הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגביי TRT

דניאל_BB8

משתמש מתחיל
33
4
נק' מוניטין:
39
33
4
בחיים לא חשבתי בכלל על סטרואידים אבל לאחרונה התחלתי לחשוב לעומק האם יש באמת סטרואיד שהתופעות לוואי שלו לא רציניות במינון נמוך..

יצא לי לראות אנשים מדברים על TRT ברשת ואומרים שבמינון קטן (לא סגור על הכמות) התוצאות יכולות להיות יפות לטווח ארוך ואיבוד השיער / חשק המיני לא משמעותי בכלל , אם יש סיכוי שזה פוגע בשיער גם קטן לא אקח את זה בחיים אני אחרי השתלה בכלל לול .. אז השאלות הן האם יש פגיעה משמעותית בשיער ובתפקוד המיני? שתיים מה קורה בגיל מאוחר יותר ? והאם יש סטרואיד שנחשב קל יותר ביחס לאחרים? נ.ב אני לא מחפש להתחרות וזה לא מעניין אותי מעוניין להיות חטוב וגדול במידה שתראה לי לנכון ואם יש בוסט שיכול לתת לי את זה בעבודה בווליום גבוה אז למה לא בעצם?
מה הבדיקות שצריך לבצע לפני צריכה של סטרואיד כזה בכלל ? והאם ניתן להשיג אותו בארץ במחיר נורמלי?

בחיים לא חשבתי בכלל על סטרואידים אבל לאחרונה התחלתי לחשוב לעומק האם יש באמת סטרואיד שהתופעות לוואי שלו לא רציניות במינון נמוך..

יצא לי לראות אנשים מדברים על TRT ברשת ואומרים שבמינון קטן (לא סגור על הכמות) התוצאות יכולות להיות יפות לטווח ארוך ואיבוד השיער / חשק המיני לא משמעותי בכלל , אם יש סיכוי שזה פוגע בשיער גם קטן לא אקח את זה בחיים אני אחרי השתלה בכלל לול .. אז השאלות הן האם יש פגיעה משמעותית בשיער ובתפקוד המיני? שתיים מה קורה בגיל מאוחר יותר ? והאם יש סטרואיד שנחשב קל יותר ביחס לאחרים? נ.ב אני לא מחפש להתחרות וזה לא מעניין אותי מעוניין להיות חטוב וגדול במידה שתראה לי לנכון ואם יש בוסט שיכול לתת לי את זה בעבודה בווליום גבוה אז למה לא בעצם?
מה הבדיקות שצריך לבצע לפני צריכה של סטרואיד כזה בכלל ? והאם ניתן להשיג אותו בארץ במחיר נורמלי?

Trt testosterone replacement therapy
טסט זה סטוראיד לכל דבר עם תופעות לוואי,לא הייתי מתעסק עם שטויות רוצה סייקלים ?תרביץ ,זה כוסות רוח למת אם אתה לא באמת בדפיציט של טסט .

נערך לאחרונה:
אין לך טעם לחשוב בכלל על TRT אם אין לך בעיה כלשהי בגוף שמונעת ממך להגיע לרמות טסט נורמליות.
עם רמות של 2nmol לקח לי חצי שנה לקבל ומה לא ניסו לדחוף לי בדרך, מג׳ל מסריח ועד DHEA בחסות דוקטור משה זלוצובר הרופא בדיחה מהלכת הזאת.

עם רמות של 2nmol לקח לי חצי שנה לקבל ומה לא ניסו לדחוף לי בדרך, מג׳ל מסריח ועד DHEA בחסות דוקטור משה זלוצובר הרופא בדיחה מהלכת הזאת.
זה ידוע שיש הרבה מפגרים ברפואה..
כמו למשל, לפני 8 שנים בערך אחי הגדול קרע את הרצועה הצולבת בברך.
הלך לרופא לבדיקה, הרופא טען שאין לו כלום(עם MRI). אחרי כמה חודשים עם כאבים ובלי יכולת ללכת כמו שצריך או לקפל את הברך. הלכו שוב לרופא אבל רופא אחר וביצעו בדיקת MRI ומה קרה ?
קרע ברצועה וניתוח דחוף.
לא חסר דברים כאלה בישראל...

זה ידוע שיש הרבה מפגרים ברפואה..
כמו למשל, לפני 8 שנים בערך אחי הגדול קרע את הרצועה הצולבת בברך.
הלך לרופא לבדיקה, הרופא טען שאין לו כלום(עם MRI). אחרי כמה חודשים עם כאבים ובלי יכולת ללכת כמו שצריך או לקפל את הברך. הלכו שוב לרופא אבל רופא אחר וביצעו בדיקת MRI ומה קרה ?
קרע ברצועה וניתוח דחוף.
לא חסר דברים כאלה בישראל...
זה למה שאנשים פה קוראים ל״עלוני תרופות״ ומה שרופאים אומרים ״קודש קודשים״ אני צוחק.

זה שלמדו 7 שנים לא הופך אותם גאונים, זה פשוט הופך אותם לאנשים שלמדו 7 שנים, מי אמר שהם בהכרח טובים בזה ?

תקרא, תחקור, תלמד בעצמך, 7 שנים של רפואה כללית שווים פחות משנה של מחקר עצמאי על נושא אחד , עובדה שחצי מהרופאים שהלכתי אליהם עם הבעיות ההורמונליות שלי פתחו לי ספרים מול העיניים כי לא ידעו בכלל על איזה מושגים אני מדבר.

תמיד לערער, תמיד לשאוף לדעת יותר, אף פעם לא ללכת עיוור אחרי מישהו אחר.

עובדה שחצי מהרופאים שהלכתי אליהם עם הבעיות ההורמונליות שלי פתחו לי ספרים מול העיניים כי לא ידעו בכלל על איזה מושגים אני מדבר.
אלו שפתחו ספרים מולך אלו רופאים טובים שלא מתביישים ללמוד מכולם כולל המטופלים שלהם. ב7 שנים לומדים המון אבל לא בהכרח מתמחים במשהו ספציפי, בטח שלא במשהו מורכב כמו מערכת הורמונלית.

אלו שפתחו ספרים מולך אלו רופאים טובים שלא מתביישים ללמוד מכולם כולל המטופלים שלהם. ב7 שנים לומדים המון אבל לא בהכרח מתמחים במשהו ספציפי, בטח שלא במשהו מורכב כמו מערכת הורמונלית.
מסכים איתך , אלה רופאים משכמם ומעלה שיודעים שאין בושה ב להגיד אני לא יודע.

המטרה שלי לא היית לזלזל בהם חלילה פשוט להעביר את המסר שהם לא יודעי כל.

מסכים איתך , אלה רופאים משכמם ומעלה שיודעים שאין בושה ב להגיד אני לא יודע.

המטרה שלי לא היית לזלזל בהם חלילה פשוט להעביר את המסר שהם לא יודעי כל.
אח
הייתי אצל מיטב הדוקטורים/פרופסורים בארץ..
שילמתי אלפי שקלים על פגישות של מס דק..
ישנם קומץ קטן שבאמת יודעים לבנות פרוטוקול,אך הוא פרוטוקול ״מתגלגל״. כלומר הם למדים עליך ואיתך תוך כדי מרקרים..

אח
ישנם קומץ קטן שבאמת יודעים לבנות פרוטוקול,אך הוא פרוטוקול ״מתגלגל״. כלומר הם למדים עליך ואיתך תוך כדי מרקרים..
אתה לא צריך לספר לי, המזל שלי היה שאני יודע יותר מהם (לא בקטע יהיר ולא ״להרים לעצמי״ , זה פוט המצב, בשיא הכנות.) והדרכתי את האנדו שלי מילה במילה מה הפרוטוקול שהכי מתאים לי וזה מה שקיבלתי, מאז עברה שנה ואין שום בעיות.

עושה בדיקות דם מלאות אחת לחצי שנה, מרקרים מעולים, אני מרגיש מעולה, אין תלונות.

אח
נותן חידוד. שרופא טוב יודע לתת מינון נכון ויודע גם לאזן ספירת דם ופרופיל שומנים

נותן חידוד. שרופא טוב יודע לתת מינון נכון ויודע גם לאזן ספירת דם ופרופיל שומנים
אח יקר אתה!
קודם כל מה נשמע יא ע׳מי?

לגבי מינון וב.דם..
אני חושב שקשה להם לדעת בדיוק,מפני שכל גוף מגיב אחרת.
מה גם שיש קושי רב,על מתן תרופות שמשמשות בהגדרה ״לנשים״.
הנה קח אותי,התחלתי אז טיפול עם טסטווירון,ולא קיבלתי AI,אז בדיקה ראשונה יצא סבבה בדיקה שניה סבבה,בדיקה שלישית-תפסיק כל טיפול..

אח יקר אתה!
קודם כל מה נשמע יא ע׳מי?

לגבי מינון וב.דם..
הנה קח אותי,התחלתי אז טיפול עם טסטווירון,ולא קיבלתי AI,אז בדיקה ראשונה יצא סבבה בדיקה שניה סבבה,בדיקה שלישית-תפסיק כל טיפול..
מי מקשיב להם, קח את העניין לידיים, תטפל בעצמך, ותראה איפה אתה היום כי הקשבת להם.

אח יקר אתה!
קודם כל מה נשמע יא ע׳מי?

לגבי מינון וב.דם..
לפי מה שהבנתי מ @JewTRT וממך, רוב הרופאים בארץ לא מבינים בדיוק בטיפולים האלה.
אתה צריך לעשות משהו לגבי זה.
זה לא העניין.
העניין פה שאין אין מספיק התמקצעות כאן בארץ,לגבי הנושא הנל.
אז תארגן AI ממישהו ואם צריך גם טסט מה הבעיה?

זה לא העניין.
העניין פה שאין אין מספיק התמקצעות כאן בארץ,לגבי הנושא הנל.

אז תתמקצע בעצמך, קיבלת מרשם לטסט, קיבלת את האמפולות, מפה הכוח בידיים שלך הרופא רק חותם על מרשם מסכן.

תקרא, תחקור , תתייעץ, תראה סרטונים, תקרא מאמרים.

זריקות בתדירות גבוהה, בדיקות דם בתדירות גבוהה, הקשבה לגוף, ניהול לוג מסודר.

המטוקריט גבוהה - לך תתרום דם.
פרופיל שומנים - תכנס לגרעון קלורי, תוסיף שמן דגים ותתחיל להזיז את התחת שלך על הליכון.
לחץ דם - עוד אירובי.
המרה גבוהה מידי לאסטרוגן - תאזן את המינון שלך ואם צריך תזמין AI מהאינטרנט כמו ש99.9 מהאנשים עושים.
ציר ? על הזין הציר גם ככה יש לך כבר ילד.

קח אחריות על החיים שלך, לרופאים לא אכפת ממך, אתה עוד פציינט, אם לא נפלת על רופא שבאמת יודע, זה כמו לסמוך על המזל, זה מה שעשית ואכלת את כל הלקרדה.

אז תארגן AI ממישהו ואם צריך גם טסט מה הבעיה?
זה לא הבעיה אחי.
אני פשוט החלטתי שמינון כזה,הוא לא בשבילי,ובטח לא ישרת את המטרות שלי(לא יתן מילימטר לאימונים)
אז בשביל מה?
זיקפה/עייפות ושאר ירקות לא מעניין אותי

אז אם אבחר כן להשתמש,אז בסייקל ״כמו שצריך״.
רגע הבעיה,שזה נבלה וזה טרפה,לך תתתחזק אחר כך את הרווח מהסייקל(אם בכלל תרוויח)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית