עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה רבה אחימקווה שעזרתי, אני בטוח שיש עוד נקודות ששכחתי כרגע.
- AB זו לא תוכנית, זה סוג של פיצול של התוכנית.
- אתה גם יכול לעשות AB 3 פעמים בשבוע.
- ככל שאתה מתקדם אתה צריך יותר נפח, לעשות פול באדי עם מלא נפח זה לא כל כך ריאלי.
- תדירות זה שיקול יחסית שולי. מה שמשנה תכלס זה הכמות סטים השבועיים לכל שריר, התדירות שלהם זה בהתאם ללוז שלך, לסגנון שאתה אוהב, ושתהיה לך היכולת להתאושש בין אימון לאימון. אם אתה מתאושש באותה רמה בתדירות של פעם אחת בשבוע או 7 פעמים בשבוע אתה יכול לבצע את שניהם.
- (תוספת על 4) ככל שאתה מתקדם האימונים נהיים קשים יותר, ככה שלהתאמן בתדירות גבוהה יכול לגרום לחוסר התאוששות בין אימון לאימון אם האימונים אינטנסיביים מידי.
בשורה התחתונה, השיקול המרכזי פה זה הכמות סטים השבועית, התדירות של כל אימון נקבעת לפי הלוז, הסגנון אימונים שלך, ההרגשה האישית שלך ולמידה מהלוג שלך (מה שעבד או לא עבד לך בעבר).
שוב, מה שמשנה זה לא שפיצלת את התוכנית. מה הסיבה שאתה משנה? נתקעת? או שסתם אתה רוצה לשנות?תודה רבה אחי
כרגע אני עושה FBW בנפח גבוה , 9-7 סטים לשריר גדול ו4 לקטן , כמה סטים אתה ממליץ לי לבצע לשריר גדול במידה ואפצל לAB?
כי הנפח גבוה ובחלק מהאימונים כבר קשה להתאושש , וזה די קשה לדחוס את כל השרירים לאותו יוםשוב, מה שמשנה זה לא שפיצלת את התוכנית. מה הסיבה שאתה משנה? נתקעת? או שסתם אתה רוצה לשנות?
תגדיר קשה להתאושש.כי הנפח גבוה ובחלק מהאימונים כבר קשה להתאושש , וזה די קשה לדחוס את כל השרירים לאותו יום
תודה רבהתגדיר קשה להתאושש.
ואם לוז זה הסיבה שלך זה מספיק טוב. אם לא נתקעת עד עכשיו והכל התקדם אז תחלק את הנפח השבועי מ3 ל2 ו2. לדוגמא: עשית בכל אימון 2 סטים בנץ, ו4 סטים אינקליין בנץ - אז תעשה פעמיים בשבוע 3 סטים בנץ ו6 סטים אינקליין בנץ. הבנת? תחשב את כל הסטים שאתה עושה לכל תרגיל בשבוע, כלומר תכפיל ב3 (כי עשית 3 אימונים), ואז תחלק ב2 (כי אתה עושה פעמיים כל אימון), וזה מה שתעשה לאותו תרגיל. כל זה בהנחה שלא נתקעת ואתה מרוצה מההתקדמות.
אם אתה לא מרוצה מההתקדמות אז כנראה שהתוכנית שלך לא משהו, ואז תבנה חדשה (מוזמן להתייעץ איתנו) או שתבחר אחת מוכנה (מוזמן להתייעץ גם על זה).