עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש שתי סוגים
רצועת 8
או פס רגיל
אם אתה לא בכיון של להתחרות,אז למה לא להשתמש? כמובן רק בסטים הכבדים של העבודה?
באימונים שלך במכון נורמלי אתה לא משתמש בחיים ברצועות? גם לא בנפח מוגזם או בתרגילי עזר שהמטרה שלהם זה לא הגריפ?יש לי רצועות למקרה שאני נקלה למכון כושר עם מוטות מחליקות ללא מגנזיום, קרה לי בחו"ל
מה ההבדל, הכאב באגודל? או שיש עניין אחר?אבל למושגי הוק
כתוב יפה
האחיזה שלי אחיזה משולבת כרגע+מגנזיום.
ההפרעה זה הכאב בהחזקה
מתי אתה משתמש ברצועות?
הוק גריפ היא בעיקר אחיזה טכנית + סיבולת כאב במידה מסוימת.בדרך כלל יש לי פעמיים בשבוע דדליפט. יום כבד של סט כבד+כמה סטים בק אוף ויום של יותר נפח. ביום הכבד הסט הכבד בלי רצועות, הבק אוף עם. ביום נפח הסט הראשון בלי רצועות והשאר עם.
אני מושך בהוק גריפ ומהניסיון שלי שני סטים בהוק בשבוע מספיקים לי כדי לשמור על הכושר של האחיזה. אין לי טעם לטחון סתם את האחיזה בשאר הסטים.
בחיים לא.באימונים שלך במכון נורמלי אתה לא משתמש בחיים ברצועות? גם לא בנפח מוגזם או בתרגילי עזר שהמטרה שלהם זה לא הגריפ?
כאב באגודל.מה ההבדל, הכאב באגודל? או שיש עניין אחר?
אבל אם תהיה בסיטואציה שלמתאמן שלך יש גב חלש ואתה נותן לו תרגיל עזר משיכה כלשהי, למה לתת לגריפ להגביל את העבודה במקום השרירים שאתה מנסה שיגבילו את העבודה?בחיים לא.
אני יכול לראות סיטואציות שאסכים למתאמן להשתמש ברצועות, מלבד מושכי ההוק גריפ.אבל אם תהיה בסיטואציה שלמתאמן שלך יש גב חלש ואתה נותן לו תרגיל עזר משיכה כלשהי, למה לתת לגריפ להגביל את העבודה במקום השרירים שאתה מנסה שיגבילו את העבודה?
🤬מלבד מושכי ההוק גריפ
אף פעם לא אמרתי שזה לא מחזק את הגריפ.🤬
מה כל הדיבור סביב ההוק גריפ ושזה לא מחזק את הגריפ (ראיתי גם בפייסבוק)? זה לא שזה יותר קל ממיקס גריפ...?
אז למהאף פעם לא אמרתי שזה לא מחזק את הגריפ.
לך תעשה 8×5 דדליפט עם הוק גריפ 3 פעמים בשבוע, אתה מהר מאוד תעבור לגולף איפה שלא מתעללים בך.
קשה לעבוד איתו לנפח גבוה, זה כואב.
?אני יכול לראות סיטואציות שאסכים למתאמן להשתמש ברצועות, מלבד מושכי ההוק גריפ
ראיתי איזה אחד אחר שטוען את זה, כמובן שהבנתי שהוא טועה, אבל ניסיתי להבין על מה הדיבור אחרי שחשבתי שגם אתה אמרת את זה. לא משנה, מסתבר שהתכוונת למשהו אחר...אף פעם לא אמרתי שזה לא מחזק את הגריפ
תרגול ספציפי זה מאוד חשוב.אז למה
?
ראיתי איזה אחד אחר שטוען את זה, כמובן שהבנתי שהוא טועה, אבל ניסיתי להבין על מה הדיבור אחרי שחשבתי שגם אתה אמרת את זה. לא משנה, מסתבר שהתכוונת למשהו אחר...
הוק גריפ היא בעיקר אחיזה טכנית + סיבולת כאב במידה מסוימת.
אני מניח שעם אחיזה 'רגילה' היית מתנהל אחרת(?)
אם במיקס גריפ היית משתמש יותר/פחות ברצועותלא לגמרי הבנתי את השאלה שלך