לחיצת כתפיים אחרי לחיצה בשיפוע חיובי

YOSSISA

משתמש מתחיל
44
8
נק' מוניטין:
8
44
8
אז ככה אני עברתי לאחרונה לAB
בA אני עושה
לחיצת חזה 3X8
לחיצת חזה בשיפוע דאמבלים 3X8
פרפר בכבל (דגש על חזה תחתון) 3X10

לחיצת כתפיים במוט 3X8
הרחקת כתפיים 3X10

לחיצת חזה אחיזה צרה ליד אחורית/מקבלים 4X8

ובטן מאלתר בסוף אימון

בעיקרון מאז שעברתי לAB ואין לי רווח בין החזה לכתפיים אני מרגיש שהכתפיים מתות כבר מהלחיצה בשיפוע עליון
מה שגורם לירידה דרסטית בביצועים בלחיצת כתפיים

איזה פיתרונות יש לזה? (חוץ מלהעביר כתפיים לB)

זה נשמע קצת מוזר אבל חשבתי אולי לעשות בטן בין החזה לכתפיים וככה בעצם להרוויח זמן מנוחה?

אתה יכול פשוט לעשות תרגיל חזה, תרגיל כתף, תרגיל חזה, תרגיל כתף.
לדוגמא:
לחיצת חזה
לחיצת כתפיים
לחיצת חזה בשיפוע עם דאמבלים
הרחקת כתפיים
פרפר בכבל (דגש על חזה תחתון)

עוד משהו שאתה יכול לעשות זה אימון A1 להתחיל בחזה ולעבור לכתפיים, ובA2 להתחיל בכתפיים ולעבור לחזה.
ובטן מאלתר
למה?

• פותח/ת השרשור
אתה יכול פשוט לעשות תרגיל חזה, תרגיל כתף, תרגיל חזה, תרגיל כתף.
לדוגמא:
לחיצת חזה
לחיצת כתפיים
לחיצת חזה בשיפוע עם דאמבלים
הרחקת כתפיים
פרפר בכבל (דגש על חזה תחתון)

עוד משהו שאתה יכול לעשות זה אימון A1 להתחיל בחזה ולעבור לכתפיים, ובA2 להתחיל בכתפיים ולעבור לחזה.

למה?
את האמת שהיום באימון הגעתי למסקנה פשוט שהכתפיים שלי ספציפית בפיגור (הכתף הקדמית בכל אופן)
אם יש לך טיפים איך לשפר את זה אני אשמח ..

ובנוגע לבטן , אני כל פעם מנסה דברים אחרים , אני על אחוז שומן די גבוה (אז זה שריר שפחות חשוב לי לטפח כרגע) , אני בדרך כלל עושה כפיפות ברכיים וכפיפות בטן בכ''א

את האמת שהיום באימון הגעתי למסקנה פשוט שהכתפיים שלי ספציפית בפיגור (הכתף הקדמית בכל אופן)
איך הגעת למסקנה הזאת? מהסתכלות במראה?
אם יש לך טיפים איך לשפר את זה אני אשמח ..
אם אתה מתקדם יפה בתרגילי חזה וכתפיים הייתי פשוט מוסיף כמה סטים לעבודה מבודדת על הכתף קדמית. אם הלחיצות נתקעות בגלל זה אז הייתי מוריד/מוסיף לחיצות, תלוי במה שעשית בעבר.
כפיפות ברכיים
אני מניח שהתכוונת לכפיפות בטן על מתח/מקבילים? כפיפות ברכיים לא כל כך קשור לבטן...
ובנוגע לבטן , אני כל פעם מנסה דברים אחרים , אני על אחוז שומן די גבוה (אז זה שריר שפחות חשוב לי לטפח כרגע) , אני בדרך כלל עושה כפיפות ברכיים וכפיפות בטן בכ''א
אני לא רואה סיבה שתאלתר פה. באופן כללי אני חושב שבהרבה מקרים עבודה מבודדת לבטן זה קצת מיותר, אבל אם כבר הלכת על זה תשקיע כמו בכל שריר שאתה עובד עליו.

• פותח/ת השרשור
איך הגעת למסקנה הזאת? מהסתכלות במראה?

אם אתה מתקדם יפה בתרגילי חזה וכתפיים הייתי פשוט מוסיף כמה סטים לעבודה מבודדת על הכתף קדמית. אם הלחיצות נתקעות בגלל זה אז הייתי מוריד/מוסיף לחיצות, תלוי במה שעשית בעבר.

אני מניח שהתכוונת לכפיפות בטן על מתח/מקבילים? כפיפות ברכיים לא כל כך קשור לבטן...

אני לא רואה סיבה שתאלתר פה. באופן כללי אני חושב שבהרבה מקרים עבודה מבודדת לבטן זה קצת מיותר, אבל אם כבר הלכת על זה תשקיע כמו בכל שריר שאתה עובד עליו.
הגעתי למסקנה הזו כי אנחנו עובדים כמה חברה יחד לפי אותה תכנית , ברב התרגילים אני קצת מקדימה או לפחות באותו הרמה מבחינת משקלים
בכתפיים אני מתקשה יותר לסיים את הסטים במשקל שרובנו עושים

כן התכוונתי לכפיפות בטן על מתח/מקבילים חח

אני גם לא כ''כ מאמין בלבודד בטן חחח

מה הנתונים שלך
גובה, משקל ,גיל, וותק באימונים?

נראה שאתה עושה יותר מידי
אתה יכול לעשות נניח
לחיצת חזה
אז לחיצת כתפיים
לחיצת חזה שיפוע חיובי
הרחקות וזהו
אין דבר כזה חזה תחתון
בתוכנית יש המון נפח
בטח אם זה 4 ימי אימון

הכתף הקדמית
אני בספק שאתה צריך עוד עבודה לכתף קדמית. היא עובדת חזק בלחיצות חזה.

לגבי החלוקת אימונים, גם אני לא אוהב לאמן חזה עם כתפיים, ורגליים עם גב כמו שהרבה תכניות ab מחולקות. אז אני עושה חזה עם רגליים וגב עם כתפיים. תנסה ותראה אם זה מקל עליך.

• פותח/ת השרשור
מתקשה ונכשל או מתקשה אבל מצליח? המטרה שלך זה פיתוח גוף או פיתוח כוח?
המטרה שלי זה פיתוח גוף אבל אני משתדל לשלב אימוני כח עד כמה שאפשר , ככה שלהתקדם במשקלים זה חשוב לי
אני בספק שאתה צריך עוד עבודה לכתף קדמית. היא עובדת חזק בלחיצות חזה.

לגבי החלוקת אימונים, גם אני לא אוהב לאמן חזה עם כתפיים, ורגליים עם גב כמו שהרבה תכניות ab מחולקות. אז אני עושה חזה עם רגליים וגב עם כתפיים. תנסה ותראה אם זה מקל עליך.
זה לא הורג את הכתף להתאמן עליה יומיים רצוף ? כי אני ממש מרגיש שהיא עובדת לי בחזה
מה הנתונים שלך
גובה, משקל ,גיל, וותק באימונים?

נראה שאתה עושה יותר מידי
אתה יכול לעשות נניח
לחיצת חזה
אז לחיצת כתפיים
לחיצת חזה שיפוע חיובי
הרחקות וזהו
אין דבר כזה חזה תחתון
בתוכנית יש המון נפח
בטח אם זה 4 ימי אימון
אני אנסה לתמרן בין הפרפר ללחזה בשיפוע חיובי , אתן לזה צ'אנס למרות שאני רואה תוצאות נחמדות בנפח שאני עובד

המטרה שלי זה פיתוח גוף אבל אני משתדל לשלב אימוני כח עד כמה שאפשר , ככה שלהתקדם במשקלים זה חשוב לי
אם ככה אז מעבר למה שהצעתי שתערבב בין חזה לכתף או שתתחיל אימון מזה ואימון מזה, הייתי משחק עם הנפח. הייתי מנסה תקופה להוסיף קצת נפח ללחיצת כתף: או עוד סטים של לחיצת כתף, או כמה סטים של ואריאציה דומה.
זה לא הורג את הכתף להתאמן עליה יומיים רצוף ? כי אני ממש מרגיש שהיא עובדת לי בחזה
זה מצריך ניהול עומסים קצת יותר קפדני אבל זה לגמרי אפשרי. אני בכל אופן מעדיף לשלב בינהם ולתת יותר מנוחה.

צודק וזה לגמרי היה שיקול. אבל אחרי שניסיתי וראיתי שזה עובד לי יותר טוב מאשר לעבוד על כתפיים ישר אחרי חזה החלטתי לעבוד ככה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית