אני יודע שכאבים בשורש כף היד זה נפוץ בפרונט סקוואט, אבל יש מה לעשות עם זה? היום פעם ראשונה עשיתי והתאהבתי בתרגיל, אני לא רוצה לוותר עליו... ואני לא רוצה גם לעבור לאחיזת "בילדינג". יש איזה תרגילי גמישות או משהו, או שאולי זה פשוט עובר עם התרגול?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
להניח אותו באמת בfront rackאני יודע שכאבים בשורש כף היד זה נפוץ בפרונט סקוואט, אבל יש מה לעשות עם זה? היום פעם ראשונה עשיתי והתאהבתי בתרגיל, אני לא רוצה לוותר עליו... ואני לא רוצה גם לעבור לאחיזת "בילדינג". יש איזה תרגילי גמישות או משהו, או שאולי זה פשוט עובר עם התרגול?
אתה יכול להרחיב? לא כל כך הבנתילהניח אותו באמת בfront rack
לא אמור להיות עומס על מפרק כף היד
איך אתה אוחז?אני יודע שכאבים בשורש כף היד זה נפוץ בפרונט סקוואט, אבל יש מה לעשות עם זה? היום פעם ראשונה עשיתי והתאהבתי בתרגיל, אני לא רוצה לוותר עליו... ואני לא רוצה גם לעבור לאחיזת "בילדינג". יש איזה תרגילי גמישות או משהו, או שאולי זה פשוט עובר עם התרגול?
שמח לשמוע, אז פשוט להמשיך כרגיל ולהתעלם מהכאב?מעבר לזה גם עניין של הרגל ופיתוח גמישות
מניח על התחלת השריר של הכתפיים, מניח את האצבעות מלפני המוט, ומנסה להרים מרפקים גבוה שהזרוע תקביל לרצפה.איך אתה אוחז?
מה שאמרו פה, המוט נח מעל הדלתא הקדמית ומיוצב בעזרת היד, אין משקל על היד עצמה. כדי לשמור על המוט שם אתה דוחף מרפקים למעלה לשמר על המדףאתה יכול להרחיב? לא כל כך הבנתי
אז את זה אני עושה, היד לא באמת מחזיקה את המוט, והמרפק גבוה. האידיאל זה באמת רק לגעת במוט, אבל נוצר אצלי לחץ בשורש כף היד.מה שאמרו פה, המוט נח מעל הדלתא הקדמית ומיוצב בעזרת היד, אין משקל על היד עצמה. כדי לשמור על המוט שם אתה דוחף מרפקים למעלה לשמר על המדף
zombie squat מלמד את זה יופי
תנסה לאחוז יותר רחב את המוט אז.אז את זה אני עושה, היד לא באמת מחזיקה את המוט, והמרפק גבוה. האידיאל זה באמת רק לגעת במוט, אבל נוצר אצלי לחץ בשורש כף היד.
אנסה, תודה.תנסה לאחוז יותר רחב את המוט אז.
כמה פעמים בשבוע עושה פרונט סקואט?אנסה, תודה.
כרגע פעם בשבוע, בכל זאת תרגיל עזר...כמה פעמים בשבוע עושה פרונט סקואט?
פשוט המשכת והתעלמת מהכאב?לי עבר עם הזמן
כן (אני לא יודע איך אתה מרגיש) אבל זה גמישות זה מתפתח עם הזמןפשוט המשכת והתעלמת מהכאב?
אחלה, תודה!כן (אני לא יודע איך אתה מרגיש) אבל זה גמישות זה מתפתח עם הזמן
גם בסקוואט בהתחלה יש כאב מהמוט ומתעלמים ואחרי שבועיים זה נעלם
אבל אם זה לא עובר עם הזמן, שווה לראות מה אפשר לעשות (לפי המעט שאני יודע) צריך לעבוד על גמישותאחלה, תודה!