הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקוואט היי-באר ביקורת טכניקה

נראה די סבבה.

המרפקים מעט גבוהים, מה שמוביל לחזה מעט קורס, ולראש לעלות כלפי מעלה ועומס מיותר על הצוואר.

תנסה להביא את המרפקים יותר מתחת למוט.

שלום,

אשמח לביקורת על הסקוואט שלי (היי באר), בעיקר אני תוהה אם אני לא נותן לברכיים לגלוש קדימה מדי

Squat 100KG 31.10.22

תודה מראש
נסה להוציא עוד קצת ברכיים ולהצר מעט אחיזה, זה יסדר לך את הגובה של המרפקים. סה"כ הסקווט שלך בסדר גמור...

• פותח/ת השרשור
נראה די סבבה.

המרפקים מעט גבוהים, מה שמוביל לחזה מעט קורס, ולראש לעלות כלפי מעלה ועומס מיותר על הצוואר.

תנסה להביא את המרפקים יותר מתחת למוט.

הייתי בטוח שאני אוכל כבר באימון אחרי להוציא סרטון חדש עם ההמלצה שלך אבל מסתבר שזה לא פשוט לשנות טכניקה אחרי תקופה במיוחד בסטים הכבדים אני חוזר להרגלים שכבר מקובעים. בינתיים עובד על זה ויש התקדמות

יהיה לך יותר נוח עם נעל עם עקב

למה? חשבתי שזה בעיקר נועד לעזור לבעיות של גמישות (של העקב בעיקר) אבל אני דווקא גמיש שם

הייתי בטוח שאני אוכל כבר באימון אחרי להוציא סרטון חדש עם ההמלצה שלך אבל מסתבר שזה לא פשוט לשנות טכניקה אחרי תקופה במיוחד בסטים הכבדים אני חוזר להרגלים שכבר מקובעים. בינתיים עובד על זה ויש התקדמות
מאוד קשה לשנות טכניקה, לא הייתי מנסה עכשיו אם המשקלים כבדים.
יש לך אופציה להמשיך להרים כמו שאתה מרים, וכשתגיע למצב שאתה מחליט להוריד משקל, בשביל תוכנית חדשה לדוגמה, לעבוד על הטכניקה.
או שתוריד משקל כבר עכשיו לצורך שיפור טכניקה, ותעלה בהדרגה עם תוכנית חדשה.
יהיה לך יותר נוח עם נעל עם עקב
אני לא רואה קשר.

למה? חשבתי שזה בעיקר נועד לעזור לבעיות של גמישות (של העקב בעיקר) אבל אני דווקא גמיש שם
זה עוזר להוציא עוד קצת ברכיים קדימה כמו שנאמר מעל (יכול להיות שתוכל בלי, אני הייתי בטוח שאני גמיש שם והייתי עושה עד הרצפה אבל הייתי מפצה מהאגן מסתבר)

אני לא רואה קשר.
לא בהכרח לסרטון למרות שאני חושב שזה יעזור כמו שאמרתי מקודם עם הknees over toes/dorsiflexion אבל גם סתם כהמלצה לhigh bar, גם המשקולנים הכי גמישים עושים עם עקב (יכול להיות שאני biased כי הייתי בהרמת משקולות)

זה עוזר להוציא עוד קצת ברכיים קדימה כמו שנאמר מעל (יכול להיות שתוכל בלי, אני הייתי בטוח שאני גמיש שם והייתי עושה עד הרצפה אבל הייתי מפצה מהאגן מסתבר)

לא בהכרח לסרטון למרות שאני חושב שזה יעזור כמו שאמרתי מקודם עם הknees over toes/dorsiflexion אבל גם סתם כהמלצה לhigh bar, גם המשקולנים הכי גמישים עושים עם עקב (יכול להיות שאני biased כי הייתי בהרמת משקולות)
אני יכול להבין איך בשביל פרונט סקוואט עקבים יעזרו. פחות להיי באר אפילו אם אין רצון או צורך לשבור מקביל, במיוחד אם אין הגבלת גמישות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית