עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא יודע אם לזה התכוונת, אבל אם התכוונת להקשתת הגב אז כדי להיכנס לפוזיציה יותר יציבה, שמאפשרת לשכמות לנוע למטה ולמעלה.למה משמש התרגיל שאני רואה שאנשים לוחצים פרס ומעקמים את הגב אחורה כדי שיהיה מנח יותר של לחיצת חזה. מה היתרון של התרגיל הזה לעומת פרס רגיל? ומה השם של התרגיל הזה?
הגב נכנס לקימור רציני מה שמעמיס דווקא יותר על הגב התחתוןאני לא יודע אם לזה התכוונת, אבל אם התכוונת להקשתת הגב אז כדי להיכנס לפוזיציה יותר יציבה, שמאפשרת לשכמות לנוע למטה ולמעלה.
קיעור (לורדוזה), ומה הכוונה עומס על הגב תחתון?הגב נכנס לקימור רציני מה שמעמיס דווקא יותר על הגב התחתון
זו נקודה מעניינת,ובטח לא להיפרטרופיה
זו נקודה מעניינת,
תמיד יש את ההתעסקות לגבי שיבוש טכניקה והיפרטרופיה,
אם אני משבש טכניקה, כמה משקל אני צריך להוסיף על המוט כדי לפצות על ה"בידוד" שריר שכביכול איבדתי?
לצורך העניין אם עירבתי חזה בOHP והוספתי 30% משקל על המוט, עדיין אתה בטוח שיהיה חיסרון מבחינת היפרטרופיה?
איפה עוברת הנקודה בה זה "משתלם" לשבש טכניקה? ובאיזו רמה?
אני לא חושב שקיים מישהו שיכול לענות על השאלה הזו וגם לא חושב שזה יכול להיבדק,
אבל בטוח שאי אפשר להגיד חד משמעית שזה לא יתרום להיפרטרופיה על פני 30% פחות משקל ועבודה מבודדת ונקיה על הכתף.
בסופו של דבר חייבת להיות נקודה בה אפילו שיבוש קל בטכניקה יוסיף מספיק משקל על המוט כדי
לקבל אלפא מבחינת היפרטרופיה על פני ביצוע נקי.