הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רצועות ליפטינג

עמיחי כץ

משתמש פעיל
455
604
נק' מוניטין:
630
455
604
לאחרונה ראיתי שב משקלים ההכי כבדים של הדדליפט שלי אני מתקשה מבחינת ההחזקה של המוט, בעיקר מכאב. אז חשבתי לקנות רצועות ולהשתמש בהן כשיש צורך.

אשמח לשמוע את הדעה שלכם על רצועות, וגם העם יש סוגים שונים ומה ההבדל ביניהם?

אם במיקס גריפ היית משתמש יותר/פחות ברצועות

וואלה אין לי מושג, לא משכתי משולבת המון זמן. אם זה גומר את האחיזה פחות אז יש מצב, אבל בעקרון אם אתה לא נכשל באחיזה בסט הכבד, זאת אומרת האחיזה היא לא הגורם המגביל, אין סיבה לטחון את האחיזה סתם שלא לצורך. בדרך כלל זה אחד המקומות הראשונים שהעומס יגמור אותו ויצטרך יותר התאוששות. אני חושב שלמצוא את הכמות שאתה צריך כדי לשמור על כושר אחיזה ולאחר מכן לעבור לרצועות זה גישה טובה... אבל יש המון גישות שיעבדו. מתאמנים שלי שמושכים במשולבת גם עושים חלק גדול מהנפח שלהם עם רצועות פשוט כי אין צורך לסבול סתם ויותר חשוב מזה זה כנראה יקצר את האימון בכמה דקות טובות כי תוכל להכנס לסט עם פחות מנוחה.

אבל בעקרון אם אתה לא נכשל באחיזה בסט הכבד, זאת אומרת האחיזה היא לא הגורם המגביל, אין סיבה לטחון את האחיזה סתם שלא לצורך.
אני מסתכל על זה בערך כמו להגיד שהחלק החזק הוא הניתוק אז אין בעיה לעשות T&G, הרי למה לטחון את החלק הזה אם הוא לא בעייתי?

אני מסתכל על זה בערך כמו להגיד שהחלק החזק הוא הניתוק אז אין בעיה לעשות T&G, הרי למה לטחון את החלק הזה אם הוא לא בעייתי?

אם כבר ההשוואה שהייתי חושב עליה זה אם הניתוק שלך הוא החלק החזק אולי שווה להשקיע יותר עבודה בחיזוק הנעילה עם ראק פול או דדליפט עם גומיות ושרשראות.

ובגדול כשאני עושה דדליפט לנפח המטרה היא לחזק את הגב, ההאמסטרינג, הקוואדס וכל מה שעובד שם ופחות את האחיזה, לפחות אצלי. אם צריך לחזק את האחיזה כי בדדליפט כבד אתה מפחד שלא תצליח להחזיק, אז יכול להיות שהייתי עושה עוד עבודה בלי רצועות ועבודה יותר ספציפית לאחיזה, הקטע שזה דיי תלוי בליפטר עצמו.

יש לי מתאמן חזק, מושך סביב 240 לסינגל בהוק גריפ שמצד אחד לא נוח לו לעבוד במשולבת ומצד שני שונא לשים רצועות ומרגיש איתן חרא, אז הוא מושך את כל הדדליפט השבועי שלו בהוק גריפ. כשזה מה יש אז זה מה יש, אם הוא רוצה לסבול אז שיהנה מהסבל. אני מצאתי שמספיק לי רק חלק מהזמן למשוך בהוק כדי לשמור על כוח אחיזה.

אם כבר ההשוואה שהייתי חושב עליה זה אם הניתוק שלך הוא החלק החזק אולי שווה להשקיע יותר עבודה בחיזוק הנעילה עם ראק פול או דדליפט עם גומיות ושרשראות.

ובגדול כשאני עושה דדליפט לנפח המטרה היא לחזק את הגב, ההאמסטרינג, הקוואדס וכל מה שעובד שם ופחות את האחיזה, לפחות אצלי. אם צריך לחזק את האחיזה כי בדדליפט כבד אתה מפחד שלא תצליח להחזיק, אז יכול להיות שהייתי עושה עוד עבודה בלי רצועות ועבודה יותר ספציפית לאחיזה, הקטע שזה דיי תלוי בליפטר עצמו.

יש לי מתאמן חזק, מושך סביב 240 לסינגל בהוק גריפ שמצד אחד לא נוח לו לעבוד במשולבת ומצד שני שונא לשים רצועות ומרגיש איתן חרא, אז הוא מושך את כל הדדליפט השבועי שלו בהוק גריפ. כשזה מה יש אז זה מה יש, אם הוא רוצה לסבול אז שיהנה מהסבל. אני מצאתי שמספיק לי רק חלק מהזמן למשוך בהוק כדי לשמור על כוח אחיזה.
גישה שונה לגמרי ממה שאני הייתי עושה.
אבל אם זה עובד לא אתווכח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית