הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסת שריר או שומן?

• פותח/ת השרשור yaron.6
  • פורסם בתאריך

yaron.6

משתמש מתחיל
37
0
נק' מוניטין:
0
37
0
אני עוקב אחרי התפריט שפורסם באתר הזה לתקופת מסה לאשדם השוקל 80 ק"ג עכשיו אני שוקל בערך 83.
רואים גדילה בשריר קצת כן, אך בבטן למטה במותניים נאגר שומן כזה.. אני לא מבין מה זה..
כאילו אני עולה גם בסמת השריר וגם בשומן? מה לעשות?
ואני רוצה בערך כאשר אני אשקול 86 לעבור לחיטוב, אבל איך אני אדע אם אני סתם שוקל 86 כי השמנתי או כי באמת עליתי במסת השריר שלי כמו שצריך?

אבל מה זה עוזר עם אני מחטב אם אין שריר? צריך קודם שתיהיה מסת שריר מספקת כדי ליצור גופה רצינית חח
אז אני צריך לדעת מתי זה מספיק..לא רוצה להיות באדי בילדר רוצה להיות משהו כמו.. בראד פיט אני מניח חח קצת קוקסינלי מדי או נגיד מתיו מקונהיו
יש לי חדשות בשבילך, אתה לא תראה כמו באדיבילדר אחרי שתעלה 10 או אפילו 20 קילו. וגם מסה + חיטוב פעם אחת כנראה לא יביאו אותך למטרה שלך ולכן רצוי שתמשיך עם המסה עד שתרגיש שאתה מתחיל להיגעל מלהסתכל במראה (ככה אני עושה 😛). הכי חשוב כרגע שתבחר תוכנית אימונים שבה תתקדם במשקלי העבודה כמה שיותר מהר. כדי לדעת שאתה אכן עולה במסת שריר המדד הכי טוב הוא התקדמות במשקלי העבודה כמו שMOO אמר כבר.

אם אתה שמן אין מה לעשות מאסה, גם כשתעלה מאסה יחסית מהר (ואתה תעלה הרבה שומן) אתה לא תראה תוצאות.
תן חיטוב, אתה תהיה שחיף ואז תעשה מאסה, אין מה לעשות.

• פותח/ת השרשור
יש לי חדשות בשבילך, אתה לא תראה כמו באדיבילדר אחרי שתעלה 10 או אפילו 20 קילו. וגם מסה + חיטוב פעם אחת כנראה לא יביאו אותך למטרה שלך ולכן רצוי שתמשיך עם המסה עד שתרגיש שאתה מתחיל להיגעל מלהסתכל במראה (ככה אני עושה 😛). הכי חשוב כרגע שתבחר תוכנית אימונים שבה תתקדם במשקלי העבודה כמה שיותר מהר. כדי לדעת שאתה אכן עולה במסת שריר המדד הכי טוב הוא התקדמות במשקלי העבודה כמו שMOO אמר כבר.

מה זאת אומרת להגעל? ואני עושה כאילו AB ולא יודע עד כמה אני מעלה משקלים.. ואם כן אז איזה תכנית אני צריך? התכנית הייתה לעשות בקיץ ABC של מסה

אני לא חושב שזה כזה ברור.

אם מבחינת הנזק שגרמת לשריר הגוף צריך X דברים או קלוריות ואתה מכניס לו יותר, אני לא חושב שהיותר הזה ילך במיוחד לבנית שריר. איזו סיבה יש לגוף שלך לעלות יותר בשריר ממה שהוא עלה כבר ממה שהסביבה שלו (האימונים נניח) דורשת?

אני שואל בקטע של לשאול, כדי לדעת. אני לא קובע פה משהו.

אתה צודק שיש גבול של נזק ותועלת מחיובי גדול מדי
אבל אם אתה שלד אתה יכול בכיף לדחוף 6K

בוא נגיד שאם אתה צריך 3000 קלוריות אז ההבדל בין 3500 ל4000 יהיה משמעותי
ואילו הרווח מאכילה של 6000 לא תמיד ישתלם

הבעיה שבאימונים עצימים אתה לא יודע כמה הניטראלי שלך וכמה אתה צריך

אתה צודק שיש גבול של נזק ותועלת מחיובי גדול מדי
אבל אם אתה שלד אתה יכול בכיף לדחוף 6K

בוא נגיד שאם אתה צריך 3000 קלוריות אז ההבדל בין 3500 ל4000 יהיה משמעותי
ואילו הרווח מאכילה של 6000 לא תמיד ישתלם

הבעיה שבאימונים עצימים אתה לא יודע כמה הניטראלי שלך וכמה אתה צריך

ובכל זאת יש הבדל בין 4000 K ל6000 K.
בשלבים הראשונים,בהנחה ואנו מדברים על התקדמות פרוגרסיבית,נראה לי די מיותר לדחוף עוד 2000 +- קלוריות שלא לצורך.

מה זאת אומרת להגעל? ואני עושה כאילו AB ולא יודע עד כמה אני מעלה משקלים.. ואם כן אז איזה תכנית אני צריך? התכנית הייתה לעשות בקיץ ABC של מסה
להגעל זה אומר להסתכל במראה ולהגיד לעצמך, טוב אני שמן, צריך חיטוב, יש כאלו שיגידו את זה ב16-18% ויש כאלה שב18-24% (אחוזי שומן בגוף), ההמלצה הרווחת היא להתחיל לחטב בסביבות 18% שומן. על סמך התגובות שלך אני ארשה לעצמי להסיק שהתוכנית שלך היא ככל הנראה גרועה, הניחוש שלי היא שSS תתאים לך, תיכנס לפורטל ותתחיל לקרוא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית