הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טכניקה סקוואט LB

• פותח/ת השרשור MarkoV
  • פורסם בתאריך
לדעתי לא יזיק להרחיב קצת עמידה ולהוציא קצת יותר את הכפות רגליים לצדדים, כי יש לך יותר מדי תזוזה בעקבים, ותנסה לשלוט יותר בירידה, אתה קצת צונח למטה

טכניקה יפה, תמשיך להתקדם ככה.
יש לך קצת קושי ביציבות של הידיים על המוט, טבל אתה מתקן את זה בין החזרות, תמשיך בדיוק כמו שאתה עושה.

שלושה דברים שמציקים לי
1. אל תעבוד מול מראה אם יש אפשרות
2. נסה לשלוח את הברכיים יותר מהר קדימה ולא להתחיל את התנועה מאגן אחורה
3. תאט טיפה את הירידה

למה לא כדאי לעבוד מול מראה?

1. במקום להתרכז במה אתה צריך לעשות אתה מתרכז באיך אתה נראה ו2. אתה לא מצליח להשאיר את העיניים מכוונות למקום אחד וזה דיי מומלץ כדי לשמור על יציבות. ברוב המקרים לעבוד מול מראה פוגע בטכניקה של המתאמן. אני לא מדבר על תרגילים כמו כפיפות בייספס בפולי.

1. במקום להתרכז במה אתה צריך לעשות אתה מתרכז באיך אתה נראה ו2. אתה לא מצליח להשאיר את העיניים מכוונות למקום אחד וזה דיי מומלץ כדי לשמור על יציבות. ברוב המקרים לעבוד מול מראה פוגע בטכניקה של המתאמן. אני לא מדבר על תרגילים כמו כפיפות בייספס בפולי.
אה וואלה לא ידעתי
אבל אם הסקוואט ראקים נמצאים רק מול מראות מה אני אמור לעשות? (הקיר לא כולו מראה יש חלק קטן מלמטה שהוא לא מראה)
וגם בדדליפט זה פוגע?

אני אמור לעשות?
אל תנסה להסתכל למקום שהוא לא מראה אלא תנסה לכוון את הראש לנקודה שאתה צריך בלי קשר אם יש שם מראה או לא.פשוט תנסה לבהות בנקודה שאתה צריך ולהתעלם ממה שקורה לך מול העיניים, ייקח קצת זמן להתרגל, אבל לאט לאט תלמד להתרכז בגוף שלך ולא במה שאתה רואה.
וגם בדדליפט זה פוגע?
כן

אה וואלה לא ידעתי
אבל אם הסקוואט ראקים נמצאים רק מול מראות מה אני אמור לעשות? (הקיר לא כולו מראה יש חלק קטן מלמטה שהוא לא מראה)
וגם בדדליפט זה פוגע?
אני מסובב את כל הכלוב במכון.

אה וואלה לא ידעתי
וגם בדדליפט זה פוגע?

זה מה יש. נסה להסתכל בחיבור של הקיר עם המראה או משהו או שתאלתר משהו שאתה יכול להתרכז בו. גם בדדליפט עדיף לא להסתכל במראה.

כתבתי פעם משהו על לאן אני ממליץ להסתכל במהלך כל הרמה, תקרא: Aanmelden bij Facebook

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית