הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פחדים וקשיים בתחום הכושר והתזונה

• פותח/ת השרשור OA
  • פורסם בתאריך

OA

משתמש משקיע
6,516
6,086
נק' מוניטין:
4,554
6,516
6,086
היי,
בהמשך למשהו שיווקי שאני רוצה להריץ בתחום הייתי שמח לשמוע על
כל מיני פחדים / קשיים שהיו לכם במהלך קריירת האימונים שלכם,
לדוגמא-

-חשש מפציעות
-מבוכה בלבוש מסויים
-אי נעימות מביצוע תרגילים מחשש לאיך אנשים יגיבו
-פחד מלבזבז הרבה זמן עם תוצאות מינוריות
-חשש להיתקע בהתקדמות האדירה שיש בתחילת הקריירת אימונים
-לאבד כל מה שהשגתם ברגע שתפסיקו להתאמן
-חששות מתגובות של אנשים
-חוסר זמן להתאמן
-חוסר ידע
-חוסר מוטיבציה
-חוסר התמדה
וכו' וכו', אשמח לקבל עוד רעיונות שלא רשומים פה.

כעיקרון המטרה היא פשוט איזושהי פנייה לקהל בעייתי (עם אחד הקשיים / פחדים שצויינו ויצויינו)

דוגמא למשפט-
"גם אתם לאחרונה מרגישים תקיעה בהתקדמות הפסיכית שהייתה לכם עד לא מזמן?"

אשמח לעוד כל מיני שטויות כאלה, תודה מראש 🙃

היי,
בהמשך למשהו שיווקי שאני רוצה להריץ בתחום הייתי שמח לשמוע על
כל מיני פחדים / קשיים שהיו לכם במהלך קריירת האימונים שלכם,
לדוגמא-

-חשש מפציעות
-מבוכה בלבוש מסויים
-חששות מתגובות של אנשים
-חוסר זמן להתאמן
-חוסר ידע
-חוסר מוטיבציה
-חוסר התמדה

כעיקרון המטרה היא פשוט איזושהי פנייה לקהל בעייתי (עם אחד הקשיים / פחדים שצויינו ויצויינו)

דוגמא למשפט-
"גם אתם לאחרונה מרגישים תקיעה בהתקדמות הפסיכית שהייתה לכם עד לא מזמן?"

אשמח לעוד כל מיני שטויות כאלה, תודה מראש 🙃

באופן אישי הייתי מעריך אם מישהו היה מפרסם פוסט בפייסבוק
״אני לא מאמין בcatch phrase חזק. גם לא בקליק בייט ושטויות כאלו. אני לא מתכוון להמציא את הגלגל, אפילו לא קרוב. אני כן מאמין שאימונים בצורה נכונה עקבית ושיטתית מניבים תוצאות בצורה הטובה ביותר.״
ואז תתן תמונות שלך, לפני ואחרי של המתאמנים, ותודות.
אני בטוח שזה ימכור פחות טוב, אבל זה היה ממש יפה בעיני. מצד שני, catch phrase טובים יש בלי סוף, אולי כדאי לך ללכת בכיוון שונה.

• פותח/ת השרשור
באופן אישי הייתי מעריך אם מישהו היה מפרסם פוסט בפייסבוק
״אני לא מאמין בcatch phrase חזק. גם לא בקליק בייט ושטויות כאלו. אני לא מתכוון להמציא את הגלגל, אפילו לא קרוב. אני כן מאמין שאימונים בצורה נכונה עקבית ושיטתית מניבים תוצאות בצורה הטובה ביותר.״
ואז תתן תמונות שלך, לפני ואחרי של המתאמנים, ותודות.
אני בטוח שזה ימכור פחות טוב, אבל זה היה ממש יפה בעיני. מצד שני, catch phrase טובים יש בלי סוף, אולי כדאי לך ללכת בכיוון שונה.

רוב השיווק שלי לא מגיע ל"קליק בייטס" מהסיבה הפשוטה שזה לא נוגע אליי בכלל ואני אפילו סולד מזה.
המטרה שלי היא להעביר לאנשים את החתך שאני מנסה לכוון אליו מבחינת הליווים ולהשיג פניות רלוונטיות אליי.
(אנשים עם ניסיון התחלתי שמיצו את הNEWBIE GAINS והגיעו לתקיעה או קרוב לשם, ולהביא אותם לשלב הבא)

ואני מעריך מאוד את המשפט שרשמת ומאוד מסכים איתו ובוא נגיד שאם אני זה שהייתי מחפש ליווי זה היה משהו שמדבר אליי.

הבעיה שאני לא במקום של "רק תבואו ואני אקח אותכם" ואני די מחפש חתך מאוד מסוים של מתאמנים,
המקומות שלי די מוגבלים ככה שאני מעדיף להישאר ממוקד כרגע.

רוב השיווק שלי לא מגיע ל"קליק בייטס" מהסיבה הפשוטה שזה לא נוגע אליי בכלל ואני אפילו סולד מזה.
המטרה שלי היא להעביר לאנשים את החתך שאני מנסה לכוון אליו מבחינת הליווים ולהשיג פניות רלוונטיות אליי.
(אנשים עם ניסיון התחלתי שמיצו את הNEWBIE GAINS והגיעו לתקיעה, ולהביא אותם משם לשלב הבא)

ואני מעריך מאוד את המשפט שרשמת ומאוד מסכים איתו ובוא נגיד שאם אני זה שהייתי מחפש ליווי זה היה משהו שמדבר אליי.

הבעיה שאני לא במקום של "רק תבואו ואני אקח אותכם" ואני די מחפש חתך מאוד מסוים של מתאמנים,

לגמרי, זה בלתי נסבל לראות הודעות כאלו. לא בגלל השטחיות העלובה, בגלל שאנשים אשכרה חושבים שמשהו לא בסדר איתם אם הם ״לא התפוצצו ממסת שריר בחודשיים״.

- חסר לך ״המישהו,שיקח אותך לnext level באימונים

- הגעת לשלב שבא לך להתחרות,אני כאן ללוות אותך מ- א ועד ליום התחרות

- שוב פעם אתה מגיע לחדר כושר,נותן מעצמך 100%,ועדין לא רואה תוצאות..
לדעתי התקופה ׳כרגע' ממש לא טובה לפרסום!
עדיף לחכות שיעבור הגל הזה..
אנשים מפחדים על כל לירה שהם מוציאים.

ראה שרשור מתאמנים מעל גיל 30, כבר לא חושש מכלום חוץ מלשכוח את המכנס של האימון בבית ולבוא רק עם ג'ינס - מבאס לעשות ככה אימון..

לצערי מדריכי כושר ותזונאים יש כמו חול ים..
הבעיה שמרוב שיש היצע , קשה לאנשים להרבה אנשים לבחור במאמן/תזונאי הנכון.
כולם מבטיחים הבטחות שהם לכאורה הפיתרון ובזכותם הם ישיגו את גוף החלומות שלהם , בפועל המצב אחרת..

ואני חלילה לא מרמז על הידע והניסיון שלך..
אני בא לטעון שמרוב שיש היצע נוצר חוסר אימון אצל המתאמן הפשוט.
הרוב תקוע במחשבה של : "עוד מדריך "מוזרק" יגיד לי לאכול רק קוטג' ואבקת חלבון.. בשביל זה אני לא צריך לשלם כסף.."

(אנשים עם ניסיון התחלתי שמיצו את הNEWBIE GAINS והגיעו לתקיעה או קרוב לשם, ולהביא אותם לשלב הבא)

חשבתי על זה קצת. זאת סיטואציה מעניינת כי מצד אחד אם זה יהיה catch phrase מדי אז זה בעיקר ימשוך אוכלסיית מתאמנים שכלל לא תחפש למשוך איתם - מתחילים/ כאלו שמחפשים short cuts. מצד שני אם זה יהיה אפור מדי, זה לא ימשוך אף אחד.
אני אחשוב עוד, בהצלחה בכל אופן!

תוכל אולי לעשות משהו מאוד catch phrase וקליקבייט, אך בסוף ההודעה להתנות את השירותים שלך רק למי שהגיע למשקלי עבודה כך וכך. זה גם יעזור לך לסנן ובעיקר יסקרן מאוד את המתאמן הרלוונטי שתרצה למשוך. הוא לא יראה בך מסחטת כסף אלא מישהו שבאמת מתעניין בתהליך שהוא מעביר את המתאמן.

• פותח/ת השרשור
תוכל אולי לעשות משהו מאוד catch phrase וקליקבייט, אך בסוף ההודעה להתנות את השירותים שלך רק למי שהגיע למשקלי עבודה כך וכך. זה גם יעזור לך לסנן ובעיקר יסקרן מאוד את המתאמן הרלוונטי שתרצה למשוך. הוא לא יראה בך מסחטת כסף אלא מישהו שבאמת מתעניין בתהליך שהוא מעביר את המתאמן

בדיוק, מה שאני מחפש אלו ההתניות המתאימות.
תודה!

תשכור איש שיווק

@OA
תמונה שלך בביגוד מינימלי.. מכנס צמוד קצר..

"ממורמת , אפסה, תתקדמי מתוקה..
הגיע הזמן לעשות בוד מושלם!"

תפזר כמה עלונים כאלה בפלורנטין , הבימה , או בכלל בת"א..

בום!! אתה עשיר!!

-חשש מפציעות
-מבוכה בלבוש מסויים
-חששות מתגובות של אנשים
-חוסר זמן להתאמן
-חוסר ידע
-חוסר מוטיבציה
-חוסר התמדה

מכל הרשימה הנ"ל אני יכול להצביע על עצמי ב :
מבוכה בלבוש מסויים
והשריטה הזאת בראש שאם תפספס אימון אז יהיה אסון

ועוד משהו בתור מאמן מוסמך ואני בטוח שזה לא קורה לי רק לי,
הרבה דברים שאני אומר ואף מעיר למתאמנים אני לא מיישם על עצמי, חייב לעבוד על הקטע הזה עם עצמי.
(יותר בקטע של מנוחה, התאוששות ולשחרר קצת בתזונה לפעמים)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית