הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ביקורת לטכניקה - סקאווט 130

נראה שהכפות רגליים שלך קורסות, מה שגורם לברכיים לקרוס. אבל קשה לראות מהזווית הזאת. בכל מקרה העקבים מתרוממים. וגם לדעתי הגב שלך שלך מתעגל למטה, אבל אני לא בטוח.

היד שלך לא כואבת מהמנח הזה? לא נראה שיש לך בעיה להפעיל את הגב עליון עם אגודל מתחת למוט, אבל זאת נראית תנוחה ממש כואבת, אלא אם אתה די גמיש במפרק הזה.

• פותח/ת השרשור
העומק ממש יפה, אהבתי.
העקב שלך עולה ביציאה מהבור או שאני מדמיין?
כן, תמיד זה קורה לי
כמה זה נורא?

אני מזהה קצת באט ווינק
אולי אני טועה כי הצילום לא משהו

נראה שהכפות רגליים שלך קורסות, מה שגורם לברכיים לקרוס. אבל קשה לראות מהזווית הזאת. בכל מקרה העקבים מתרוממים. וגם לדעתי הגב שלך שלך מתעגל למטה, אבל אני לא בטוח.

היד שלך לא כואבת מהמנח הזה? לא נראה שיש לך בעיה להפעיל את הגב עליון עם אגודל מתחת למוט, אבל זאת נראית תנוחה ממש כואבת, אלא אם אתה די גמיש במפרק הזה.

לגבי הבאט ווינק יש מצב, אני אעלה פה עוד סרטון משבוע שעבר שעשיתי 125 קילו מזווית יותר טובה

לגבי הברכיים אני לא חושב שהם קורסות, הכוונה קורסות לצדדים הרי לא? זה לא המצב

ואני עושה את הסקאווט ככה שנים אז נראלי הידיים התרגלו חחח זה לא כואב, עדיף לנסות לשנות?

לגבי הברכיים אני לא חושב שהם קורסות, הכוונה קורסות לצדדים הרי לא? זה לא המצב
הפוך, קורסות לבפנים, יעני מתקרבות אחת לשניה.
ואני עושה את הסקאווט ככה שנים אז נראלי הידיים התרגלו חחח זה לא כואב, עדיף לנסות לשנות?
אם זה לא כואב לך ואתה מצליח לכווץ את הגב עליון כמו שצריך אני לא רואה סיבה, סתם יש לך גמישות גדולה במפרק אז זה תפס לי את העין.
כמה זה נורא?
פשוט תנועה פחות יעילה.

לא, זאת נעל שטוחה יש משמעות להחליף נעל?
ויחף בחיים לא ניסיתי
אם אתה אומר שכדאי אני פתוח להצעות חח
אתה יכול לנסות ולראות אם יש שיפור, אופציה נוספת היא פשוט לשים לה הגבהה קלה לעקב.

הסקוואט די טוב.
כל מה שנוגע לכיווץ ויציבות קצת חסר לך.

מפרק היד העקום אומר לי שהמוט מונח על הגב ללא כיווץ גב עליון וללא שליטה של הידיים.

תרחיב אחיזה קצת, ותיישר את מפרק היד, אתה רוצה לשבור את המוט על הגב, זה די חסר אצלך.

העומק מגניב, הבעיה שאין כיווץ טוב. עם יותר כיווץ ושליטה של הרגליים, אתה לא תצליח לרדת כל כך עמוק, הכיווץ יחסום אותך.

מה שהייתי מציע זה טמפו פאוז סקוואט בשביל לעבוד על זה.
ירידה של 3-4 שניות, עצירה של 2 שניות, עליה מהירה אבל עצירה שניה בדיוק מעל המקביל איפה שהברכיים קורסות.

נראה לי שתרוויח הרבה מלהבין את העניין של כיווץ ושליטה, זה משתפר כשאתה מסוגל לעצור בכל מקום בסקוואט בזמן הירידה והעליה, זה שליטה אמיתית וכיווץ טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית