הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחרי כמה זמן של אימון מומלץ להתחיל להשתמש בסטרואידים?

• פותח/ת השרשור Nitrox
  • פורסם בתאריך
טעות רצוי חודש לפני שמתחילים שהגוף יסתגל
זה הכי נכון ... אבל מי כבר עושה דברים נכון בימינו
אתה מוזמן להתאמן איתם אחד גר בקופיפי שבקנדה והשני גר בגבעתיים,אתה מוזמן לאימון חבר
אני לא מתאמן עחי. יש לי גוף מפחיד בלי אימונים רק גנטיקה וחזה עוף.. בחיים לא תגיע לשייפ שלי...
חבל לך על הזמן וחבל על הכסף שאתה שופך על אסטרואידים

• פותח/ת השרשור
חברים יש פה הרבה ציניות, תענו בבקשה ברצינות אני בן 47 אחרי חודשיים של אימון זה ממש רע לקחת סטרואידים?

חברים יש פה הרבה ציניות, תענו בבקשה ברצינות אני בן 47 אחרי חודשיים של אימון זה ממש רע לקחת סטרואידים?

אני ממש מתעלה על עצמי לא לענות לך בציניות עכשיו כי זה דורש ואתה מרים להנחתה, אבל אני מנסה להשתנות.

אז :

לא חודשיים, לא שנה ולא שנתיים מספיק ותק בשביל להתחיל להזריק, זה לא משחק ילדים וזה לא צחוק, בלי קשר לותק אימונים שלך ועצם העובדה שאתה מתאמן מתחיל, צריך ידע בסיסי פלוס בשביל להתחיל להכניס חומרים, ולא להסתמך על שרלטנים, נוכלים מסריחים שאכפת להם רק מהרווח שיכנס להם לכיס.
ממליץ לך בכסף שאתה מייעד לסייקל להשקיע במאמן טוב אם בייעוץ פרונטלי או מקוון.
במידה ומעוניין במאמן באופן מקוון אז אני מאוד ממליץ על עצמי. מוזמן לפנות בפרטי

בקיצור, רד מזה ושכח מזה לפחות לשנתיים הקרובות.

אתה ברצינות שואל אם אחרי חודשיים להתחיל לקחת חומרים ? אתה אפילו לא בתיתולים...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית