הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מקבילים צמוד עם משקל ליד אחורית

אוראל לוסב

משתמש מתחיל
203
84
נק' מוניטין:
226
203
84
בבית
היי 😃
ביום A יש לי את הפוש דאוון בכבל ואני מת עליו ..

ביום B חשבתי על סקולקרשר אבל אני לא כלכך מת עליו לא בוויברציה של המוט ולא של הדאמבלס...

רציתי לדעת על מקבילים צמוד איך התרגיל כ*מבודד לאחורית*

ביום A יש לי את הפוש דאוון בכבל ואני מת עליו ..
מה זה אומר? מה האימון?

בוויברציה
וריאציה

כל תרגיל של פשיטה במרפק יעשה את העבודה.

וריאציה טעות שלי אני תוך כדי עובד חחח

האימון אפפר רגיל עם תרגיל יד אחורית אחד
מה זה אימון UPPER רגיל?

בכל מקרה אם השאלה במה להחליף כל תרגיל פשיטה יעבוד.
אם תרצה משהו מאחורי הראש אתה יכול עם חבל מאחורי הראש / דאמבל מאחורי הראש.

נערך לאחרונה:
לא אוהב לנסות להפוך מקבילים כתרגיל ליד אחורית, זה לא "תרגיל מבודד".
תוסיף לזה משקל, בכלל לא אוהב.
אולי פשוט תנסה להתחזק בו, ובנוסף למבודדים, היד תגדל.

אם תרצה משהו מאחורי הראש אתה יכול עם חבל מאחורי הראש / דאמבל מאחורי הראש.
ראיתי הרבה יוטיוברים ממליצים להוסיף פשיטה מעל הראש בנוסף לpushdowns כי פשיטת מרפקים לא נותנת מספיק דגש לראש הארוך. אשמח לשמוע את דעתך 😃

ראיתי הרבה יוטיוברים ממליצים להוסיף פשיטה מעל הראש בנוסף לpushdowns כי פשיטת מרפקים לא נותנת מספיק דגש לראש הארוך. אשמח לשמוע את דעתך 😃
אומנם לא ביקשת לשמוע את דעתי אבל אומר אותה בכל זאת.
כל ההיגיון בלתת דגש על חלק מסוים מהשריר זה בשביל לפצות על נקודות חלשות. נדיר שתראה מתאמן שיש לו נקודה חלשה בין הראשים של הטרייספס, כי כל השריר על כל חלקיו הוא קטן, וכל עבודה עליו תעבוד חזק על כל הראשים שלו, ככה שבדרך כלל לא תראה מישהו עם נקודות חלשות משמעותיות בתוך הטרייפס.
מעבר לזה, קהל היעד של היוטיוברים האלה זה כנראה לרוב מתאמנים מתחילים, ככה שאין להם בכלל נקודות חלשות, כי אין להם גם נקודות חזקות. ככה שהעצות שהם נותנים ניראות אומנם מרשימות, אבל תכלס בשביל להשיג תוצאות אתה צריך לרדוף אחרי התשה של השריר, אין פה תרגילים קסומים.
אני אישית אמליץ להתעסק בנקודות מסוימות רק אם יש כבר מספיק מסת שריר ויש נקודות חלשות וחזקות ברורות.

זה בגלל המנח של הכתף בדרך כלל לא נמצא בלחיצת חזה או פשיטת מרפקים שהיא לא מעל הראש.
שווה מאוד לזרוק 2-3 סטים של שבוע של פשיטה מעל הראש/סקול קראשר מאחורי הראש כמו שריפטו מלמד

יש היגיון בתנועה ״ארוכה״ בנוסף לפשיטה, כמו שצוין גם skull crusher יעבוד.
היד אחורית נמצאת במנח הזה באי ספיקה פאסיבית.

אומנם לא ביקשת לשמוע את דעתי אבל אומר אותה בכל זאת.
כל ההיגיון בלתת דגש על חלק מסוים מהשריר זה בשביל לפצות על נקודות חלשות. נדיר שתראה מתאמן שיש לו נקודה חלשה בין הראשים של הטרייספס, כי כל השריר על כל חלקיו הוא קטן, וכל עבודה עליו תעבוד חזק על כל הראשים שלו, ככה שבדרך כלל לא תראה מישהו עם נקודות חלשות משמעותיות בתוך הטרייפס.
מעבר לזה, קהל היעד של היוטיוברים האלה זה כנראה לרוב מתאמנים מתחילים, ככה שאין להם בכלל נקודות חלשות, כי אין להם גם נקודות חזקות. ככה שהעצות שהם נותנים ניראות אומנם מרשימות, אבל תכלס בשביל להשיג תוצאות אתה צריך לרדוף אחרי התשה של השריר, אין פה תרגילים קסומים.
אני אישית אמליץ להתעסק בנקודות מסוימות רק אם יש כבר מספיק מסת שריר ויש נקודות חלשות וחזקות ברורות.
סתם הפניתי את השאלה ספציפית לאור אבל כמובן שאני שמח לשמוע עוד דעות. אני גם חושב שלהתעסק בנקודות חלשות זה מיותר עבור מתאמנים מתחילים. עם זאת, אם רואים איזשהי תבנית נפוצה שניתן למנוע מראש אז למה לא.
אני עושה שני תרגילים ליד אחורית בתכנית שלי אז היה נראה לי טבעי להכניס pushdowns ובתור תרגיל שני, תרגיל שתוקף את השריר בצורה קצת שונה.
זה בגלל המנח של הכתף בדרך כלל לא נמצא בלחיצת חזה או פשיטת מרפקים שהיא לא מעל הראש.
שווה מאוד לזרוק 2-3 סטים של שבוע של פשיטה מעל הראש/סקול קראשר מאחורי הראש כמו שריפטו מלמד

יש היגיון בתנועה ״ארוכה״ בנוסף לפשיטה, כמו שצוין גם skull crusher יעבוד.
היד אחורית נמצאת במנח הזה באי ספיקה פאסיבית.

הבנתי, תודה 😃

עם זאת, אם רואים איזשהי תבנית נפוצה שניתן למנוע מראש אז למה לא.
אני אישית ראיתי רק בנאדם אחד שיש לו חוסר איזון בין הראשים ביד אחורית ככה שאני לא רואה תבנית, אבל אולי אתם ראיתם הרבה אנשים כאלה, אז יכול להיות.
אני עושה שני תרגילים ליד אחורית בתכנית שלי אז היה נראה לי טבעי להכניס pushdowns ובתור תרגיל שני, תרגיל שתוקף את השריר בצורה קצת שונה.
אם כבר עושים שני תרגילים לאותו שריר אז אני מסכים שזה יהיה רעיון טוב לשלב, הנקודה שלי זה שזה פשוט לא קריטי.

אחלה תרגיל, אבל הוא לא יכול להיות תרגיל מבודד ליד אחורית מבחינה אנטומית. אם אתה רוצה משהו אחר מבודד ליד אחורית, יש לך קיקבאק או פשיטה מעל הראש עם כבל או דאמבל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית