הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אז אם לא שורף שומן חוקי מה כן?

• פותח/ת השרשור RUJI
  • פורסם בתאריך

RUJI

משתמש מתחיל
132
6
נק' מוניטין:
30
132
6
אני יודע ששורף שומן האמיתי נקרא אפדרין. חבל שהוא לא חוקי.
בתור אחד שעובר פוליגרף על ימין ושמאל בעבודה, אינני יכול להרשות לעצמי אפילו לשאול איפה ניתן להשיג את זה, בטח שלא להשתמש...

ולכן עד עכשיו השתמשתי בשורפי שומן חוקיים כגון: Animal Cuts. (תקופה חד פעמית של 3 חודשים)
ההרגשה של אנרגיה עוזרת באימון ללא ספק.
אני גם שותה המון אספרסו בעבודה בלי קשר...

בכל אופן, קראתי כאן מספר פוסטים על שילובים של מס' כדורים כגון: יהומובין,קפאין,לטירוזאין. ועוד כמה שמות מוזרים. שבעצם שילוב שלהם במינונים מסויימים מעודד הרזייה ונותן תחושת אנרגיה כמו השורפי שומן.

אשמח לדעת מהם אותם הכדורים בכדי שאוכל להזמין. וכמובן המלצות לחברות וכו'.

תודה מראש, RUJI.

גובה: 173
משקל התחלתי (21.4.09): 126 ק"ג
משקל נוכחי: 84 ק"ג

• פותח/ת השרשור
RUJ, מה הערכים הסופיים?

ומה עשיתם שבודקים אותכם בפוליגרף? :|

איש אבטחת מידע במגזר הבטחוני - ממשלתי.

---------- התגובה התווספה ב 14:45 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:42 ----------

אפדרין נמצא בפקודת הסמים ככה שפוליגרף זה בעייתי לך

יהומבין לא, זה פשוט צריכה של תרופה ללא מרשם רופא , ככה שזה לא לא חוקי, זה פשוט לצרוך תרופה בלי שקיבלת ממנה מרשם רופא, נניח לקחת אנטיביוטיקה שנשארה לך מפעם

יהומבין לא נמכר בארץ אבל ניתן להזמין אותו מחו"ל
כרגע נמכר רק סוג אחד שלו בhttp://www.bodybuilding.com/store/prima/yo.html
לגבי קפאין הכל כמעט אותו הדבר, מומלצים זה של פרולאב ו 4Ever Fit

לגבי ל-טירוזין זה לא משנה יש לך ב bodybuilding.com או vitacost.com
כש ויטהקוסט יותר זול (כולל משלוח) אבל השאלה אם אתה רוצה לעשות 2 הזמנות או רק אחת מ BB
כי רק בBB יש יהומבין HCL

לגבי משלוח תמיד תבחר משלוח ארוך DHL אחרת לא יתנו לך להעביר את היהומבין במכס נתב"ג
במשלוח ארוך החבילה עוברת במכס ת"א והיא לא נתקעת

תודה רבה לך,
ומהו השילוב עליו דיברתי?

האם קיים שילוב כזה? בכל ההודעות שאנשים כתבו כאן אף אחד לא רשם מה השילוב והאם הוא קיים בכלל...

השילוב כתוב במאמרים על פוטוקולי השומן העיקש

0.2 מ"ג יהומבין לכל קילו (נניח לאדם ששוקל 80 קילו זה 16 מ"ג ~ 6 כדורים של 2.5 מ"ג)
200 מ"ג קפאין
1-3 גרם ל-טירוזין (1-4 כדורים של 750 מ"ג)

כל זה על הבוקר + מים לאחר חצי שעה פרוטוקול מהמאמר ולאחר 4 שעות (מהצריכה של היהומבין ולא סוף האירובי) לאכול

אפשר לעשות את זה במשך היום אבל אז אתה צריך לצום גם 4 שעות לפני היהומבין (8 שעות צום)

לקחת כל יום במשך 21-30 יום, בימים של העמסת פחמימות לא לקחת

חשוב לעשות פרוטוקול אחרי כל פעם שאתה לוקח יהומבין (לא חובה כל פעם אבל בוא נגיד 4 פקוטוקולים מתוך 6 ימי צריכה אני כן הייתי עושה)

השורף שומן הכי טוב זה תזונה ולשלב אירובי.
אפדרין לא שורף שומן כמו שאתה חושב שאתה לוקח ונהיה חטוב. ממש לא. הוא בסך הכל מעלה את ה-BMR ב-5% שזה שווה ל-5 דקות הליכה בינונית בחינת שריפה קלורית. לעומת זאת תפריט עם גרעון קלורי ושילוב אירובי יוביל לירידה רצינית באחוזי שומן.

בנוגע ליהומבין, כדי שהוא יהיה ייעיל צריך להיות על 10-12% שומן, ככה שבכל מקרה אתה כבר תהיה חטוב(יחסית) עד השימוש איתו.

---------- התגובה התווספה ב 15:08 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:07 ----------

השילוב כתוב במאמרים על פוטוקולי השומן העיקש

0.2 מ"ג יהומבין לכל קילו (נניח לאדם ששוקל 80 קילו זה 16 מ"ג ~ 6 כדורים של 2.5 מ"ג)
200 מ"ג קפאין
1-3 גרם ל-טירוזין (1-4 כדורים של 750 מ"ג)

כל זה על הבוקר + מים לאחר חצי שעה פרוטוקול מהמאמר ולאחר 4 שעות (מהצריכה של היהומבין ולא סוף האירובי) לאכול

אפשר לעשות את זה במשך היום אבל אז אתה צריך לצום גם 4 שעות לפני היהומבין (8 שעות צום)

לקחת כל יום במשך 21-30 יום, בימים של העמסת פחמימות לא לקחת

חשוב לעשות פרוטוקול אחרי כל פעם שאתה לוקח יהומבין (לא חובה כל פעם אבל בוא נגיד 4 פקוטוקולים מתוך 6 ימי צריכה אני כן הייתי עושה)

אני לוקח את היהומבין רק בימי אירובי(פרוטוקול 4) ובימי משקולות לוקח אפדרין בשביל לשמור על המרץ ועל המשקלים. בנתיים אחלה תוצאות.

אני יודע ששורף שומן האמיתי נקרא אפדרין. חבל שהוא לא חוקי.
בתור אחד שעובר פוליגרף על ימין ושמאל בעבודה, אינני יכול להרשות לעצמי אפילו לשאול איפה ניתן להשיג את זה, בטח שלא להשתמש...

ולכן עד עכשיו השתמשתי בשורפי שומן חוקיים כגון: Animal Cuts. (תקופה חד פעמית של 3 חודשים)
ההרגשה של אנרגיה עוזרת באימון ללא ספק.
אני גם שותה המון אספרסו בעבודה בלי קשר...

בכל אופן, קראתי כאן מספר פוסטים על שילובים של מס' כדורים כגון: יהומובין,קפאין,לטירוזאין. ועוד כמה שמות מוזרים. שבעצם שילוב שלהם במינונים מסויימים מעודד הרזייה ונותן תחושת אנרגיה כמו השורפי שומן.

אשמח לדעת מהם אותם הכדורים בכדי שאוכל להזמין. וכמובן המלצות לחברות וכו'.

תודה מראש, RUJI.

גובה: 173
משקל התחלתי (21.4.09): 126 ק"ג
משקל נוכחי: 84 ק"ג

זה שטויות..מניסיון.

אתה עושה יותר מידי סיפור.
שורף שומן=גרעון קלורי. אתה יכול לגרבץ גם כל היום.
אם אתה באחוזי שומן נמוכים, רק אז, אתה יכול לשקול שימוש ביוהומבין.
ל-טירוזין לא שורף שום שומן וזה עוד חרטא. הוא כולה הופך לאפינפרין ונוראפינפרין בגוף.
מספיק כבר עם הפיקציות האלה של שורפי שומן.

זה התפריט המלא שלי:
07:00 07:30
1 גביע קוטג' 1% שומן
2 פרוסות לחם קל
2 מלפפון ירוק
10:00
2 פרוסות לחם קל
1 ביצה שלמה + 2 לבנים של ביצה
2 מלפפון ירוק
13:00 ארוחת צהרים
200 גרם חזה עוף או הודו דל שומן
100 גרם אורז או תפוח אדמה אפוי או ספגטי
+ 1 פרוסת לחם קל
3 ירקות כלשהם
16:00
2 פרוסות לחם קל
גביע של גבינת קוטג' או גבינה עד 1% שומן
1 מלפפון ירוק
mail
18:00
קפה שחור חזק ללא חלב -- ללא סוכר
19:00 תחילת אימון
21:30 סיום אימון - 1 כף חלבון מי גבינה טהור + תפוח ירוק
22:30
1 טונה במים
2 ( 4) פרוסות לחם קל
2 ירקות כלשהם
עד 10 קלוריות של רוטב לייט כלשהו

ג.ג ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית