עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חח עוד לא עניתי לי בן כמה אתהההבדל היחידי שסוכר פשוט זה חד סוכר ופחמימה מורכבת זה רב סוכר.
קצת ביולוגיה מתוקי, לא כזה קשה.😃
ואו אתה משהו מיוחד אחי באמת..לשומנים
אני לא רוצה שתוריד לי מהIQ מתנצל..ללמד אותך מהידע שלי לא מגיע לך
עדיין שם?
האמתי עכשיו נפל לי האסימון.. אתה נולדת בשנתון 2000 אז בגלל זה אתה מתנהג כמו ילד קטן...בן כמה אתה
מעולה שמח שהצלחתי ואל תגיב יותר באשכולות שלי כי תאמין לי שבסוף אתה חא תבוא אלי אני אברר איפה אתה ומי אתה ואני רוצה שבפרצוף תגיד לי את הדברים האלהואו אתה משהו מיוחד אחי באמת..
אני לא רוצה שתוריד לי מהIQ מתנצל..
עדיין שם?
האמתי עכשיו נפל לי האסימון.. אתה נולדת בשנתון 2000 אז בגלל זה אתה מתנהג כמו ילד קטן...
אצטרך לסיים את הדיון המהנה הזה איתך. לילה טוב שיהיה לך ובהצלחה!
אכן, אנשים רבים לא מגיעים לערכים שלהם.ממשיך בלי רפרנסים מפה והלאה כי התעייפתי אבל אני רואה פשוט תסיכום של גוגל של NCBI או healthline
25% לא מגיעים למספיק נחושת
ל80% מהאנשים אין מספיק ברזל, פרט מעניין נוסף ש30% מהאנמיות זה מחוסר ברזל ממושך (לא הסיבה העיקרית it seems)
רק 2% באמריקה נחשבים במחסור למגנזיום, 75% לא מגיעים לערך המומלץ בתזונה
12% מהאנשים באמריקה בסכנה למחסור באבץ
אפשר להמשיך אבל נראה שאכן אשלגן הכי קשה להשיג את ההמלצה, אבל לא הכי נוראי מבחינת מחסור, נראה שיש דברים מינרלים שיותר פוגעים וידועים לנו לפי כך, הפופולרי ביניהם ממה ששמתי לב לאורך חיי היה ברזל
אכן, אנשים רבים לא מגיעים לערכים שלהם.
מצד שני, לתסף יותר מידי במינרלים, זה יכול להיות עניין מסוכן.
לדוגמה ברזל, הוא מינרל מאוד מסוכן שלוקחים אותו בעודף. גיסתי צרכה ברזל אחרי שילדה כי אמרו לה שזה עוזר לעייפות, ביקשתי שתעשה בדיקת דם, למזלה תפסנו את זה מוקדם והיא הפסיקה לתסף, היה לה עודף ברזל.
ברזל זה פשוט, בדיקה פשוטה, ויודעים אם לתסף. השאר הם הבעיה.
לדעתי, עדיף להכניס פירות וירקות, לאכול דיאטה מאוזנת, ומקסימום להוסיף מולטי וויטמינים ומינרלים.
אפשר להוסיף מינרלים ספציפיים רק אם יש סיבה אמיתית לחשוש למחסור שלהם.
מה גם, שאפשר להוסיף מוצרים טבעיים שמלאים במינרלים חיוניים, כמו מולסה, מלח ים, אצות.