הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בולדנון בסייקל ראשון

Alpha6278

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
כרגע אני בסייקל מאוד עדין של 250 טסט בשבוע + 20 מג ראד ביום , חושב על להחליף את ה20 מג ראד לבולדנון, זה סייקל ראשון שלי 400 בולדנון זה מינון הגיוני להתחיל ממנו?עם בסיס של 250 טסט כמובן
אני יודע שבולדנון זה חומר ארוך טווח ולוקח לו זמן להכנס והכל.

ננדרולון אחד הדברים, אפשרי 500 אבל לדעתי לא לפעם ראשונה. 300 גם עובד מעולה.
פרווירון תמיד מבורך למה לא.
בחייאת מאיפה אתם מביאים פרווירון יש מחסור מטורף שלהם הבנתי באייר לא מייצרים כבר ... נ.ב אל תגידו באמת למה זה עבירה על חוקי האתר ונחטוף אזהרה 😃

בחייאת מאיפה אתם מביאים פרווירון יש מחסור מטורף שלהם הבנתי באייר לא מייצרים כבר ... נ.ב אל תגידו באמת למה זה עבירה על חוקי האתר ונחטוף אזהרה 😃
האמת שנים שלא נגעתי בפרווירון אבל אחלה של דבר

אני אישית לא אוהב בולדנון

יש גנרי כמו זבל ברשת .

אני יודע שבולדנון זה חומר ארוך טווח ולוקח לו זמן להכנס והכל.

בולדנון זה סטרודאיד עם אסתר מאוד ארוך.
מתחיל לתת קיק אחרי חודש וחצי בערך
וזה גם הזמן שיקח לו לצאת מהגוף
זאת אומרת שאם אתה לא הולך לרוץ על סייקל של 4-6 חודשים אין טעם לגעת.

למה לצפות ?

מעלה תיאבון - נהדר
מעלה כושר גופני פאמפ באימון - נהדר
מראה יפה בא"ש נמוך - נהדר

כוח/מסה - לא בליגה של הגדולים (דקה טרן)

אם אתה עושה בלאסטים אז כן ,מי שעושה בלאסט אנד קרוז פחות מרגיש את החרמנות המוגברת ,טרן לעומת סיפור אחר לגמרי .
שמע, הכל תלוי בסופו של דבר לפי דעתי אם יש משהו ש"מדליק" באותו רגע ואז מרגישים את זה לאורך זמן..לפחות ככה אני מרגיש

שמע, הכל תלוי בסופו של דבר לפי דעתי אם יש משהו ש"מדליק" באותו רגע ואז מרגישים את זה לאורך זמן..לפחות ככה אני מרגיש

שמע אני לוקח סיאליס כל יום בגלל דלקת כרונית בערמונית ,מסכים איתך לגמרי ,אם אין גירוי לא תיהיה תגובה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית