הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איזה אוכל אפשר להכניס למטוס?

• פותח/ת השרשור Bolt
  • פורסם בתאריך

Bolt

משתמש פעיל
667
106
נק' מוניטין:
146
667
106
בקרוב טס. אפשר להכניס אבקת חלבון? מניח שלא אבל מוודא.
הבנתי דווקא שכן אפשר להכניס עוגיות(אז אוכל לעשות איזה מתכון פה), סנדוויצ'ים, בשר
מישהו התנסה בזה/בקיא בנושא?

אין בעיה להכניס אוכל למטוס, כולל אבקת חלבון.
להרבה טיסות עליתי עם שקית אוכל, בדרך כלל המבורגר או כריך שקניתי בשדה. גם קופסאות עם גבינות או נקניקים זה בסדר. הייתה גם פעם אחת שהבאתי קופסה עם ארוחה מבושלת שהכנתי בבית ולא הייתה בעיה. בדרך כלל גם סחבתי בתיק מיכל קטן עם אבקת חלבון, אף פעם לא הייתה לי בעיה לעלות עם התיק הזה למטוס (מדובר בעשרות רבות של טיסות). הבעיה היא עם נוזלים ופירות וירקות, את המים לשייק בדרך כלל תצטרך להשיג במטוס ועד כמה שידוע לי יש מדינות שאסור להכניס אליהן מוצרים חקלאיים לא מיובשים (ארה"ב למשל).

אין בעיה להכניס אבקת חלבון. שים בשייקר ותמלא במים אחרי העליה למטוס.
בגדול גם פירות ירקות וסלטים אין בעיה לאכילה במטוס אבל הרבה מדינות לא אוהבות שמכניסין אליהן פירות וירקות אז אל תיקח את זה מהמטוס ליעד אחרי הנחיתה.

• פותח/ת השרשור
אין בעיה להכניס אוכל למטוס, כולל אבקת חלבון.
להרבה טיסות עליתי עם שקית אוכל, בדרך כלל המבורגר או כריך שקניתי בשדה. גם קופסאות עם גבינות או נקניקים זה בסדר. הייתה גם פעם אחת שהבאתי קופסה עם ארוחה מבושלת שהכנתי בבית ולא הייתה בעיה. בדרך כלל גם סחבתי בתיק מיכל קטן עם אבקת חלבון, אף פעם לא הייתה לי בעיה לעלות עם התיק הזה למטוס (מדובר בעשרות רבות של טיסות). הבעיה היא עם נוזלים ופירות וירקות, את המים לשייק בדרך כלל תצטרך להשיג במטוס ועד כמה שידוע לי יש מדינות שאסור להכניס אליהן מוצרים חקלאיים לא מיובשים (ארה"ב למשל).
תודה על המענה.
דווקא עכשיו קראתי שאפשר לעלות פירות, אבל פסדר מקסימום לא יתנו לי, העיקר שלא יקחו תחלבון חחחח.
שוקל אולי פשוט מראש להכין עוגיות של ש"ש עם אבקת חלבון כי להגיד תאמת אין לי בכלל ניסיון עם שייקים(גם לא עם העוגיות אבל פסדר)

לגביי הארוחה קצת סיכון לא חח? כי לא יודע לגביך אנחנו נצא איזה 3 שעות לפני לשדה תעופה ועד שנעלה למטוס וניהיה באוויר, הארוחה כבר יכולה להתקלקל, אם יש שם בשר או משהו כזה
אין בעיה להכניס אבקת חלבון. שים בשייקר ותמלא במים אחרי העליה למטוס.
בגדול גם פירות ירקות וסלטים אין בעיה לאכילה במטוס אבל הרבה מדינות לא אוהבות שמכניסין אליהן פירות וירקות אז אל תיקח את זה מהמטוס ליעד אחרי הנחיתה.
נראלך יהיה אכיל אבקת חלבון לבד עם המים?(טעם שוקולד לבן), אפעם לא ניסיתי

לקחתי לאפריקה שק של חלבון בדרך לשם לא עשו בעיות בדרך חזרה חשבו שאני מבריח סמים אמרו לי לאכול את האבקת חלבון (בלי חלב או מים)

תודה על המענה.
דווקא עכשיו קראתי שאפשר לעלות פירות, אבל פסדר מקסימום לא יתנו לי, העיקר שלא יקחו תחלבון חחחח.
שוקל אולי פשוט מראש להכין עוגיות של ש"ש עם אבקת חלבון כי להגיד תאמת אין לי בכלל ניסיון עם שייקים(גם לא עם העוגיות אבל פסדר)

לגביי הארוחה קצת סיכון לא חח? כי לא יודע לגביך אנחנו נצא איזה 3 שעות לפני לשדה תעופה ועד שנעלה למטוס וניהיה באוויר, הארוחה כבר יכולה להתקלקל, אם יש שם בשר או משהו כזה

נראלך יהיה אכיל אבקת חלבון לבד עם המים?(טעם שוקולד לבן), אפעם לא ניסיתי

בבקשה.
לגבי הארוחה, אם אתה לא רגיל לסחוב אוכל בקופסאות אז אולי עדיף שלא. בכל מקרה, אתה יכול לקרר את האוכל לפני ולעטוף במגבת או שכבה מבודדת אחרת ולאחסן בתיק שמבודד טוב, לא בטוח ששווה את הטירחה.
כן, אבקת חלבון עם מים זה בסדר.

• פותח/ת השרשור
בבקשה.
לגבי הארוחה, אם אתה לא רגיל לסחוב אוכל בקופסאות אז אולי עדיף שלא. בכל מקרה, אתה יכול לקרר את האוכל לפני ולעטוף במגבת או שכבה מבודדת אחרת ולאחסן בתיק שמבודד טוב, לא בטוח ששווה את הטירחה.
כן, אבקת חלבון עם מים זה בסדר.
לא רגיל אומנם אבל יהיה לי שווה את הטרחה, פשוט מפחד שיתקלקל האוכל אם למשל אביא חזה עוף בקופסא או משהו. מה הכוונה לקרר?(במקרר?)
בכל מקרה אולי אביא בקופסא ופשוט אוכל בדיוטי פרי לפני הטיסה, או שפשוט אמצא כבר איזה דוכן לקנות ממנו משו עם חלבון חחח.
כי אין לי בעיה לא לאכול 5 שעות שזה הטיסה, אבל הקטע שזה גם ה3 שעות שלפני הטיסה

לא רגיל אומנם אבל יהיה לי שווה את הטרחה, פשוט מפחד שיתקלקל האוכל אם למשל אביא חזה עוף בקופסא או משהו. מה הכוונה לקרר?(במקרר?)
בכל מקרה אולי אביא בקופסא ופשוט אוכל בדיוטי פרי לפני הטיסה, או שפשוט אמצא כבר איזה דוכן לקנות ממנו משו עם חלבון חחח.
כי אין לי בעיה לא לאכול 5 שעות שזה הטיסה, אבל הקטע שזה גם ה3 שעות שלפני הטיסה

כן, במקרר. אפילו להקפיא אם מדובר בהרבה שעות עד שתאכל את זה.
לאכול בשדה זה סבבה, יש המבורגר ושיפודים ואפילו סושי.
בטיסה כדאי שיהיה לך משהו לנשנש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית