עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה דאוס אין לי מילה רעה עליהם, ותשאל את מי שהריץ לא איזה תגובה בודדת בכל רדדיט, אוי ואבוי 20 מיליגרם, או בכלל להגיע ל30-40, היא בחורה, זה way too muchבדוז
רשמתי בעברית:זה דאוס אין לי מילה רעה עליהם, ותשאל את מי שהריץ לא איזה תגובה בודדת בכל רדדיט, אוי ואבוי 20 מיליגרם, או בכלל להגיע ל30-40, היא בחורה, זה way too much
אני יודע שהחומר בדוז ו20 מג זה הרבה יותר מדי לבחורה. ובטח ובטח אם היא לא נגעה בחומרים בעברחומר בדוז
אני יודע שהחומר בדוז ו20 מג זה הרבה יותר מדי לבחורה. ובטח ובטח אם היא לא נגעה בחומרים בעבר
אנאבר מגיע בדרכ ב10 מג לכדור , ככה זנקו לפחות , לא מכיר אנאבר שמגיע שח 5 מג בכל מקרה תתחילי בכדור אחד תראי איך את מרגישה ותעלי עד ל30 מג ביום לדעתי.
לגבי החברה, היא אמינה, נפלת טוב.
ובתור בחורה, המינון שתרצי הוא הכי מזערי שאפשר, בחורה זה לא גבר, המינונים לא אותו דבר, וכמה שפחות 'להוסיף' דברים לסייקל
אם את רוצה להוסיף אז תוכלי ומומלץ קריאטין, אבקת חלבון, מולטי ויטמין, אך לא שום דבר אחר
בנוסף מה הנתונים שלך? גובה גיל משקל, ומי/מאיפה עלה לך הרעיון לסייקל?
אני יודע שהחומר בדוז ו20 מג זה הרבה יותר מדי לבחורה. ובטח ובטח אם היא לא נגעה בחומרים בעבר
מה זה אומר חומר בדוז?
איך אני מת על התגובות האלו... יודע יודע...אני יודע
היה לי נסיון עם הרבה חברות, ספציפית לגביהם אין לי מילה רעה להגיד, ולא אני לא דילר של איזה זבל ישראלי שאם חס וחלילה תגיד עליהם משהו רע כל הפורום ייצא עליךיודע יודע
חלילה לא היה כוונה להגיד שאתה דילרלא אני לא דילר
אין לי מילה רעה להגיד
Gh למשך חצי שנה 2 iuקחי קלן וזהו
Dosageמה זה אומר חומר בדוז?
אתה ifbb פרו? הבנתי שיש רק איזה 5 בארץ, אתה אחד מהם?Ifbb פרו
אני מחו"ל 😆אתה ifbb פרו? הבנתי שיש רק איזה 5 בארץ, אתה אחד מהם?
מה זה אומר חומר בדוז? ואני לא מתכוונת להתחיל ב20 מג אלא ב5 מג מפוצל ל2.5 בוקר וערב בשבוע הראשון ומשם להתקדם במידת הצורך ..