הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל אנאבר לבחורה

• פותח/ת השרשור Lero9
  • פורסם בתאריך

Lero9

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
בחורה שמעוניינת להתחיל סייקל אנאבר , מישהו שמע על החברה deusmedical ויכול להגיד איך היא ? חברה מוכרת ואמינה? והאם יש צורך להוסיף משהו לסייקל בתור בחורה ?

לגבי החברה, היא אמינה, נפלת טוב.
ובתור בחורה, המינון שתרצי הוא הכי מזערי שאפשר, בחורה זה לא גבר, המינונים לא אותו דבר, וכמה שפחות 'להוסיף' דברים לסייקל
אם את רוצה להוסיף אז תוכלי ומומלץ קריאטין, אבקת חלבון, מולטי ויטמין, אך לא שום דבר אחר
בנוסף מה הנתונים שלך? גובה גיל משקל, ומי/מאיפה עלה לך הרעיון לסייקל?

להתחיל עם 20 מג ולראות מה מתפתח ....
במידת הצורך להוסיף עד 30-40...
משך הסייקל בין 4 ל 8 שבועות

(לא יודע עד כמה החומר בדוז)

אין מה להוסיף מלבד ויטמינים, מינרלים, וכו

זה דאוס אין לי מילה רעה עליהם, ותשאל את מי שהריץ לא איזה תגובה בודדת בכל רדדיט, אוי ואבוי 20 מיליגרם, או בכלל להגיע ל30-40, היא בחורה, זה way too much
רשמתי בעברית:
מתחלים מ20 מג אם עובד והכל טוב אין צורך להוסיף. אם לא עובד מוסיפים...
מה הטעם לרוץ על 20 מג אם אין שום תופעות אנבוליות ??? הרי אף אחד לא יודע אם באמת יש שם חומר בדוז.
זה הרי סייקל סולו. אין פה עוד חומרים שיכולים לפצות אחד על השני במידה ויש חומר אחד שלא בדוז.

אתה גבר אתה רגיל לסייקל עם בסיס טסט. ככה שאם החומר הנוסף שנלקח לא בדוז מלא אתה לא מרגיש הבדל כי יש טסט ברקע ואולי אפילו אתה מריץ סייקל עם 3 חומרים ככה שבכלל זה קוקטייל

10 מג אין טעם לקחת גם לאשה
בזבוז זמן מוחלט

• פותח/ת השרשור
אני יודע שהחומר בדוז ו20 מג זה הרבה יותר מדי לבחורה. ובטח ובטח אם היא לא נגעה בחומרים בעבר

מה זה אומר חומר בדוז? ואני לא מתכוונת להתחיל ב20 מג אלא ב5 מג מפוצל ל2.5 בוקר וערב בשבוע הראשון ומשם להתקדם במידת הצורך ..

אנאבר מגיע בדרכ ב10 מג לכדור , ככה זנקו לפחות , לא מכיר אנאבר שמגיע שח 5 מג בכל מקרה תתחילי בכדור אחד תראי איך את מרגישה ותעלי עד ל30 מג ביום לדעתי.

• פותח/ת השרשור
אנאבר מגיע בדרכ ב10 מג לכדור , ככה זנקו לפחות , לא מכיר אנאבר שמגיע שח 5 מג בכל מקרה תתחילי בכדור אחד תראי איך את מרגישה ותעלי עד ל30 מג ביום לדעתי.

סורי התבלבלתי, אכן מגיע ב 10 הכוונה שאני מפצלת את זה ל2.5 מג .. האמת שלפי מה שקראתי וראיתי וקראתי המוןןן .. 30 מג זה מוגזם מאוד לבחורה , במיוחד לי שאני לא מכוונת לאיזשהו תחרות או פיתוח גוף מוגזמת
לגבי החברה, היא אמינה, נפלת טוב.
ובתור בחורה, המינון שתרצי הוא הכי מזערי שאפשר, בחורה זה לא גבר, המינונים לא אותו דבר, וכמה שפחות 'להוסיף' דברים לסייקל
אם את רוצה להוסיף אז תוכלי ומומלץ קריאטין, אבקת חלבון, מולטי ויטמין, אך לא שום דבר אחר
בנוסף מה הנתונים שלך? גובה גיל משקל, ומי/מאיפה עלה לך הרעיון לסייקל?
אני יודע שהחומר בדוז ו20 מג זה הרבה יותר מדי לבחורה. ובטח ובטח אם היא לא נגעה בחומרים בעבר

מה זה אומר חומר בדוז?

מה זה אומר חומר בדוז?

זה אומר האם יש שם באמת 10 מג חומר פעיל בכדור ...
אולי יש שם 5 מג חומר פעיל בכלל...
זה אחרי הכל קניה לא דרך בית מרקחת אלא דרך השוק האפור

משיחות שלי אם נשים שלקחו הבנתי שאין טעם לאשה לקחת כדור אחד של 10 מג כי בד"כ אין מזה שום אפקט אנבולי - הרי זה המטרה פה... ואם אין שום אפקט אנבולי למה לקחת סתם חומרים שלא הכי בריאים לגוף

בכל מקרה בהצלחה

איך אני מת על התגובות האלו... יודע יודע...
מה אתה מייצר אותם בעצמך.?
אתה מאמין ומשער זה כן
אבל יודע בוודאות זה כבר משהו אחר.

לא אני לא דילר
חלילה לא היה כוונה להגיד שאתה דילר

אין לי מילה רעה להגיד

זה משפט שנוי במחלקות.

כי עצם זה שהיה לך סייקל קטלני או כמה סייקלים קטלניים של חברה ספציפית- זה עדיין לא אומר שכל קו המוצרים שלהם הוא בדוז והוא איכותי.

אני אחדד טיפה :

אתה היתה בסייקל של טסט בטח ועוד חומר אחד או 2 ברקע - סביר להניח שהיה לך בשבוע בדם כ 1000- 1500 מג חומר בערך

לצורך העניין אתה נניח כיוונת לקבל 1250 מג חומר שבועי (של כל הקוקטייל) וקיבלת רק 1000 שבואו על חשבון נניח בולד היה בדוז נמוך ועוד אורלי בדוז נמוך אבל הטסט היה בדוז טוב. סביר להניח שלא היתה מרגיש בהבדל כי היה עוד חומרים בדם שגרמו לסייקל לעבוד טוב.

פה לעומת זאת אתה מדבר על 10 מג או 20 מג אנבר יומי שאמור לעבוד לבד ... ואם נניח יש טיפה אנדר דוד הסייקל פשוט לא יעבוד.

מה זה אומר חומר בדוז?
Dosage
שאומרים שיש oxandrolone 10mg לכדור אז באמת יש שם בכל כדור 10mg של החומר המצויין ולא פחות, סתם סלנג מוזר כזה להגיד
אגב אם את מתחילה לסייקל, וזה יישמע לך מוזר הכי חשוב זה להינות, יותר מכל דבר אחר, בהצלחה גברתי

אתה ifbb פרו? הבנתי שיש רק איזה 5 בארץ, אתה אחד מהם?
אני מחו"ל 😆
לא עקבת אחרי כל ההתכתבות איתו...הכל סתלבט שם... מתחיל בזה שהוא מקלל אותי ונגמר בזה שהוא לוקח גלולה להריון כפרי וורקאוט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית