עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני יודע ש250 זה מאוד נמוך אבל כיביכול עם הראד זה עובד פצצה , אתה חושב שכדאי לעלות מינון?מדוע 250? לא רואה היגיון להיות על מינון כזה עוד בסייקל ראשון.
בולדנון בזבוז כסף, תעלה את הטסט.
לפי דעתי בכל זאת תעלה את הטסט ל500 ואם לא אז שיהיה לפחות 400.אני יודע ש250 זה מאוד נמוך אבל כיביכול עם הראד זה עובד פצצה , אתה חושב שכדאי לעלות מינון?
אני יודע ש250 זה מאוד נמוך אבל כיביכול עם הראד זה עובד פצצה , אתה חושב שכדאי לעלות מינון?
צודק… אעלה ל500 ואוריד את הראד. חושב לשלב עוד חומר נוסף עם הטסט לבוסט קטן וחשבתי שבולדנון זאת התשובה , מה דעתך? כרגע אני בשבוע רביעי של הסייקללפי דעתי בכל זאת תעלה את הטסט ל500 ואם לא אז שיהיה לפחות 400.
אתה גם ככה משתמש אז למה ללכת על מינון כזה נמוך? תעלה את המינון שתוכל להפיק יותר ממה שאתה מכניס לגוף
נדחף לאשכול
שמעתי שננדרולון זה סטרואיד בונה המסה הכי טוב שקיים .
רציתי לשאול אם מספיק 500 דקה בשבוע ? ביחס עם טסט 500. ואם כדי לשלב פרוירון בשביל חשק מיני ?
לא מבין בכל הסראמים למיניהם אבל סייקל ראשון תשאר רק בטסט לדעתי.צודק… אעלה ל500 ואוריד את הראד. חושב לשלב עוד חומר נוסף עם הטסט לבוסט קטן וחשבתי שבולדנון זאת התשובה , מה דעתך? כרגע אני בשבוע רביעי של הסייקל
כחול אחד מסדר את העבודהננדרולון אחד הדברים, אפשרי 500 אבל לדעתי לא לפעם ראשונה. 300 גם עובד מעולה.
פרווירון תמיד מבורך למה לא.
ננדרולון אחד הדברים, אפשרי 500 אבל לדעתי לא לפעם ראשונה. 300 גם עובד מעולה.
פרווירון תמיד מבורך למה לא.
אם לא תנסה לא תדע,250 ? פשוט זה מגיע באמפולות ולא באלי לזרוק חומר לפח כי אחרי ששברת נסעת...
אם לא תנסה לא תדע,
קח בחשבון זה מעלה פרולקטין אז תוודא שיש לך במלאי דוסטינקס…
אתה יודע את העבודה…
לא מסכים, אני על 300 וממש מרוצה.לפי דעתי בכל זאת תעלה את הטסט ל500 ואם לא אז שיהיה לפחות 400.
אתה גם ככה משתמש אז למה ללכת על מינון כזה נמוך? תעלה את המינון שתוכל להפיק יותר ממה שאתה מכניס לגוף
אם זה עובד פצצה אז אל תעלה מינון. תשאר עם מה שאתה כרגע.אני יודע ש250 זה מאוד נמוך אבל כיביכול עם הראד זה עובד פצצה , אתה חושב שכדאי לעלות מינון?
אז אני נראה לי אלך על
טסט 500
דקהדורבולין 250
פרוירון
באיזו פארמה מדובר? סתם מסקרנות
דש לדילר שלךדאוס
דש לדילר שלך