הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקות דם לפני סייקל סארמס

• פותח/ת השרשור DeL0x
  • פורסם בתאריך

DeL0x

משתמש מתחיל
132
20
נק' מוניטין:
29
132
20
התכנון הוא
1-4 רק ראד 140
5-8 ראד + MK + YK + 4ANDRO
8-10 אנקלומיפן 25 מ"ג EOD ולהמשיך עם ה MK
8-12 להמשיך MK ואנקלומיפן 12.5 מ"ג EOD

יש לי בסיס טסט prohormone 4 andro זה פשוט פרו הורמון שבגוף מומר לטסט. משהו כמו 150 מג שלו מביא לרמות טסט נורמליות אז אני לא אמור להרגיש את ההשבתה של הציר.

PCT של ENCLOMIPHENE

הלכתי למכבי לבקש בדיקות דם, הקראתי לה את כל התסמינים של טסט נמוך שמצאתי באינטרנט, אמרה לי נבדוק לך B12 וברזל בלי הורמונים, אחרי וויכוחים היא הסכימה לתת לי רק פרולקטין וטסט טוטאל.

בדקתי כמה יעלה לי לעשות לעשות במכון פרטי בדיקות דם ל SHBG FREE-TEST ESTRADIOL וזה באיזור ה 1000 שקל לשלושתם.

האם כדאי לי לעשות בדיקות מקיפות להורמונים בתשלום כבר אחרי הסייקל, לראות שאני חוזר לנורמה מבחינת המספרים וההרגשה ולפני לעשות רק את הטסט טוטאל ופרולקטין?

נראה לי מוזר שרופא לא רוצה לתת בדיקות דם הורמונליות למטופל שלו בן 30 פלוס שמשלם ביטוח רפואי....

לגבי הסייקל לא מבין בסרמס- נראה לי סלט גדול אתה עושה שם.... ולא יודע איזה השגים יהיו לך מול הנזק .

בהנחה שזה הסייקל הראשון אני היתי עושה חשבון נפש ואם כבר עושים סייקל אז תעשה כמו שצריך.

250 אננטט כל 3-5 ימים למשך שלושה ארבעה חודשים. בלי אורלי ובלי שום קיק להתחלה....

בגלל שאתה "מפחד" אז תכניס פרנגיל לאורך כל הסייקל ותמשיך איתו שבועיים אחרי הזריקה האחרונה של האננטט ואז פיסיטי קלומיד/טומקסיפן לפי הפרוטוקול הרגיל.

זה סייקל קלאסי - תהיה עליה אדירה במשקלי עבודה ונפח השריר , אם תזונה נכונה אפשר גם לרדת תוך כדי בשומן.

• פותח/ת השרשור
בהצלחה לכבד שלך.

רק אגיד ש300 עד 500 מג טסט אנטט יביאו לך תוצאות טובות יותר וגם תצא בריא יותר מהסייקל הזה.

למה? בגלל ה YK? 4ANDRO?
יש לי NAC שתכננתי לקחת ביחד עם זה.
פחות בקטע של זריקות, זה למה בחרתי סארמה ועוד עם בסיס טסט אוראלי.

נראה לי מוזר שרופא לא רוצה לתת בדיקות דם הורמונליות למטופל שלו בן 30 פלוס שמשלם ביטוח רפואי....

לגבי הסייקל לא מבין בסרמס- נראה לי סלט גדול אתה עושה שם.... ולא יודע איזה השגים יהיו לך מול הנזק .

בהנחה שזה הסייקל הראשון אני היתי עושה חשבון נפש ואם כבר עושים סייקל אז תעשה כמו שצריך.

250 אננטט כל 3-5 ימים למשך שלושה ארבעה חודשים. בלי אורלי ובלי שום קיק להתחלה....

בגלל שאתה "מפחד" אז תכניס פרנגיל לאורך כל הסייקל ותמשיך איתו שבועיים אחרי הזריקה האחרונה של האננטט ואז פיסיטי קלומיד/טומקסיפן לפי הפרוטוקול הרגיל.

זה סייקל קלאסי - תהיה עליה אדירה במשקלי עבודה ונפח השריר , אם תזונה נכונה אפשר גם לרדת תוך כדי בשומן.

סייקל שני, ראשון היה LDG.

התאוששתי בקלות והכל עבר חלק.

דרך אגב אני בן 22

למה? בגלל ה YK? 4ANDRO?
הכל ביחד. Yk, rad והפרו הורמון הזה. אתה באמת חושב שnac זו תוסף תזונה פלא ? תעשה את הסייקל הזה יחד איתו ותעשה בדיקות דם לכבד שלך בשבוע ה8 ונראה מה מצבך שם. אני מקווה שאני טועה.

ואם אתה לא בקטע של זריקות, תישאר עם חומר סארמ אחד ובמינון נמוך.

ואז מה? לעשות טסט וראד וזהו?
אם יש טסט בתוך הסייקל למה צריך ראד ???
אננט 250 כל 3-5 ימים
3-4 חודשים זה סייקל קטלני
יתן לך תוצאות של 10 סייקלים של ראד וכל הקשקושים האלו

• פותח/ת השרשור
הכל ביחד. Yk, rad והפרו הורמון הזה. אתה באמת חושב שnac זו תוסף תזונה פלא ? תעשה את הסייקל הזה יחד איתו ותעשה בדיקות דם לכבד שלך בשבוע ה8 ונראה מה מצבך שם. אני מקווה שאני טועה.

ואם אתה לא בקטע של זריקות, תישאר עם חומר סארמ אחד ובמינון נמוך.

אוקי בוא נניח שאני כן עושה זריקות טסט.
איך אני בוחר מינון? טסט קצר? טסט ארוך? לא צריך להתעסק עםAI?

אתם נותנים לעצמכם זריקות? איפה הכי נוח להזריק? אם אני עושה כמה חודשים טסט אני לא אצטרך HCG או משהו בסגנון לפוריות?

אם יש טסט בתוך הסייקל למה צריך ראד ???
אננט 250 כל 3-5 ימים
3-4 חודשים זה סייקל קטלני
יתן לך תוצאות של 10 סייקלים של ראד וכל הקשקושים האלו

למה קשקושים? לא שאני אומר שטסט לבד לא יספיק לי אם אני אעשה כמה חודשים אבל מה רע לשלב עם זה סארם?

אתם נותנים לעצמכם זריקות? איפה הכי נוח להזריק? אם אני עושה כמה חודשים טסט אני לא אצטרך HCG או משהו בסגנון לפוריות?
לכל השאלות האלו יש תשובה בנעוצים.

למה קשקושים? לא שאני אומר שטסט לבד לא יספיק לי אם אני אעשה כמה חודשים אבל מה רע לשלב עם זה סארם?
תצטרך כוריגון בכול אופן..ולגבי זריקות זה לא עניין של איפה נוח, זה איפה מקובל ונכון להזריק IM...נניח גלוטס, אתה לא תתן באמצע הישבן בלי קשר לכלום..יש איזורים מסויימים שהם המקובלים להזרקה תוך שרירית לדוגמא בישבן יש לך ventro ו dorso

אנטט(ארוך) AI למקרה שצריך, פיסיטי לא חייב אבל עדיף.
לדעתי ישבן הכי נוח ולא חייב HCG למרות שהרבה כולל אני מעדיפים.

למה? בגלל ה YK? 4ANDRO?

סייקל שני, ראשון היה LDG.

התאוששתי בקלות והכל עבר חלק.

דרך אגב אני בן 22

מה נשמע אחי? אשמח לשמוע איך היה הסייקל LGD סולו שלך כי אני גם שוקל את זה…מה הרגשת? מבחינת תוצאות ותופעות לוואי? כמה זמן סייקל? מה המינון? והאם זה השבית אותך? עשית פי סי טי ?

• פותח/ת השרשור
מה נשמע אחי? אשמח לשמוע איך היה הסייקל LGD סולו שלך כי אני גם שוקל את זה…מה הרגשת? מבחינת תוצאות ותופעות לוואי? כמה זמן סייקל? מה המינון? והאם זה השבית אותך? עשית פי סי טי ?

עשיתי 5 מג 8 שבועות.
שבוע 7 התחלתי לקחת את הפיסיטי עד שבוע 9
Enclomiphene.

היה סייקל מצוין, לא הרגשתי השבתה בכלל, קשור לאנקלומיפן אני מאמין.

הזמנתי מ מi herb
אומגה 3
Nac
Kidney cleanse
D3
אשווגנדה

גם אתה וגם פותח האשכול מחפשים דרכים אחרות להשיג תוצאות מאשר הדבר עצמו, לא מבין בישביל מה לבזבז כסף סתם..
חשבתי הבנת מה חצי פורום ניסה להסביר לך
אני באמת מנסה להבין מה עובר לכם בראש שאתם רוצים לזרוק סתם כסף על סארמס
איך לעזאזל "סייקל" של lgd נחשב מצויין?
אני אחרי סייקל ראשון של טסט וזה היה מצויין

• פותח/ת השרשור
גם אתה וגם פותח האשכול מחפשים דרכים אחרות להשיג תוצאות מאשר הדבר עצמו, לא מבין בישביל מה לבזבז כסף סתם..
חשבתי הבנת מה חצי פורום ניסה להסביר לך
אני באמת מנסה להבין מה עובר לכם בראש שאתם רוצים לזרוק סתם כסף על סארמס
איך לעזאזל "סייקל" של lgd נחשב מצויין?
אני אחרי סייקל ראשון של טסט וזה היה מצויין

אתה מדבר איתי על תועלת מול כסף?
לא כזה מפריע לי לשלם על סארמס.

אין ספק שזה לא כמו טסט אבל מרגיש לי שלהתחיל עם טסט זה לנצח כי למה שתרצה להפסיק את זה באיזה שהוא שלב?

אין ספק שזה לא כמו טסט אבל מרגיש לי שלהתחיל עם טסט זה לנצח כי למה שתרצה להפסיק את זה באיזה שהוא שלב?

תמיד אפשר להפסיק ,זה לא הירואין ,התמכרות פסיכולוגית בלבד,מבטיח לך שלא תמצא את עצמך בסמטא מטונפת בגשם מנסה להתחמם מעל פח בוער או בגמילה קשור למיטה אחרי 2 וואבן ,הילדים של היום ,כל כך דרמטיים .

טסט אתה מקבל יותר וגם זול

• פותח/ת השרשור
תמיד אפשר להפסיק ,זה לא הירואין ,התמכרות פסיכולוגית בלבד,מבטיח לך שלא תמצא את עצמך בסמטא מטונפת בגשם מנסה להתחמם מעל פח בוער או בגמילה קשור למיטה אחרי 2 וואבן ,הילדים של היום ,כל כך דרמטיים .

לא חשבתי שזה יהיה ככה.

היית נכנס ל TRT בגיל 22?

מרגיש לי גם שאני לא באמת יכול להיות בבקרה על עצמי עם בדיקות דם כשהקופת חולים לא רוצה לתת בדיקות, מה עושים עם זה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית