הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרונט סקוואט שורש כף היד

• פותח/ת השרשור OYP
  • פורסם בתאריך

OYP

משתמש משקיע
2,907
2,046
נק' מוניטין:
2,717
2,907
2,046
אני יודע שכאבים בשורש כף היד זה נפוץ בפרונט סקוואט, אבל יש מה לעשות עם זה? היום פעם ראשונה עשיתי והתאהבתי בתרגיל, אני לא רוצה לוותר עליו... ואני לא רוצה גם לעבור לאחיזת "בילדינג". יש איזה תרגילי גמישות או משהו, או שאולי זה פשוט עובר עם התרגול?

אני יודע שכאבים בשורש כף היד זה נפוץ בפרונט סקוואט, אבל יש מה לעשות עם זה? היום פעם ראשונה עשיתי והתאהבתי בתרגיל, אני לא רוצה לוותר עליו... ואני לא רוצה גם לעבור לאחיזת "בילדינג". יש איזה תרגילי גמישות או משהו, או שאולי זה פשוט עובר עם התרגול?
להניח אותו באמת בfront rack

לא אמור להיות עומס על מפרק כף היד

איך אתה אוחז?
אני נותן למוט לשבת עם הכתפיים ורק 'מאבטח' עם קצות האצבעות. פחות מפריע ככה.
מעבר לזה גם עניין של הרגל ופיתוח גמישות.

• פותח/ת השרשור
מעבר לזה גם עניין של הרגל ופיתוח גמישות
שמח לשמוע, אז פשוט להמשיך כרגיל ולהתעלם מהכאב?
איך אתה אוחז?
מניח על התחלת השריר של הכתפיים, מניח את האצבעות מלפני המוט, ומנסה להרים מרפקים גבוה שהזרוע תקביל לרצפה.

אתה יכול להרחיב? לא כל כך הבנתי
מה שאמרו פה, המוט נח מעל הדלתא הקדמית ומיוצב בעזרת היד, אין משקל על היד עצמה. כדי לשמור על המוט שם אתה דוחף מרפקים למעלה לשמר על המדף

zombie squat מלמד את זה יופי

• פותח/ת השרשור
מה שאמרו פה, המוט נח מעל הדלתא הקדמית ומיוצב בעזרת היד, אין משקל על היד עצמה. כדי לשמור על המוט שם אתה דוחף מרפקים למעלה לשמר על המדף

zombie squat מלמד את זה יופי
אז את זה אני עושה, היד לא באמת מחזיקה את המוט, והמרפק גבוה. האידיאל זה באמת רק לגעת במוט, אבל נוצר אצלי לחץ בשורש כף היד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית