הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוצה לנסות חומרים

• פותח/ת השרשור A_ROD
  • פורסם בתאריך

A_ROD

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
אני בן 20 , עד היום לא נגעתי במשהו מעבר לכל מיני תוספי מרץ וכל מיני חרטות ...החלטתי לתת צ'אנס לחומרים הבעיה היא שהידע שלי בנושא שואף ל0 ואין לי ממש מושג ממה להתחיל, איפה לקנות , איך להשתמש וכו'...אגב הבנתי שאמורים להזריק את החומרים לגוף, האם זה ככה בכל החומרים או שיש גם כאלה שאפשר לבלוע בצורת כדורים או משהו כזה?

מצטער אם אני נשמע נוב פשוט אין לי מושג למה אני נכנס אז אשמח אם תעזרו לי קצת ותכוונו אותי טיפה..

• פותח/ת השרשור
חחח איזה כולם זקנים בחדר כושר אצלי אין מישהו שנראה כאילו הוא משתמש...בכל זאת מאיפה אתם משיגים?

יש דרכים להשיג, אני לא מפרסם אותם כאן, כדי לא לדפוק את עצמי, אבל תכלס מדילרים בארץ, אני רואה שאתה מחיפה.
רב ה"סחר" מתבצע במרכז, בצפון אני מעריך שיש אבל לא כמו במרכז. קודם כל תפרט מה אתה רוצה לקחת ומה המטרות שלך.

• פותח/ת השרשור
זהו שאין לי מושג מה אני רוצה לקחת...מה היית ממליץ לי בשביל הסייקל הראשון? והמטרות שלי הן כמובן לגדול באופן נקי יותר אחרי שכבר הגעתי לנקודה שממנה אני ממש מתקשה להתקדם, אני קורע את עצמי באימונים אז החלטתי לתת צ'אנס לנושא הזה...אשמח אם טיפה תייעץ לי

אני בן 20 , עד היום לא נגעתי במשהו מעבר לכל מיני תוספי מרץ וכל מיני חרטות ...החלטתי לתת צ'אנס לחומרים הבעיה היא שהידע שלי בנושא שואף ל0 ואין לי ממש מושג ממה להתחיל, איפה לקנות , איך להשתמש וכו'...אגב הבנתי שאמורים להזריק את החומרים לגוף, האם זה ככה בכל החומרים או שיש גם כאלה שאפשר לבלוע בצורת כדורים או משהו כזה?

מצטער אם אני נשמע נוב פשוט אין לי מושג למה אני נכנס אז אשמח אם תעזרו לי קצת ותכוונו אותי טיפה..

א) בתור מישהו שלא מבין כלום בזה, זה מטומטם בכלל לחשוב על לנסות.
ב) אתה בן 20, זה אומר שאין לך יותר מדי שנים של ניסיון ואני מוכן להתערב שלא מיצית את הפוטנציאל שלך (אפילו לא קרוב). אולי כדי ללמוד קצת לפני?

אני מציע שתחכה לפחות עד גיל 22
אחרי גיל 22 המערכת ההורמונלית פחות או יותר יציבה וסיימה להתפתח.
שימוש בסטרואידים לפני גיל 22 (אני מדבר על הזרקת טסטוסטרון סינטטי)
עלולה לדפוק את המערכת ההורמונלית.
😣

בנוגע לבקשות שלך על סוחרים
או שאתה מנותק לגמרי מהתחום או שאתה סמוי (ואת אלו אני הכי שונא)
אף אחד לא יתן לך מקורות באינטרנט ,הסחר הוא לא חוקי וכולם רוצים לשמור את הדילרים שלהם בעסק כי כל אחד מגיע ליחסים נורא נוחים עם הדילר שלו ולא רוצה לסכן את זה

• פותח/ת השרשור
בנוגע לבקשות שלך על סוחרים
או שאתה מנותק לגמרי מהתחום או שאתה סמוי (ואת אלו אני הכי שונא)
אף אחד לא יתן לך מקורות באינטרנט ,הסחר הוא לא חוקי וכולם רוצים לשמור את הדילרים שלהם בעסק כי כל אחד מגיע ליחסים נורא נוחים עם הדילר שלו ולא רוצה לסכן את זה

כמו שאמרתי אני מעולם לא הייתי קרוב לתחום הזה ככה שלא ידעתי שזה לא חוקי בכלל...אבל בסדר נסתדר בסוף תודה לכולם על העזרה

חחח דילרים שפכתם אותי, מי ישמע מוכרים קוקאין בסמטאות אפלות, סה''כ בני אדם כמוכם עם חיבה לתחום, יד רוחצת יד.

חבר'ה אל תהיו ילדים תמימים
לפי ההסתכלות בחוק,הסחר הוא עבירה פלילית לכל דבר עם השלכות מרחיקות לכת (בעיקר מצדו של מס הכנסה שאלוהים ייקח אותם )

זה שאנחנו צרכנים שמרוויחים מזה לא צריך למנוע מאיתנו לראות את המציאות כמו שהיא

נכון זה עדיין סחר בתרופות ללא מרשם, מבחינה פלילית, משרד הבריאות לא מתעסק עם זה יותר מדי.
מי שבעיקר מעניין אותו זה את מס הכנסה, הנה הדוגמא של אלי האנה, בסופו של דבר הוא הגיע איתם לפשרה, הפרטים לא ידועים.
אם תבוא לשוטר מול הפנים עם אמפולת סוסטנון או טרן הוא לא יעשה כלום, אבל אם תבוא אליו עם חשיש/מריחואנה וכו', במקרה זה, מעצר.

נכון זה עדיין סחר בתרופות ללא מרשם, מבחינה פלילית, משרד הבריאות לא מתעסק עם זה יותר מדי.
מי שבעיקר מעניין אותו זה את מס הכנסה, הנה הדוגמא של אלי האנה, בסופו של דבר הוא הגיע איתם לפשרה, הפרטים לא ידועים.
אם תבוא לשוטר מול הפנים עם אמפולת סוסטנון או טרן הוא לא יעשה כלום, אבל אם תבוא אליו עם חשיש/מריחואנה וכו', במקרה זה, מעצר.

הוא לא יידע מה אתה רוצה ממנו 😆

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית