הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך אפשר לדעת אם מישהו משתמש בסטרואידים

איתמר .ק.

משתמש פעיל
930
409
נק' מוניטין:
316
930
409
יש לי חבר שוקל 70 קילו סביב המטר שמונים+ שעד עכשיו התאמן בחדר כושר אבל לא סקוואט בנת ודדליפט ובניסיון הראשון שלו לדדליפט הוא עשה 150 לחזרה באחיזה רגילה ללא רצועות ובאימון השני 160; בבנץ למשל הוא עושה 90 לחזרה, כשהוא מעולם לא עשה פחות מחמש חזרות והוא מתאמן על בנץ גג ארבע חודש...
מה הסבירות שהוא לא לוקח סטרואידים וזאת נטו גנטיקה מעולה?
@frozen

אלה לא מספרים מופרכים בשום צורה אם הוא מתאמן כבר תקופה, גם אם זה בניסיונות הראשונים שלו בתרגיל, ובטח בבנץ' שאתה אומר שהוא עושה קרוב לחצי שנה.

לגבי איך לדעת: יש מראה מסוים ויש רמת כח מסוימת שאי אפשר להגיע אליהם בצורה טבעית (או לחילופין תוך פרק זמן מסוים). אני מאמין שחבר שלך לא עונה על אף אחד מאלה אז זה לא רלוונטי אליו.

הדרך הכי טובה זה לגנוב לו נוזלי גוף ופשוט לבדוק במעבדה.
🤣

התשובה הכי מתאימה לסוג כזאת של שאלה

באמת שאין מה להוסיף

🤦‍♂️
נורא פשוט כל מי שיותר טוב ממך מזריק ומרמה

זה גם תשובה נכונה
תחליט יש לך 2 אופציות:

או שאתה לוקח לו טיפה זרע/שתן בלי הסכמה או בהסכמה ואז הולך למעבדה פרטית ועושה בדיקות סמים...

או שכל מי שיותר חזק ממך הוא בסייקל

רוב הבחורים שמשתמשים משקרים לגבי שימוש בחומרים..
*לפי מה שאני ראיתי*
אתה גם ראית אנשים שלא לוקחים, ואתה בטוח שהם לוקחים ומשקרים.
יש לי חבר שוקל 70 קילו סביב המטר שמונים+ שעד עכשיו התאמן בחדר כושר אבל לא סקוואט בנת ודדליפט ובניסיון הראשון שלו לדדליפט הוא עשה 150 לחזרה באחיזה רגילה ללא רצועות ובאימון השני 160; בבנץ למשל הוא עושה 90 לחזרה, כשהוא מעולם לא עשה פחות מחמש חזרות והוא מתאמן על בנץ גג ארבע חודש...
@frozen
אלו משקלים נחמדים להתחלה, אבל לא מוכרח להיות סייקל.
למה שמישהו יקח חומרים בשבוע הראשון שלו במכון?
יותר מסתבר בעיניי שהוא עשה הרבה אימונים מחוץ למכון לפני, כמו שכיבות שמיכה ודברים כאלו.
נורא פשוט כל מי שיותר טוב ממך מזריק ומרמה
הכי פשוט.

השאלה הגדולה היא, למה שזה יעניין אותך מי מוזרק?
אם זה בשביל לטפוח לעצמך על השכם שאתה לא במצב גרוע, תתחיל להגיד שכולם מוזרקים.

באופן אישי, היו מטרות מסוימות שהאמנתי שבשביל להשיג אותם, אין סיכוי שמישהו יהיה טבעי. התחלתי לשנות את דעתי קצת עם השנים וההישגים שלי.
היום אני מאמין לאנשים שאני מכיר באופן אישי שמספרים לי שהם טבעיים, במיוחד אם התאמנתי איתם תקופה.

אם אתה באמת רוצה לבדוק, ומוכן להשקיע הרבה כסף לדעת, תשכור בלש.

לדעתי דרך לדעת, זה בחור שמשתתף בתחרות עם בדיקות סימום, ובתחרויות האלו הוא מצליח להרים אותו משקל או יותר מבאימונים שלו.
זה לא הכי מבטיח, כי בתחרות יש הרבה סטרס ודברים כאלו, אבל לדעתי זה שווה משהו.

אתה גם ראית אנשים שלא לוקחים, ואתה בטוח שהם לוקחים ומשקרים.

אלו משקלים נחמדים להתחלה, אבל לא מוכרח להיות סייקל.
למה שמישהו יקח חומרים בשבוע הראשון שלו במכון?
יותר מסתבר בעיניי שהוא עשה הרבה אימונים מחוץ למכון לפני, כמו שכיבות שמיכה ודברים כאלו.

הכי פשוט.

השאלה הגדולה היא, למה שזה יעניין אותך מי מוזרק?
אם זה בשביל לטפוח לעצמך על השכם שאתה לא במצב גרוע, תתחיל להגיד שכולם מוזרקים.

באופן אישי, היו מטרות מסוימות שהאמנתי שבשביל להשיג אותם, אין סיכוי שמישהו יהיה טבעי. התחלתי לשנות את דעתי קצת עם השנים וההישגים שלי.
היום אני מאמין לאנשים שאני מכיר באופן אישי שמספרים לי שהם טבעיים, במיוחד אם התאמנתי איתם תקופה.

אם אתה באמת רוצה לבדוק, ומוכן להשקיע הרבה כסף לדעת, תשכור בלש.

לדעתי דרך לדעת, זה בחור שמשתתף בתחרות עם בדיקות סימום, ובתחרויות האלו הוא מצליח להרים אותו משקל או יותר מבאימונים שלו.
זה לא הכי מבטיח, כי בתחרות יש הרבה סטרס ודברים כאלו, אבל לדעתי זה שווה משהו.
חבר שלך על חומרים אלחנן
זה שאתה מאמין לו זה בסדר גמור, אין סיבה להמשיך להתווכח על הדבר הזה..
כבר עזבתי את הנושא הזה ממזמן. לא מבין למה להמשיך לדבר על זה..
ולמה מישהו ייקח כבר חומרים בשבוע הראשון שלו במכון?
לא חסר מניאקים שמשדלים צעירים כאלה ואחרים לקחת דברים כי זה יעזור להם ועוד שקרים?

פלוני אלמוני יכול להשתמש בחומרים,ועדין לא יצליח להגיע למשקלים משוגעים?
לדוגמא: לא לעבור את ה100ק״ג בלחיצת חזה?

רוב הבחורים שמשתמשים משקרים לגבי שימוש בחומרים..
*לפי מה שאני ראיתי*
צחקתי
חבר שלך על חומרים אלחנן
לא חסר מניאקים שמשדלים צעירים כאלה ואחרים לקחת דברים כי זה יעזור להם ועוד שקרים?
אני לא מדבר על אנשים ברמה של חברים של אלחנן. לגביי פותח האשכול, אתה באמת חושב שהמשקלים של החבר שלו מצביעים בהכרח שהוא על חומרים? לדעתי זה קשור לזה שהוא מטר שמונים ושהוא התאמן לפני זה, בשילוב עם מבנה גוף מתאים. אני אישית מכיר אנשים באיזור המטר שבעים שפעם ראשונה עשו דדליפט 100-130, בוודאות אנשים בלי ניסיון וחומרים. בתרגילים אחרים הם גרועים רצח, בזה הם טובים.
@frozen
ואם הוא מזריק, מה אכפת לך? למה שזה יוריד לך ממנו?
פלוני אלמוני יכול להשתמש בחומרים,ועדין לא יצליח להגיע למשקלים משוגעים?
לדוגמא: לא לעבור את ה100ק״ג בלחיצת חזה?
אם הוא חמור אז למה לא?

אני לא מדבר על אנשים ברמה של חברים של אלחנן. לגביי פותח האשכול, אתה באמת חושב שהמשקלים של החבר שלו מצביעים בהכרח שהוא על חומרים? לדעתי זה קשור לזה שהוא מטר שמונים ושהוא התאמן לפני זה, בשילוב עם מבנה גוף מתאים. אני אישית מכיר אנשים באיזור המטר שבעים שפעם ראשונה עשו דדליפט 100-130, בוודאות אנשים בלי ניסיון וחומרים. בתרגילים אחרים הם גרועים רצח, בזה הם טובים.
האמתי לא קראתי בכלל על מי מדברים
פשוט הבאתי כאן דעתי על רוב האנשים שכן משתמשים אבל משקרים.
לגבי חבר של אלחנן, מישהו אחד ספציפי שהוא באמת לא טבעי ומשקר. שאלתי כמה וכמה אנשים שכן משתמשים ואמרו בפה אחד שהוא על חומרים. זה הסיפור סה"כ. למי שרוצה לדבר על חברו של אלחנן אינני מעוניין, מוזמנים להגיב כי זה פורום כמובן אבל אני כבר לא אענה..
שבת שלום חברים

חבר שלך על חומרים אלחנן
הוא לא על חומרים, ואני מוכן לחתום לך על זה.
הוא הביא בחורים נוספים לתוצאות כמו שלו, שגם אותם אני מכיר אישית, ברמה של שעות על גבי שעות יחד במכון.
קשה לומר בוודאות שיש הרבה אנשים על חומרים שמשקרים, כשלדעתי הם לא בהכרח משקרים, אולי הם אומרים את האמת.

יש אנשים שיגידו ש @OA מוזרק שקרן, לדעתי זה לא נכון, הרבה אנשים בארץ מספרים שהם טבעיים, ואני 100% מאמין להם.

אבל זה בסדר שלא נסכים.
האמתי לא קראתי בכלל על מי מדברים
פשוט הבאתי כאן דעתי על רוב האנשים שכן משתמשים אבל משקרים.
לגבי חבר של אלחנן, מישהו אחד ספציפי שהוא באמת לא טבעי ומשקר. שאלתי כמה וכמה אנשים שכן משתמשים ואמרו בפה אחד שהוא על חומרים. זה הסיפור סה"כ. למי שרוצה לדבר על חברו של אלחנן אינני מעוניין, מוזמנים להגיב כי זה פורום כמובן אבל אני כבר לא אענה..
שבת שלום חברים
אני באמת רוצה להזמין אותך ומי שרוצה להכיר את אותו חבר שלי, שתראה את הבן אדם שמאחורי התמונות.
בחור זהב, צנוע, ופשוט טבעי.
אני בעצמי אימנתי אותו תקופה, קל לדבר מאחורי מקלדת, אבל בוא תכיר אותו, תעשה איזה בדיקות שאתה רוצה, אני בטוח שהוא יסכים.

אגב הוא מתכנן להתחרות בתחרות פיתוח גוף טבעי, אני יודע שזה לא משכנע אותך, אבל זה האמת שהוא טבעי.
מי זה ולמה אתה חושב
כי יש לו גוף פצצה, ופצעים על הגב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית