עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא חייב קורולאציה בין מחלות לגנים רעים בזפורטאתה יודע הרבה על סרג, מעניין!?
תרצה להתייחס למה ששאלתי במקום להסיט את הדיון לפגיעה שלך?
"יש לך הוכחה לטענה שהכל גנים? מחקר? אישור רופא? משהו?
אני אובחנתי בקרוהן בגיל 20, לא הגנים הכי טובים, זה לא עצר אותי."
תגיד, משהו שחשבתי עליו לפני כמה ימים (בגללך כמובן): "ידוע" שיש גבול גנטי, כמות מסוימת של מסת שריר שאי אפשר לעבור אותה. "ידוע" שכמעט בלתי אפשרי להגיע לפוטנציאל הגנטי כטבעי. "ידוע" שחומרים יכולים להגדיל את הפוטנציאל/גבול הזה, אבל לא מעלימים אותו.אתה יודע הרבה על סרג, מעניין!?
תרצה להתייחס למה ששאלתי במקום להסיט את הדיון לפגיעה שלך?
"יש לך הוכחה לטענה שהכל גנים? מחקר? אישור רופא? משהו?
אני אובחנתי בקרוהן בגיל 20, לא הגנים הכי טובים, זה לא עצר אותי."
שאלה קשה שהם לא יכולו לענות עליהתגיד, משהו שחשבתי עליו לפני כמה ימים (בגללך כמובן): "ידוע" שיש גבול גנטי, כמות מסוימת של מסת שריר שאי אפשר לעבור אותה. "ידוע" שכמעט בלתי אפשרי להגיע לפוטנציאל הגנטי כטבעי. "ידוע" שחומרים יכולים להגדיל את הפוטנציאל/גבול הזה, אבל לא מעלימים אותו.
כל הפוטנציאל/גבול הזה, זאת עובדה מדעית או תיאוריה בלבד?
*מופנה אומנם לאלחנן אבל כמובן שאשמח שכל מי שיודע בעניין יענה
@OA אני מאמין שלך יהיה משהו מעניין להגיד בנושא?
@kotzer אתה עדיין איתנו אח?
איך זה קשור לשאלה שלי?שאלה קשה שהם לא יכולו לענות עליה
לכל בן אדם גבול שונה מתוק
צריך לבדוק אם חקרו תנושא וגם אם כן לא חקרו אוכלוסיות מסויימות ככה שזה לא רצוונטיאיך זה קשור לשאלה שלי?
סקוואט, בנץ, דדליפט ופרס עם מוט ריק, אבל זה רק כי יש לי גנטיקה חרא. אם היה לי גנטיקה כמו של אלחנן כבר מזמן הייתי מצליח לעשות בהם 30 קילו.מה המשקלי עבודה שך
שמע לא סובל ילדים כמוךסקוואט, בנץ, דדליפט ופרס עם מוט ריק, אבל זה רק כי יש לי גנטיקה חרא. אם היה לי גנטיקה כמו של אלחנן כבר מזמן הייתי מצליח לעשות בהם 30 קילו.
אבל בייספס קרל מכובד אני חושב, 75 קילו (בכל יד עם דאמבלים)
חחחח מוזמן להסתכל על הלוג שלי, הכל מפורסם שם. סקוואט 110 השבוע אמור לעלות ל115. פרס 52.5. בנץ 72.5. דדליפט 115 היום אמור לעלות ל120. הכל ל3×3 חוץ מהבנץ שהוא ל3×5. פרונט סקוואט לא יודע אם להחשיב כי הדגש עליו נמוך יותר, אבל אחשיב גם אותו כי אני אוהב אותו 45 2×6. חלשלוש:P:שמע לא סובל ילדים כמוך
מה הבעיה לענות רציני
עזוב נשימה ועבר ץלא שווה תעצבים
פוטנציאל גנטי לדעתי זה לא משהו שנבדק כמו שצריך, לפחות לא שנתקלתי. (גם קשה לחשוב על איך יכול להיבדק)כל הפוטנציאל/גבול הזה, זאת עובדה מדעית או תיאוריה בלבד?
לא רע בכלל אם הטכניקה יפהחחחח מוזמן להסתכל על הלוג שלי, הכל מפורסם שם. סקוואט 110 השבוע אמור לעלות ל115. פרס 52.5. בנץ 72.5. דדליפט 115 היום אמור לעלות ל120. הכל ל3×3 חוץ מהבנץ שהוא ל3×5. פרונט סקוואט לא יודע אם להחשיב כי הדגש עליו נמוך יותר, אבל אחשיב גם אותו כי אני אוהב אותו 45 2×6. חלשלוש:P:
תשובה לעיניןפוטנציאל גנטי לדעתי זה לא משהו שנבדק כמו שצריך, לפחות לא שנתקלתי. (גם קשה לחשוב על איך יכול להיבדק)
אבל כן סביר מאוד להניח שמעוגן במדע קשר בין "פוטנציאל גנטי" לבין התקדמות בתור ספורטאי.
בסופו של יום סביר להניח אחד מ2 הדברים הבאים-
תתחיל ריגרסיה מהגיל לפני שתגיע לפוטנצציאל הגנטי שלך בתור מתאמן טבעי.
לא תצליח להתאושש מכמות העבודה שתצטרך להשקיע כדי להמשיך להתקדם בתור מתאמן טבעי.
עקרון התמורה הפוחתת משחק פה תפקיד משמעותי.
פוטנציאל גנטי הוא משהו שמשתנה בין אנשים ואפילו אצל אדם בודד לאורך תקופת חיים,
לא משהו שאפשר להעריך ולא משהו שאפשר להסתמך עליו.
טכניקה מקסימה אבל "זאת לא תחרות יופי ולא מקבלים נקודות על טכניקה יפה". וזה רע, רע, יש עוד דרך לעבור.לא רע בכלל אם הטכניקה יפה
תודה רבה על ההתייחסות, תשובה איכותיתפוטנציאל גנטי לדעתי זה לא משהו שנבדק כמו שצריך, לפחות לא שנתקלתי. (גם קשה לחשוב על איך יכול להיבדק)
אבל כן סביר מאוד להניח שמעוגן במדע קשר בין "פוטנציאל גנטי" לבין התקדמות בתור ספורטאי.
בסופו של יום סביר להניח אחד מ2 הדברים הבאים-
-תתחיל ריגרסיה מהגיל לפני שתגיע לפוטנצציאל הגנטי שלך בתור מתאמן טבעי.
-לא תצליח להתאושש מכמות העבודה שתצטרך להשקיע כדי להמשיך להתקדם בתור מתאמן טבעי.
עקרון התמורה הפוחתת משחק פה תפקיד משמעותי.
פוטנציאל גנטי הוא משהו שמשתנה בין אנשים ואפילו אצל אדם בודד לאורך תקופת חיים,
לא משהו שאפשר להעריך ולא משהו שאפשר להסתמך עליו.
לדעתי רוב המחקרים העוסקים בעניין הזה די לוקים בחסר.תגיד, משהו שחשבתי עליו לפני כמה ימים (בגללך כמובן): "ידוע" שיש גבול גנטי, כמות מסוימת של מסת שריר שאי אפשר לעבור אותה. "ידוע" שכמעט בלתי אפשרי להגיע לפוטנציאל הגנטי כטבעי. "ידוע" שחומרים יכולים להגדיל את הפוטנציאל/גבול הזה, אבל לא מעלימים אותו.
*מופנה אומנם לאלחנן אבל כמובן שאשמח שכל מי שיודע בעניין יענה
@OA אני מאמין שלך יהיה משהו מעניין להגיד בנושא?
@kotzer אתה עדיין איתנו אח?
זה גם לא משנה האמת תעשו את ההכי טובלדעתי רוב המחקרים העוסקים בעניין הזה די לוקים בחסר.
מסתבר שככל שמתקדמים, קשה יותר להמשיך להתקדם, כנראה שיש נקודה שבה כבר אי אפשר להתקדם בקושי.
איפה בדיוק הנקודה הזאת? בכמה גנטיקה משחקת בזה תפקיד? לא יודע, וזה גם לא כזה משנה.
לדעתי יש מגבלות, אבל איפה הם בדיוק? לא נראה לי שאפשר לדעת.
מה המקור בתנך לדין שנאמר קודם לכן?בגיל 46.
אם עברת את הגיל הזה, אין סיבה לקחת.
ואם הוא גבוה ויפה ולא גמד מכוער? חחחחחחגמד מכוער
לא טענתי ספציפית על מישהו מסויים אלא בכללימה המקור בתנך לדין שנאמר קודם לכן?
ואם הוא גבוה ויפה ולא גמד מכוער? חחחחחח
בהכי עניו שלי גם לפני סייקלים הגוף שלי היה נראה יותר טוב משל האלה באינסטגרם, כן היה חסר קצת מסה ועכשיו עם סייקלים, סוף הדרך, בלי עין הרעוהגוף לא מתקרב לאלה באינסטגרםשב
ואלה נדיר אז כנראה שאני טועהבהכי עניו שלי גם לפני סייקלים הגוף שלי היה נראה יותר טוב משל האלה באינסטגרם, כן היה חסר קצת מסה ועכשיו עם סייקלים, סוף הדרך, בלי עין הרע
אתה מוזמן להתאמן איתם אחד גר בקופיפי שבקנדה והשני גר בגבעתיים,אתה מוזמן לאימון חברהיום יש הרבה אכזריות בפורום.
2 חברים מושעים שהחליפו שם משתמש החליטו לעשות רעש...
טעות רצוי חודש לפני שמתחילים שהגוף יסתגלמהיום הראשון