הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקות דם לפני סייקל סארמס

• פותח/ת השרשור DeL0x
  • פורסם בתאריך

DeL0x

משתמש מתחיל
132
20
נק' מוניטין:
29
132
20
התכנון הוא
1-4 רק ראד 140
5-8 ראד + MK + YK + 4ANDRO
8-10 אנקלומיפן 25 מ"ג EOD ולהמשיך עם ה MK
8-12 להמשיך MK ואנקלומיפן 12.5 מ"ג EOD

יש לי בסיס טסט prohormone 4 andro זה פשוט פרו הורמון שבגוף מומר לטסט. משהו כמו 150 מג שלו מביא לרמות טסט נורמליות אז אני לא אמור להרגיש את ההשבתה של הציר.

PCT של ENCLOMIPHENE

הלכתי למכבי לבקש בדיקות דם, הקראתי לה את כל התסמינים של טסט נמוך שמצאתי באינטרנט, אמרה לי נבדוק לך B12 וברזל בלי הורמונים, אחרי וויכוחים היא הסכימה לתת לי רק פרולקטין וטסט טוטאל.

בדקתי כמה יעלה לי לעשות לעשות במכון פרטי בדיקות דם ל SHBG FREE-TEST ESTRADIOL וזה באיזור ה 1000 שקל לשלושתם.

האם כדאי לי לעשות בדיקות מקיפות להורמונים בתשלום כבר אחרי הסייקל, לראות שאני חוזר לנורמה מבחינת המספרים וההרגשה ולפני לעשות רק את הטסט טוטאל ופרולקטין?

לא חשבתי שזה יהיה ככה.

היית נכנס ל TRT בגיל 22?

מרגיש לי גם שאני לא באמת יכול להיות בבקרה על עצמי עם בדיקות דם כשהקופת חולים לא רוצה לתת בדיקות, מה עושים עם זה?
מה אתה משווה בדיוק trt לסייקל?
Trt זה טיפול רפואי
מה זה השאלה הזאת

• פותח/ת השרשור
מה אתה משווה בדיוק trt לסייקל?
Trt זה טיפול רפואי
מה זה השאלה הזאת

סייקל טסט שלא נגמר הופך ל TRT.
אני באמת שואל למה אחרי שבנאדם יעשה שנה סייקל טסט הוא ירצה להפסיק ולחזור לנורמל?

גם אם עושים טסט לשנה ומפסיקים, איך אתה מנטר את המדדים שלך אם לא נותנים פה בקופת חולים בדיקות דם כמו שצריך? זה לא כמו שאתה הולך לרופא בארצות הברית אומר לו שאתה רוצה לקחת טסט והוא איתך המעקב על זה..

סייקל טסט שלא נגמר הופך ל TRT.
אני באמת שואל למה אחרי שבנאדם יעשה שנה סייקל טסט הוא ירצה להפסיק ולחזור לנורמל?

גם אם עושים טסט לשנה ומפסיקים, איך אתה מנטר את המדדים שלך אם לא נותנים פה בקופת חולים בדיקות דם כמו שצריך? זה לא כמו שאתה הולך לרופא בארצות הברית אומר לו שאתה רוצה לקחת טסט והוא איתך המעקב על זה..
500 טסט בשבוע להרבה זמן בכלל לא הופך לtrt
יש בלאסט אנד קרוז אבל יש כאן שאלות שאני לא יכול לענות כי אני אישית לא יודע..
נראה מה חבר'ה יותר מנוסים יוכלו להגיד
@WII @JewTRT

היה סייקל מצוין
תגדיר מצויין ??
אבל מרגיש לי שלהתחיל עם טסט זה לנצח כי למה שתרצה להפסיק את זה באיזה שהוא שלב
ומי אמר שסרמס זה לא לנצח ?
ומי אמר שאחרי עוד 2 סייקלים חסרי תועלת של סארמס לר תתחיל טסט ?

להשתמש בסטרואידים זה דרך חיים שבנאדם שרוצה להיות גדול שרירי וחזק בוחר לעצמו.

אתם מפחדים על הביצים שלכם - חברה ביצים זה הדאגה האחרונה - כן ! אנשים נכנסים להריון עם טסט ועם trt ואחרי פיסיטי הכל טוב.

יש דברים יותר מסוכנים :
כבד כליות ארמונית דם סמיך סרטן וכו...

אין עדיין מספיק מחקרים שמראים שסראמס יותר בטיחותי לשימוש מסטרואידים בהיביטים שהזכרתי כרגע .

לדעתי לקחת 2 סייקלים + פיסיטי בשנה לתווך הארוך מבחינת הנזק לגוף שווה ערך לבלאסט אנד קרוז (בתנאי שמודבר במינונים זהים)
זה לשגע את הגוף

מבחינת תוצאות מן הסתם עדיף בלאסט אנד קרוז מאשר סייקל פיסיטי...

אבל רגע... איך הגעת בכלל לזה ...
תעשה בנתיים סייקל אחד כמו בנאדם.
3-4 חודשים אננטט 500 שבועי
אחרי זה תעשה פיסיטי.
תנוח חצי שנה ונראה מה יהיה...

מאז שאמרתי שהוא מדבר שטויות כשהוא ממליץ לאנשים בסייקל דקה טסט לשלב גרם של פרימו (10 cc של חומר) שדרך אגב הוא בחיים לא ניסה דקה ולא ניסה פרימו וגם לא ניסה יותר מ300 מג טסט בשבוע ....
הוא הפסיק לכתוב פה...
עבר לפורום בחול

כמה שטויות נאמרו פה על ראד וסארמס באופן כללי ,בואו נניח שניה בצד את העובדה שמדובר בתרופות פיתוח ,הם יכולים להביא תוצאות מדהימות ,ראד במינון גבוה לא נופל מטרן וסופר דרול מבחינת הכוח ולעומת שניהם אתה תשמור את רוב המסה ,אני לא מתעסק עם סארמס כבר כי הבדיקות שאני רואה שחוזרות לאנשים בפורומים עם עלייה באנזימי כבד בדיוק כמו באוראלים מטרידה אותי מאוד .

מאז שאמרתי שהוא מדבר שטויות כשהוא ממליץ לאנשים בסייקל דקה טסט לשלב גרם של פרימו (10 cc של חומר) שדרך אגב הוא בחיים לא ניסה דקה ולא ניסה פרימו וגם לא ניסה יותר מ300 מג טסט בשבוע ....
הוא הפסיק לכתוב פה...
עבר לפורום בחול
אולי גם.. אבל זה ממה שהוא רשם לבן (מה שגרם לו לעזוב) לפי דעתי.

כמה שטויות נאמרו פה על ראד וסארמס באופן כללי ,בואו נניח שניה בצד את העובדה שמדובר בתרופות פיתוח ,הם יכולים להביא תוצאות מדהימות ,ראד במינון גבוה לא נופל מטרן וסופר דרול מבחינת הכוח ולעומת שניהם אתה תשמור את רוב המסה ,אני לא מתעסק עם סארמס כבר כי הבדיקות שאני רואה שחוזרות לאנשים בפורומים עם עלייה באנזימי כבד בדיוק כמו באוראלים מטרידה אותי מאוד .
Lgd זה ממש אחלה של דבר, לקחתי 5 מג והייתי מרוצה, אבל לקראת סוף הסייקל איתו הרגשתי עייפות.

הסיבה שלא אקח היום lgd או ראד כי יש סטוראידים שיתנו אחלה תוצאות והם גם נחקרו מספיק בניגוד לסארמס שבקושי נחקרו.

לכן אני לא רואה סיבה בתור אחד שעשה 4 סייקלים עם סארמס בלי טסט' לעשות את זה שוב. טסט' זה החיים. רק מעניין איך יהיה הpct 🤣

Lgd זה ממש אחלה של דבר
לא מצליח להבין מה התלהבות מהדברים האלו.
וואלה כל חומר שתיקח פעם ראשונה זה וואו. ומה עם הפעם השניה השלישית....
אני לא מתלהב מ500 מג טסט בשבוע כמו שאנשים מתלהבים מסארמס

• פותח/ת השרשור
אחרי נניח שנה של 300-400 מ"ג טסט בשבוע, כמה זמן התאוששות אחכ? עושים PCT ואז עד שהמצב חוזר להיות תקין כמה בערך לוקח לגוף להתאושש?

נכון, אבל גם בשימוש השני היה יחסית טוב.

עם טסט' זה צריך להיות מדהים אפילו, אבל אני באופן אישי לא אקח סארמס עוד כי סטרואידים יותר נחקרו לכן יותר בטוחים.

אחרי נניח שנה של 300-400 מ"ג טסט בשבוע, כמה זמן התאוששות אחכ? עושים PCT ואז עד שהמצב חוזר להיות תקין כמה בערך לוקח לגוף להתאושש
אתה לא אמור לקחת את זה שנה אלא ל12 שבועות.. ואם מקסימום בא לך תתפנק על עוד מס שבועות אז אפשר גם עד 16.

התאששות זה עניין אינדוודואלי וגנטי יחד עם תזונה ואימונים. כלל האצבע אומר מספר השבועות שהיית בסייקל כמספר השבועות שיקח לך להתאושש.. בתכלס, עושים בדיקות דם ורואים.

כי לחצי גרם טסט יש יכולות מאוד מוגבלות לעומת הורסטיליות של ראד .

הוא הפסיק לכתוב פה...
עבר לפורום בחול
תכלס

בסדר,לא נורא 🙄

הוא הפסיק לכתוב פה...
עבר לפורום בחול

ניסית פרימו? יכול לתת חוות דעת?

אני שוקל בסייקל הקרוב להחליף את האנאבר בפרימו (של הילמה אם זה משנה)

ניסית פרימו? יכול לתת חוות דעת?

אני שוקל בסייקל הקרוב להחליף את האנאבר בפרימו (של הילמה אם זה משנה)
לא ניסיתי
אני יודע שיש בארץ רפואי טורקי של באייר
100 מג ל1cc לא זול יוצא החרא הזה
אתה צריך לפחות 400-500 בשבוע שזה אומר 4-5 אמפולות בשבוע = 22 אמפולות בחודש

70 אמפולות לסייקל - נמכר בשוק לפי מחיר כמו טסט רפואי - לא זול הסייקל הזה

נו באמת....

נשבע לך בדוריאן ייטס.
לא ניסיתי
אני יודע שיש בארץ רפואי טורקי של באייר
100 מג ל1cc לא זול יוצא החרא הזה
אתה צריך לפחות 400-500 בשבוע שזה אומר 4-5 אמפולות בשבוע = 22 אמפולות בחודש

70 אמפולות לסייקל - נמכר בשוק לפי מחיר כמו טסט רפואי - לא זול הסייקל הזה

עכשיו גם פרימו חייב רק רפואי?
יש מספיק חברות עם קרדיט טוב של פרימו ,חייבים להבין שאין שום הגיון לשלם את המחירים האלה היום.

יש מספיק חברות עם קרדיט טוב של פרימו ,חייבים להבין שאין שום הגיון לשלם את המחירים האלה היום.
רפואי זה הדבר
לצורך הדוגמא טסט בד"כ מקבלים לגיט אם יש מקור אמין
פרימו לגיט זה משהו שונה שמדובר על חומרים
שהם יקרים ,מאוד קל לשים משהו דומה/שונה
לצורך הדוגמא gh לקחת 10 יחב"ל רפואי או לא רפואי
זה שונה

רפואי זה הדבר
לצורך הדוגמא טסט בד"כ מקבלים לגיט אם יש מקור אמין
פרימו לגיט זה משהו שונה שמדובר על חומרים
שהם יקרים ,מאוד קל לשים משהו דומה/שונה
לצורך הדוגמא gh לקחת 10 יחב"ל רפואי או לא רפואי
זה שונה

שוב פעם מי שמעוניין לשלם יקר , לבריאות ,לא פותח עיניים , בmeso יושבים מלא חננות ששולחים כל חברה לבדיקות מעבדה ,אתה רק צריך לחקור קצת ,הבעיה שאנחנו חיים במדינה של צ'חנבוטים שלא יכולים לדקלם את הabc גם אם החיים שלהם היו תלויים בזה ,בטח לא לקרוא פסקה שלמה באנגלית ,אז נשארים עם דעות קדומות של יוסי יד 80 ,הוא על טורקסטרון עכשיו ❤️

דבר ראשון לא חייב יש חברות אמינות וטובות.

אבל העניין הוא שאתה ואני ורוב המשתמשים מן המניין לא ידעו להבדיל האם זה פרימו או בולדנון או מסטרון או טסט או דקה במינון נמוך...

טרן טסט דקה דיבול אנדרול
זה חומרים חזקים דומיננטים אתה ישר יודע אם זה זה או שזה לא זה !

בחומרים העדינים שגם ככה בקושי מורגשים ביחד עם הקוקטייל של טסט זה בעיה לדעת האם החומר עובד והאם הוא בדוז

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית