי בזה לא מזמן אז התחלתי רק לפני חודש בערך ואני עושה 110 kg

אבל עחי, אתה תהיה נמוך!
בהצלחה ממש, כל הכבוד להשקיע ככה בגיל 14!

BP 90 kg
DL 185 kg

וסקוואטים תמיד עשו לי בעיות בברכיים אבל טיפלתי בזה לא מזמן אז התחלתי רק לפני חודש בערך ואני עושה 110 kg
מרשים ביותר:drOfzb0GcH:
ילד כזה קטן שמרים משקלים כאלה כבדים על משקל גוף כזה קל. אם תמשיך להתמיד תשבור שיאים!
איך הגעת למשקלים האלו תוך כמה חודשים?

BP 90 kg
DL 185 kg

מהמם
יש לך סרטונים של זה?

BP 90 kg
DL 185 kg

יפה מאוד.. אז מאיזה גיל התחלת עם הטסט לא הבנתי?

אבל אין לי ידע איפה למצוא תחרויות או איך להירשם
@yanivgoft
ומה הכוח הבסיסי שאני צריך לתחרות
אם אתה רוצה לקחת מקום ראשון תבדוק את המקומות הראשונים הקודמים מהקטגוריה שלך. אם אתה רוצה להתחרות סתם לכיף אז אין משקל מסוים שצריך.

יש לי של הדדליפט אבל את הסקוואט והבנץ לא כי אף פעם לא מצאתי זווית טובה להניח את הטלפון או מישהו שיצלם אבל אני אתחיל לצלם מעכשיו
שלח לי,סקרן1

ובעניין זוויות,הכל בחיים זה עניין של זווית (@Dark Soul Omega לא ככה?)

• פותח/ת השרשור
יפה מאוד.. אז מאיזה גיל התחלת עם הטסט לא הבנתי?
בעיקרון אני התאמנתי תמיד יותר בחוץ בגינות כושר עם חברים בשביל הכיף פה ושם ורק בתחילת ספטמבר התחלתי ללכת למכון כי הכניסה הרי רק מגיל 14 ושם התחלתי עם באדי בילדינג 3 פעמים בשבוע ואז הבנתי שאני יותר אוהב פאוור ליפטינג אז נתתי הרבה מעצמי לדדליפט בתחלה ואז גם את השאר

בעיקרון אני התאמנתי תמיד יותר בחוץ בגינות כושר עם חברים בשביל הכיף פה ושם ורק בתחילת ספטמבר התחלתי ללכת למכון כי הכניסה הרי רק מגיל 14 ושם התחלתי עם באדי בילדינג 3 פעמים בשבוע ואז הבנתי שאני יותר אוהב פאוור ליפטינג אז נתתי הרבה מעצמי לדדליפט בתחלה ואז גם את השאר

מספטמבר להיום אלו המשקלי עבודה שלך?
מפתיע מאוד עד מחשיד.

במידה ואלו המשקלים באמת- שאפו גדול.

• פותח/ת השרשור
שלח לי,סקרן1

ובעניין זוויות,הכל בחיים זה עניין של זווית (@Dark Soul Omega לא ככה?)
אני חדש פה בפורום ואין לי עדיין 30 הודעות ברגע שיהיה לי אשלח לך
מספטמבר להיום אלו המשקלי עבודה שלך?
מפתיע מאוד עד מחשיד.

במידה ואלו המשקלים באמת- שאפו גדול.
אל תדאג בגיל הזה ההורים שלי עוד בקושי מרשים אבקות חלבון מרוב פחד

BP 90 kg
DL 185 kg

דיימ, אתה אוכל בני אדם?

אשמח לסרטון, סיקרנת אותי מאוד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית