הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסת שריר או שומן?

• פותח/ת השרשור yaron.6
  • פורסם בתאריך

yaron.6

משתמש מתחיל
37
0
נק' מוניטין:
0
37
0
אני עוקב אחרי התפריט שפורסם באתר הזה לתקופת מסה לאשדם השוקל 80 ק"ג עכשיו אני שוקל בערך 83.
רואים גדילה בשריר קצת כן, אך בבטן למטה במותניים נאגר שומן כזה.. אני לא מבין מה זה..
כאילו אני עולה גם בסמת השריר וגם בשומן? מה לעשות?
ואני רוצה בערך כאשר אני אשקול 86 לעבור לחיטוב, אבל איך אני אדע אם אני סתם שוקל 86 כי השמנתי או כי באמת עליתי במסת השריר שלי כמו שצריך?

אי אפשר לעלות בשריר מבלי לעשות בשומן... אפשר לעשות מאסה נקייה אבל זה ביזבוז זמן... ותעשה חיטוב עד שתראה שצברת מאסה צלם ת'עצמך ובדוק היקפים ותעשה השוואות בין פעם לעכשיו

בגלל זה כדאי לעבוד בתוכנית שבא אתה מוסיף משקל מאימון לאימון (או משבוע לשבוע)
כל עוד אתה מתקדם במשקלי עבודה אתה מתחזק וגדל (בשילוב מאזן קלורי חיובי)

לגבי העליה במשקל זה לרוב נוזלים שירדו בשבועיים הראשונים של החיטוב (תלוי בכמות פחמימות ואירובי)
אל תתרגש מזה רק שים לב שאתה עולה במשקלי עבודה ולא עולה יותר מדי במשקל אם חשוב לך לא להשמין יותר מדי, קילו בחודש זה קצב טוב כדי לא להשמין יותר מדי (חוץ מהנוזלים שאתה עולה בד"כ בחודש הראשון)

אם אתה נראה כמו פח זבל, ו/או אם אתה לא רואה את הזין שלך כשאתה משתין, תתחיל חיטוב.
כמובן שלא עידן ולא אלכס מקיימים אותם, ככה שהם לא ממש שווים.

אם אתה נראה כמו פח זבל, ו/או אם אתה לא רואה את הזין שלך כשאתה משתין, תתחיל חיטוב.
כמובן שלא עידן ולא אלכס מקיימים אותם, ככה שהם לא ממש שווים.

יש מודיעין מאומת בנושא
לא נפרט על מהלכים של בכירי המטבחון

lol.gif

עד שהיחס בין היקף המותן לאוזן שמאל שלך הוא כמו היחד בין היקף הבייסיפס לביצה השמאלית

חוק פח הזבל - תחטב מתי שבא לך, שאתה לא מרגיש טוב עם עצמך, שאתה חש שמן, שאתה לא מזיין יותר צ1צ1יות, שהסביבה חשה אותך כפריק.

חוק השתן - אם יש לך כרס כ"כ גדולה אתה כנראה במצב שרוב מה שתעלה מעכשיו יהיה שומן טהור ולא שריר, אז תחטב

זה חוקים מאוד חכמים, פשוט הם מנוסחים שיהיו קליטים

• פותח/ת השרשור
אבל מה זה עוזר עם אני מחטב אם אין שריר? צריך קודם שתיהיה מסת שריר מספקת כדי ליצור גופה רצינית חח
אז אני צריך לדעת מתי זה מספיק..לא רוצה להיות באדי בילדר רוצה להיות משהו כמו.. בראד פיט אני מניח חח קצת קוקסינלי מדי או נגיד מתיו מקונהיו

תשמע תעשה חיטוב מתי שאתה מרגיש קצת שמן אם רק התחלת להתאמן ואתה שמנמן וזה מפריע לך אז תעשה חיטוב (תן פה נתונים - גובה משקל אחוז שומן אם אתה לא יודע אחוז שומן תעלה תמונה לפה יגידו לך בערך)
אם אין לך בעיה להשמין אז תמשיך עם המסה עוד ואז תחטב.

אי אפשר לעלות בשריר מבלי לעשות בשומן... אפשר לעשות מאסה נקייה אבל זה ביזבוז זמן... ותעשה חיטוב עד שתראה שצברת מאסה צלם ת'עצמך ובדוק היקפים ותעשה השוואות בין פעם לעכשיו

למה זה בזבוז זמן?

אם אתה מכניס 6000 במקום 3000 תעלה יותר בשריר?

אבל מה זה עוזר עם אני מחטב אם אין שריר? צריך קודם שתיהיה מסת שריר מספקת כדי ליצור גופה רצינית חח
אז אני צריך לדעת מתי זה מספיק..לא רוצה להיות באדי בילדר רוצה להיות משהו כמו.. בראד פיט אני מניח חח קצת קוקסינלי מדי או נגיד מתיו מקונהיו

עזוב משקולות, תתחיל לעבוד על המשחק שלך...

כן, זה די ברור.

אני לא חושב שזה כזה ברור.

אם מבחינת הנזק שגרמת לשריר הגוף צריך X דברים או קלוריות ואתה מכניס לו יותר, אני לא חושב שהיותר הזה ילך במיוחד לבנית שריר. איזו סיבה יש לגוף שלך לעלות יותר בשריר ממה שהוא עלה כבר ממה שהסביבה שלו (האימונים נניח) דורשת?

אני שואל בקטע של לשאול, כדי לדעת. אני לא קובע פה משהו.

אני לא חושב שזה כזה ברור.

אם מבחינת הנזק שגרמת לשריר הגוף צריך X דברים או קלוריות ואתה מכניס לו יותר, אני לא חושב שהיותר הזה ילך במיוחד לבנית שריר. איזו סיבה יש לגוף שלך לעלות יותר בשריר ממה שהוא עלה כבר ממה שהסביבה שלו (האימונים נניח) דורשת?

אני שואל בקטע של לשאול, כדי לדעת. אני לא קובע פה משהו.

אם בזמן נתון הגוף צריך נניח עוד 500 קלוריות שילכו לצורכי גדילה במאזן קלורי חיובי,אז סביר להניח שכל השאר ילך לאגירה.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית