עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בחייאת מאיפה אתם מביאים פרווירון יש מחסור מטורף שלהם הבנתי באייר לא מייצרים כבר ... נ.ב אל תגידו באמת למה זה עבירה על חוקי האתר ונחטוף אזהרה 😃ננדרולון אחד הדברים, אפשרי 500 אבל לדעתי לא לפעם ראשונה. 300 גם עובד מעולה.
פרווירון תמיד מבורך למה לא.
האמת שנים שלא נגעתי בפרווירון אבל אחלה של דברבחייאת מאיפה אתם מביאים פרווירון יש מחסור מטורף שלהם הבנתי באייר לא מייצרים כבר ... נ.ב אל תגידו באמת למה זה עבירה על חוקי האתר ונחטוף אזהרה 😃
בחייאת מאיפה אתם מביאים פרווירון יש מחסור מטורף שלהם הבנתי באייר לא מייצרים כבר ... נ.ב אל תגידו באמת למה זה עבירה על חוקי האתר ונחטוף אזהרה 😃
אני אישית לא אוהב בולדנון
יש גנרי כמו זבל ברשת .
האמת שנים שלא נגעתי בפרווירון אבל אחלה של דבר
טסט יעשה את זהמעלה ליבידו
אם תמצא,לך על זהמעלה ליבידו ? זה בעיקר מה שאני מחפש לסייקל
טסט יעשה את זה
האמת שאני כבר הרבה זמן על טסט ואני לא חש בדבר
אני יודע שבולדנון זה חומר ארוך טווח ולוקח לו זמן להכנס והכל.
אז כנראה הביאו לך שמן זית בויאלים…
אז למה אין חשק מיני… מוזרעשיתי בדיקות דם הטסט אמיתי ....
שמע אגיד לך את זה ככה, אם לא יהיה משהו ש"ידליק" אותך אז אתה לא תרגיש משהו.עשיתי בדיקות דם הטסט אמיתי ....
אז למה אין חשק מיני… מוזר
אני יכול להעיד אחרתיש אבל נורמלי לא כמו שאתם מתארים
אני יכול להעיד אחרת
מן הסתםכנראה כל גוף מגיב שונה
אני יכול להעיד אחרת
שמע, הכל תלוי בסופו של דבר לפי דעתי אם יש משהו ש"מדליק" באותו רגע ואז מרגישים את זה לאורך זמן..לפחות ככה אני מרגישאם אתה עושה בלאסטים אז כן ,מי שעושה בלאסט אנד קרוז פחות מרגיש את החרמנות המוגברת ,טרן לעומת סיפור אחר לגמרי .
שמע, הכל תלוי בסופו של דבר לפי דעתי אם יש משהו ש"מדליק" באותו רגע ואז מרגישים את זה לאורך זמן..לפחות ככה אני מרגיש