הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

העולם צריך לדעת את האמת

• פותח/ת השרשור ADAMG
  • פורסם בתאריך
גם אם כל החיילים היו מתים חלילה, העולם היה נגדנו...ציפית שיהיה אחרת?

עסקים כרגיל

קבצים מצורפים

• 31996_1487639874796_1347909209_31378430_6382465_n.jpg
    31996_1487639874796_1347909209_31378430_6382465_n.jpg
    KB 33.8 · צפיות: 190
סתם זונות ניסו להיכנס בלי בדיקה ועוד סירבו לבדיקה ברור שיש להם נשק.

מטרת הספינה הושגה.. הספינה נועדה להוציא את ישראל יותר רוצחת וכובשת ממה שחשבו עליה! וזה הצליח..
זה לא משנה מה האמת,גם אם העולם ידע את כל האמת והפרטים.. לערבים יש נפט, מה שלנו אין!!

• פותח/ת השרשור
סתם זונות ניסו להיכנס בלי בדיקה ועוד סירבו לבדיקה ברור שיש להם נשק.

לא רק שהיה להם נשק חם הם גם לפי דובר צה"ל חטפו חיילים ראשונים שירדו מהחבלים וניסו לעשות עליהם לינץ'.

החיילים ירדו בכלל עם כדורי צבע כי לא התכוננו לזה. חיילים עם יד שבורה קפצו גם לים כדי להימנע מלינץ'.

ראיתי עכשיו בחדשות שהיו להם סכינים יפניות ובמסדרונות של הסירה כשחיילים עברו שם ירו עליהם עם נשק חם ונפצעו 2.

לטעמי פאשלה של הצבא.
זה פשוט חוסר אחריות להוריד חיילים לתוך ספינה מפוצצת אנשים בלי נשק (אקדח זה לא כזה מרתיע).
תמימות או טמטום אני לא יודע מה..

דווקא ממש לא נראה לי שהם היו מחוסרי נשק...אל תאמינו לכל מה שאומרים בחדשות. החבר'ה בשייטת רחוקים מלהיות מפגרים וקצין לוחם בחיים לא יכנס למצב בו לחייל שלו אין נשק (ככה שאין מצב שהיו מאשרים את הפעילות בלי נשקים).

• פותח/ת השרשור
דווקא ממש לא נראה לי שהם היו מחוסרי נשק...אל תאמינו לכל מה שאומרים בחדשות. החבר'ה בשייטת רחוקים מלהיות מפגרים וקצין לוחם בחיים לא יכנס למצב בו לחייל שלו אין נשק (ככה שאין מצב שהיו מאשרים את הפעילות בלי נשקים).

החיילים ירדו עם כדורי צבע ואקדח למקרה חירום

דיווחו על זה שהחיילים נכנסו עם אקדח ורובה פיינטבול. יכול להיות שהכניסו כמה חיילים עם רובים אמיתיים, אבל עדיין זה נראה לך מספיק?
חיילים קפצו מהסיפון מהפחד =/

גם במלחמת לבנון השנייה כשהייתי בארה"ב CNN היו נגד ישראל.... יכול להיות שזה משהו קבוע

• פותח/ת השרשור
גם במלחמת לבנון השנייה כשהייתי בארה"ב CNN היו נגד ישראל.... יכול להיות שזה משהו קבוע

כשהייתי בארה"ב בחופש הזה הראו תכנית על מלחמה בעזה. 90% מראים ילדים בעזה שחולמים להיות רופאים וסיפורים על הפגזות צה"ל שהרגו חפים מפשע (כשלא מסבירים שהמקום המופגז היה מקלט לטרוריסטים) ו10% רואים ילדים משדרות.

בוא נגיד שאף אחד לא היה רוצה ליהות איפה שאני עכשיו (בבית שלי),כל העיתונות וכל החדשות בכל הארץ ונראה לי בעולם,עכשיו ליד הבית שלי מצלמים את הספינה שצריכה לבוא/באה כבר,כולם צועקים שרים רוקדים אני יודע מה, צורחים ואי אפשר בכלל לרדת למטה!

דיווחו על זה שהחיילים נכנסו עם אקדח ורובה פיינטבול. יכול להיות שהכניסו כמה חיילים עם רובים אמיתיים, אבל עדיין זה נראה לך מספיק?
חיילים קפצו מהסיפון מהפחד =/

אני בספק. בכל מקרה אני לא מוצא טעם לדון בעניינים כאלה (תו"ל, אמל"ח וכד') על גבי הפורום..
קרא לי פלצן, אבל אני מאמין בצורך בעמימות מסוימת.

באמת זה מרתיח הם רוצים להקשיב למה שהם רוצים לשמוע כמו המאמנים סתם בוא לא משוה אותם אילהם אבל זה ממש מרתיח שלא מנסים לשמוע אותנו בכול הקטע הזה.

ישראל יצאו מטומטמים רצח. איזה פאשלה של הצבא... חסרי שכל. מי הדפוק שהחליט להוריד שייטת על ספינה שכל העולם חושב שהיא הומוניטרית וזה.. ועוד בכזה רעש... עם מסוק...
זה לא משנה עם מה ירדו החיילים, זה לא משנה מה היה קורה בסוף, גם עם הכל היה הולך פיקס..
מספיק התמונות של לוחמים שיורדים ממסוק על ספינה שהיא כביכול באה לעזור לעזה..
הם מנצחים אותנו במלחמה האינפורמטיבית וישראל רק ממשיכה להפסיד ..

לדעתי הם בכלל ירדו עם אקדחי צעצוע שיורים דגל לבן. הם פשוט הרגו כמה אנשים במבט מאיים.

• פותח/ת השרשור
ישראל יצאו מטומטמים רצח. איזה פאשלה של הצבא... חסרי שכל. מי הדפוק שהחליט להוריד שייטת על ספינה שכל העולם חושב שהיא הומוניטרית וזה.. ועוד בכזה רעש... עם מסוק...
זה לא משנה עם מה ירדו החיילים, זה לא משנה מה היה קורה בסוף, גם עם הכל היה הולך פיקס..
מספיק התמונות של לוחמים שיורדים ממסוק על ספינה שהיא כביכול באה לעזור לעזה..
הם מנצחים אותנו במלחמה האינפורמטיבית וישראל רק ממשיכה להפסיד ..

מה אתה רוצה הצבא יעשה?? יתן להם להגיע לחוף??

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית