הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ביקורת טכניקה- דדליפט PR

• פותח/ת השרשור Ger
  • פורסם בתאריך

Ger

משתמש פעיל
832
335
נק' מוניטין:
922
832
335
אהלן
עשיתי PR בדדליפט והאירו את עיניי מהצד שהגב התעגל שם. האמת זה הרגיש לי טוב מאוד, במיוחד ככב כשזה בלי חגורה. מרגיש הרבה יותר טוב מהדדליפטים עם החגורה משום מה
אבל עדיין הגב התעגל כאן, אולי קצת יותר מהרגיל בגלל שזה שיא. אשמח מאוד לשמוע את דעתכם
(210kgX5)

קישור לצפייה: https://www.youtube.com/shorts/1pbkZWRx42M

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
זה פיאר זה? יש לך עוד. ואני לא יודע איך הגב שלך בדרך כלל, אבל אם הוא תמיד מעוגל ככה אז מעולה.
כן אני גם חושב אבל שומר את הכוח לסינגל בקרוב
סהכ נראה רגיל אולי הוא סתם גרם לי לאכול תסביך קצת, כנראה זה ככה תמיד
תודה

לא שופטים טכניקה בפיארים
אבל בגדול אני לא רואה גב מתעגל.
אני כן רואה שאתה לא משתמש הרבה בגלוטס, אבל חוץ מזה ממש אחלה

אין עמוד שידרה ישר .
העיגול בגב נתון לפרשנות ויש הרבבה מחקרים שתומכים בזה .
בכל מקרה הייתי מתעסק יותר בזה שבעלייה העצמה תתרכז יותר בגלוטיוס

אין עמוד שידרה ישר .
לא חייב שכל הגב יהיה ישר.
גב עליון עגול זה בסדר גמור ולכאלה שכן מתעגל להם אז זה עוזר להם להרים יותר משקל..
@elchonon יכול להסביר יותר טוב ממני

גב עליון עגול זה בסדר גמור ולכאלה שכן מתעגל להם אז זה עוזר להם להרים יותר משקל..
התכוונתי שמחקרים תומכים את זה שאפשרי לעשות עם עיגול בגב .

אני לא מבדיל בין גב עליון או תחתון, כל אחד מהם שיתעגל יהיה יתרון או חיסרון במצבים מסוימים.

גב עגול מאוד מקשה על הנעילה, גב ישר מידי מקשה על הניתוק, לכאורה נחפש מנח גב באמצע כזה.

אין מחקרים על יעילות טכנית, לפחות לא שאני מכיר, המחקרים דנים על קבוצות שרירים שעובדים יותר, וסיכוני פציעות.
הפרקטיקה לדעתי צריכה לבוא מניתוח הגיוני של התנועה, ולכן יש הרבה פרשנויות.
אין עמוד שידרה ישר .
תוכל לשתף כאן מחקר אחד בבקשה?

אני לא מבדיל בין גב עליון או תחתון, כל אחד מהם שיתעגל יהיה יתרון או חיסרון במצבים מסוימים.

גב עגול מאוד מקשה על הנעילה, גב ישר מידי מקשה על הניתוק, לכאורה נחפש מנח גב באמצע כזה.

אין מחקרים על יעילות טכנית, לפחות לא שאני מכיר, המחקרים דנים על קבוצות שרירים שעובדים יותר, וסיכוני פציעות.
הפרקטיקה לדעתי צריכה לבוא מניתוח הגיוני של התנועה, ולכן יש הרבה פרשנויות.

תוכל לשתף כאן מחקר אחד בבקשה?
לא ובבקשה אל תגיב לי יותר בתגובות אני לוקח ממך מרחק עצוב לי שלא מכנסים אנשים בכבוד פה לקהילה והכל מלחמת אגו ככה היה בערב ועצוב לי שגם המנהלים עושים את זה ומדברים בהתנשאות .
במיוחד התגובה שלך שאמרת לי הודעת מיותרת.

הודה עם מהלך והבא לא תצטט אותי כי אני לא מעוניין לשוחח איתך .

לא ובבקשה אל תגיב לי יותר בתגובות אני לוקח ממך מרחק עצוב לי שלא מכנסים אנשים בכבוד פה לקהילה והכל מלחמת אגו ככה היה בערב ועצוב לי שגם המנהלים עושים את זה ומדברים בהתנשאות .
במיוחד התגובה שלך שאמרת לי הודעת מיותרת.

הודה עם מהלך והבא לא תצטט אותי כי אני לא מעוניין לשוחח איתך .
קודם כל צר לי על העצבות שאתה מרגיש ממה שכתבתי לך.
ועם זאת, כמו שאתה בטח מבין, זה פורום דיונים ציבורי, ואין לך סמכות לא עליי או על המנהלים מי יצטט ויגיב לך.
יש חוקים בפורום, וכל עוד לא חרגנו מהם, אני ואתה מוזמנים לדון ולשתף דעות בכבוד אחד לשני.

בפוסט שלי כתבת הודעה שבעיניי הייתה מיותרת לחלוטין, לא חידשת או תרמת דבר לנושא שביקשתי עזרה לגביו, וציינתי שבעיניי התגובה שלך הייתה מיותרת.
אם לא נעים לך לשמוע דעות אחרות משלך, או שאתה מרגיש לגיטימציה לדרוש מאנשים לא לצטט או להגיב לך, ועוד בפורום ציבורי בה הצגת את דעתך לביקורת של מאות ואלפי אנשים, המקום האחרון בשבילך זה כאן. אולי מוטב שתלמד איך מתנהלים דיונים כשאתה עוד חדש פה, כדי שתבין האם זה מקום שאתה מעוניין להיות, או שאולי זה לא מתאים לך.

בטיקטוק אתה יכול להיות חלק מהקהילה בעזרת משפטים בודדים, בכל נושא, וללא צורך בהוכחות לטענות שלך. כאן אנשים מעוניינים בדברים מאוד ספציפיים, ומחפשים עזרה ודיונים רלוונטים.

לא עקבתי אחרי ההודעות האחרות שלך, רק ראיתי את ההודעה הזאת ומה שהגבת בנושא שלי ושניהם די מגוחכים בעיניי.

אני שוב מצטער שהתגובות שלי לא נעימות לך, אין לי שום דבר נגדך, ואיך יהיה לי? אנחנו לא מכירים, למיטב ידיעתי.
עם כל הרצון בעולם שתרגיש בנוח ומקובל בקהילה כאן, אני מציע לך לראות איך הדיונים מתנהלים טיפה לפני שאתה מגיב, ותנסה ללמוד דבר או שתיים לפני שאתה מנסה לשנות את האופי והתנהלות הפורום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית