הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

העולם צריך לדעת את האמת

• פותח/ת השרשור ADAMG
  • פורסם בתאריך
להוא שכתב שיצאנו מטומטמים הוא המטומטם היחיד
אתה רוצה ליצור עוד בעיות???
בכל מקרה מה זה משנה שאנחנו מפסידים במלחמה האינפורמטיבית, שימשיכו האנטישמים לחשוב כמו שהם חושבים ולגנות את ישראל והצבא שלנו ימשיך להגן על המדינה!!!
:fuck:אין ,תמיד תהיה אנטישמיות!!!!:stop:
קלטו מה אחד מהם כתב:
truthmind WOW!! Thats is scary. If Israel does this to an international peace convoy imagine what they do to the Palestinian people they have in that big concentration camp.The jewish religion is the most racist and evil thing to exist, they are masters of the lie just like Jesus Christ said. In the bible rea... more
WOW!! Thats is scary. If Israel does this to an international peace convoy imagine what they do to the Palestinian people they have in that big concentration camp.
The jewish religion is the most racist and evil thing to exist, they are masters of the lie just like Jesus Christ said.
In the bible read: TITUS 1:10-16 or Matthew 23:1-34 less

בן זונה מי שכתב את זה

שיעשו את הדברים קצת בשקט יותר.. יש לנו צבא טוב.. מה הקטע עם המסוק ?!
התמונה של חיילים יורדים ממסוק על ספינה כבר יוצרת עוד בעיות לישראל .
יש דרכים שקטות יותר

תעצרו ב0:52, רואים בברור חייל צה"ל מכוון רובה פיינטבול לחלק מהזבל על הספינה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ואו,התגובות פה.כולכם חבורה של אינפטלים מפגרים.חד וחלק.העיקר טוענים פה שלי מגיע באן.לכם מגיע באן,אינפטלים.לכולכם.איזה תגובות חסרות תוכן שלכם.גלמים.אני שונא להשתמש במונח "שטופי מוחות", אבל הפעם זה קולע.אין לי כל כך להרחיב,אבל בקשה לי ממכם- צאו קצת מעולמכם הצר שמסנן הכל בקריאה 'זה אנטישמיות'.
לקרוא לכולם אידיוטים ואינפנטילים בלי להסביר את הדעה שלך זה די אידיוטי לא?

לדעתי אתה לא צריך להשמיע את את דעתך הבזיונית בשום דבר שלא קשור לאימונים.

הופה! סוף סוף מישהו שמעז לומר לקולדפייר את מה שהוא חושב. כל הכבוד.
עכשיו תנמק את מה שאמרת, כדי שלא תצא מטומטם ובעל איבר מין קטן, חס וחלילה.

• פותח/ת השרשור
ואו,התגובות פה.כולכם חבורה של אינפטלים מפגרים.חד וחלק.העיקר טוענים פה שלי מגיע באן.לכם מגיע באן,אינפטלים.לכולכם.איזה תגובות חסרות תוכן שלכם.גלמים.אני שונא להשתמש במונח "שטופי מוחות", אבל הפעם זה קולע.אין לי כל כך להרחיב,אבל בקשה לי ממכם- צאו קצת מעולמכם הצר שמסנן הכל בקריאה 'זה אנטישמיות'.

אל תתייחס לאלה שאמרו אנטישמיות, בוא תסביר לי אם החיילים עשו משהו לא נכון, מה אתה היית עושה במצב ש100 איש באים עם כיסאות וסכינים ומוטות ??

מה קרה פשוש?

אני אומר ככה - אי אפשר להיות ימני או מתחת לגיל 18 מבלי להיות קצת אינפנטיל ו/או מפגר. אתה לא חושב?

וואלה בטעות נתתי לך מוניטין חיובי על ההודעה הזאת, אבל כדי שלא יהיו טעויות, אני חושב שאתה אידיוט.

הופה! סוף סוף מישהו שמעז לומר לקולדפייר את מה שהוא חושב. כל הכבוד.
עכשיו תנמק את מה שאמרת, כדי שלא תצא מטומטם ובעל איבר מין קטן, חס וחלילה.

אני אנמק את דעתי ואקבל תגובה של שלוש מילים ממנו, שתעביר מסר של "לא מעניין אותי מה שרשמת, אני אמשיך בצורת החשיבה שלי שדוגלת בזה שאני חכם וכל השאר לא, אז אני אתעלם, בלי קשר למה שהוא רשם". אז אני אסתפק בלהביע את הדעה שלי בדיוק כמו שהוא מביע.

רק הערת אגב קטנה- בדר"כ, מי שמזכיר את נושא איברי המין וגודלם, הוא זה שצריך להיות מוטרד ממנו. ✌️

אני אנמק את דעתי ואקבל תגובה של שלוש מילים ממנו, שתעביר מסר של "לא מעניין אותי מה שרשמת, אני אמשיך בצורת החשיבה שלי שדוגלת בזה שאני חכם וכל השאר לא, אז אני אתעלם, בלי קשר למה שהוא רשם". אז אני אסתפק בלהביע את הדעה שלי בדיוק כמו שהוא מביע.

רק הערת אגב קטנה- בדר"כ, מי שמזכיר את נושא איברי המין וגודלם, הוא זה שצריך להיות מוטרד ממנו. ✌️

בקיצור, אין לך מה להגיד ורצית לצאת גבר גבר.

עלית עלי, יש לי זין קטן ואני מפצה עליו בבייספס 50 ס"מ.
אבל כדאי בכל זאת שתנמק, לא בשביל קולדפייר (אין לו מספיק שכל גם ככה), אלא בשבילנו.

תודה שהוכחת בדיוק מה שרשמתי.
אני אגיב מחר, כשאני ארגע קצת מכל אותם המטומטמים כמוך.

תזהר, אני עלול להתעצבן ומחר אתה לא תכתוב כאן בכלל, כי אני מפחד שתוכיח לכולם שאני טיפש.
לא זכור לי שקראתי לך מטומטם, אז הייתי נזהר במילים שלי במקומך.

לא הבנתי שני דברים:
1) למה צה"ל משתלט על הספינות במים שמחוץ לגבולות?
2)למה הם נוחתים באמצע הספינה באמצע כל הצוות ככה סתם?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית