עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פשוט תגובה חסרת אחריות,אפילו בצחוק לא כותבים את זה,אנשים מהטופ נפגעים קשה מהחומרים האלה,אז מה נראלך שבן אדם רגיל מן השורה עם אמצעים רגילים(כסף,לוז חיים,בריאות) לא ייפגע?מהיום הראשון
את מי מעניין פיזיק סרגיי עוד משקל על המוט זה הדיבורלגבי פיזיק וגוף יפה,זה בכלל גנים,אם אתה רוצה להראות חמוד לא צריך חומר בכלל,ואפשר להראות אימלה גם טבעי ואם לא אז גם עם חומר אתה לא טוב.
סיקרנת, שתףשמהסיפורים שלי אתה תתרחק מחומרים כמו מאש
גיבור ישראללנעוץ את זה בבקשה,שזה יהיה תשובה לכל ילד ישראלי גמד מכוער שרוצה להזריק ככה אני אציל לו תחיים
איזה מהיום הראשון, מזריקים לפני שבכלל מתאמנים, מה זה קשור אחד לשני בכלל? ידוע שכל הטופ זה רק גנים וחומרים, אף אחד מהם לא באמת מתאמןמהיום הראשון
משקלי עבודה עולים אחי גם שאתה טבעי,יש לי חבר טבעי עם 300 דדליפטאת מי מעניין פיזיק סרגיי עוד משקל על המוט זה הדיבור
סיקרנת, שתף
גיבור ישראל
איזה מהיום הראשון, מזריקים לפני שבכלל מתאמנים, מה זה קשור אחד לשני בכלל? ידוע שכל הטופ זה רק גנים וחומרים, אף אחד מהם לא באמת מתאמן
לא ידעתי שאנחנו חברים.משקלי עבודה עולים אחי גם שאתה טבעי,יש לי חבר טבעי עם 300 דדליפט
גם זה גנים מתחושב יש אנשים שיכולים להתאושש מהר,להעמיס על הגידים ולא להפצע שזה גם גנים
הכל גנים
אתה באמת לא מסכים איתי?
אני חושב שאתה מגזים עם כמה שגנים משנים, לא שאני אומר שהם לא משנים ואני לא איזה מכחיש גנים או משהו אבל חוץ מהטופ והתחתית רוב אוכלוסיית העולם לדעתי יכולה להגיע לאותם תוצאות פחות או יותראתה באמת לא מסכים איתי?
איך הוא יהיה שרירי וחזק כמוך אם הוא לא יקח..???לפותח האשכול אין טעם לחומרים בכלל,פשוט לא.
למה אתה היחיד עם 300 יא דבעלא ידעתי שאנחנו חברים.
יש לך הוכחה לטענה שהכל גנים? מחקר? אישור רופא? משהו? כי זה התירוץ הכי נפוץ ודפוק שאני שומע.
אני אובחנתי בקרוהן בגיל 20, לא הגנים הכי טובים, זה לא עצר אותי.
שניהם חשובים גם משקל וגם פיזיזקאני חושב שאתה מגזים עם כמה שגנים משנים, לא שאני אומר שהם לא משנים ואני לא איזה מכחיש גנים או משהו אבל חוץ מהטופ והתחתית רוב אוכלוסיית העולם לדעתי יכולה להגיע לאותם תוצאות פחות או יותר
אני לא מסכים איתך שזה רעיון גרוע תמיד לקחת סטרואידים, אבל מסכים שלהרבה אנשים זה כן גרוע
ואני לא מסכים איתך שפיזיק זה מעניין, משקל על המוט זה מה שחשוב
אתה מגזים...באמת קראת את כל ערמת השטויות שהוא רשם שם ??אני חושב שאתה מגזים
ערימת שטויות? בבקשה תכתוב מה שטותאתה מגזים...באמת קראת את כל ערמת השטויות שהוא רשם שם ??
אני הפסקתי לקראה בשורה השניה
פיזיק חשוב רק בשביל להרים עוד משקל, יד קדמית מעניינת תתחת. תחליף ספורט.שניהם חשובים גם משקל וגם פיזיזק
בטח נהנתי מכל רגעאתה מגזים...באמת קראת את כל ערמת השטויות שהוא רשם שם ??
אני הפסקתי לקראה בשורה השניה
מה התועלת בלרשום פוסטים ארוכים בפורום דמיוני תחת שם דמיוני?עלות מול תועלת
בקרוב אצלךהיי הם עושים כסף
שמע אם היה אפשר להקליט הייתי מקליט לך,בוא תכתוב מה שטות בה שכתבתימה התועלת בלרשום פוסטים ארוכים בפורום דמיוני תחת שם דמיוני?
תודה אחי,לא חתיך מספיק בשביל זהמה התועלת בלרשום פוסטים ארוכים בפורום דמיוני תחת שם דמיוני?
בקרוב אצלך
אין לך הומור אני רואה.למה אתה היחיד עם
פשש איזה גבר אתהאין לך הומור אני רואה.
אז אכתוב בלי רמזים.
אתה אדיוט סרג
אתה יודע הרבה על סרג, מעניין!?פשש איזה גבר אתה
כן סרג מאוד מטומטם אבל הוא לפחות מודע לעצמו תמבין