הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחרי כמה זמן של אימון מומלץ להתחיל להשתמש בסטרואידים?

• פותח/ת השרשור Nitrox
  • פורסם בתאריך
מהיום הראשון
פשוט תגובה חסרת אחריות,אפילו בצחוק לא כותבים את זה,אנשים מהטופ נפגעים קשה מהחומרים האלה,אז מה נראלך שבן אדם רגיל מן השורה עם אמצעים רגילים(כסף,לוז חיים,בריאות) לא ייפגע?
לפותח האשכול אין טעם לחומרים בכלל,פשוט לא.
אסביר לך בידיוק למה,אתה כרגע בן 47 בפאם הבריאותי אם הכל בסדר מבחינת הורמונים במידה שתיגע תגיד ביי ביי לחיים שהכרת עד עכשיו,במידה ולא תקין עוד יותר גרוע אתה תהרוס לעצמך את החיים עוד יותר.
לגבי סייקלים,סייקל זה נגעת נסעת,מתחילים אחד ואז עוד אחד ועוד אחד,
לגבי פיזיק וגוף יפה,זה בכלל גנים,אם אתה רוצה להראות חמוד לא צריך חומר בכלל,ואפשר להראות אימלה גם טבעי ואם לא אז גם עם חומר אתה לא טוב.
הכל בחיים זה עיניין של עלות מול תועלת וחומרים יעלה לך המון חביבי,בכיס בבריאות ובעיקר בנפש.
לדעתי יש מקום רק לחברה שהם דוגמני אינסטגרם חתיכים אחושרמוטה שעושים כסף לקחת חומרים וגם הם מזיינים תגוף שלהם,אבל היי הם עושים כסף.
בכל מקרה אם תרצה אביא לך תמספר שלי ומבטיח לך שמהסיפורים שלי אתה תתרחק מחומרים כמו מאש
עזוב את זה שאם הפנים חשובות לך ויש לך פנים אסטטיקנו הן יהרסו על חומר.
קיצר זה נורקומניה במסווה stay natural aesthetics
kanoo
מחכה לבן אדם שיצא על ההודעה הזו,שיבדוק את גילו האמיתי,כי רק ילדים לא יבינו את מה שכתבתי
לנעוץ את זה בבקשה,שזה יהיה תשובה לכל ילד ישראלי גמד מכוער שרוצה להזריק ככה אני אציל לו תחיים

לגבי פיזיק וגוף יפה,זה בכלל גנים,אם אתה רוצה להראות חמוד לא צריך חומר בכלל,ואפשר להראות אימלה גם טבעי ואם לא אז גם עם חומר אתה לא טוב.
את מי מעניין פיזיק סרגיי עוד משקל על המוט זה הדיבור
שמהסיפורים שלי אתה תתרחק מחומרים כמו מאש
סיקרנת, שתף
לנעוץ את זה בבקשה,שזה יהיה תשובה לכל ילד ישראלי גמד מכוער שרוצה להזריק ככה אני אציל לו תחיים
גיבור ישראל
מהיום הראשון
איזה מהיום הראשון, מזריקים לפני שבכלל מתאמנים, מה זה קשור אחד לשני בכלל? ידוע שכל הטופ זה רק גנים וחומרים, אף אחד מהם לא באמת מתאמן

את מי מעניין פיזיק סרגיי עוד משקל על המוט זה הדיבור

סיקרנת, שתף

גיבור ישראל

איזה מהיום הראשון, מזריקים לפני שבכלל מתאמנים, מה זה קשור אחד לשני בכלל? ידוע שכל הטופ זה רק גנים וחומרים, אף אחד מהם לא באמת מתאמן
משקלי עבודה עולים אחי גם שאתה טבעי,יש לי חבר טבעי עם 300 דדליפט
גם זה גנים מתחושב יש אנשים שיכולים להתאושש מהר,להעמיס על הגידים ולא להפצע שזה גם גנים
הכל גנים
אתה באמת לא מסכים איתי?

משקלי עבודה עולים אחי גם שאתה טבעי,יש לי חבר טבעי עם 300 דדליפט
גם זה גנים מתחושב יש אנשים שיכולים להתאושש מהר,להעמיס על הגידים ולא להפצע שזה גם גנים
הכל גנים
אתה באמת לא מסכים איתי?
לא ידעתי שאנחנו חברים.

יש לך הוכחה לטענה שהכל גנים? מחקר? אישור רופא? משהו? כי זה התירוץ הכי נפוץ ודפוק שאני שומע.

אני אובחנתי בקרוהן בגיל 20, לא הגנים הכי טובים, זה לא עצר אותי.

אתה באמת לא מסכים איתי?
אני חושב שאתה מגזים עם כמה שגנים משנים, לא שאני אומר שהם לא משנים ואני לא איזה מכחיש גנים או משהו אבל חוץ מהטופ והתחתית רוב אוכלוסיית העולם לדעתי יכולה להגיע לאותם תוצאות פחות או יותר
אני לא מסכים איתך שזה רעיון גרוע תמיד לקחת סטרואידים, אבל מסכים שלהרבה אנשים זה כן גרוע
ואני לא מסכים איתך שפיזיק זה מעניין, משקל על המוט זה מה שחשוב

לפותח האשכול אין טעם לחומרים בכלל,פשוט לא.
איך הוא יהיה שרירי וחזק כמוך אם הוא לא יקח..???
איך הוא ילחץ 120 קילו בשיפוע ל10 חזרות (כמובן כשהוא לא בפציע) אם הוא לא יקח ???
איך הוא יהיה כמו סרג אם הוא לא יקח??

לא ידעתי שאנחנו חברים.

יש לך הוכחה לטענה שהכל גנים? מחקר? אישור רופא? משהו? כי זה התירוץ הכי נפוץ ודפוק שאני שומע.

אני אובחנתי בקרוהן בגיל 20, לא הגנים הכי טובים, זה לא עצר אותי.
למה אתה היחיד עם 300 יא דבע
אני חושב שאתה מגזים עם כמה שגנים משנים, לא שאני אומר שהם לא משנים ואני לא איזה מכחיש גנים או משהו אבל חוץ מהטופ והתחתית רוב אוכלוסיית העולם לדעתי יכולה להגיע לאותם תוצאות פחות או יותר
אני לא מסכים איתך שזה רעיון גרוע תמיד לקחת סטרואידים, אבל מסכים שלהרבה אנשים זה כן גרוע
ואני לא מסכים איתך שפיזיק זה מעניין, משקל על המוט זה מה שחשוב
שניהם חשובים גם משקל וגם פיזיזק

מה התועלת בלרשום פוסטים ארוכים בפורום דמיוני תחת שם דמיוני?
שמע אם היה אפשר להקליט הייתי מקליט לך,בוא תכתוב מה שטות בה שכתבתי
מה התועלת בלרשום פוסטים ארוכים בפורום דמיוני תחת שם דמיוני?

בקרוב אצלך
תודה אחי,לא חתיך מספיק בשביל זה

פשש איזה גבר אתה
כן סרג מאוד מטומטם אבל הוא לפחות מודע לעצמו תמבין
אתה יודע הרבה על סרג, מעניין!?

תרצה להתייחס למה ששאלתי במקום להסיט את הדיון לפגיעה שלך?

"יש לך הוכחה לטענה שהכל גנים? מחקר? אישור רופא? משהו?

אני אובחנתי בקרוהן בגיל 20, לא הגנים הכי טובים, זה לא עצר אותי."

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית