הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקוואט אסימטרי (מצורפות תמונות)

Belegar

משתמש מתחיל
38
13
נק' מוניטין:
14
38
13
שלום לכולם,
מאוד אודה על הכוונה שלכם ושיתוף בידע ונסיון.
את הבעיה אפשר לראות בתמונות 1 ו-2 - יש לי אסימטריה רצינית בשלב התחתון של הסקוואט - הצד הימיני של האגן באופן ניכר נמוך מהצד השמאלי.
אני לא יודע אם זאת הבעיה של גמישות,טכניקה או משהו אחרי, בשביל זה אני צרך את הנסיון וההכוונה שלכם לפתרון הבעיה, אם זה תרגילים שאני צריך לעשות או רופאים שצריך ללכת.

רקע רפואי ואולי נקודות מכווינות למקור הבעיה :

-בעייה בגב
  • בין L4 -L5 בלט דיסק הקפי ובקע מרכזי וסוב ארטיקולרי ימני הגורם ללחץ על השק, ללא לחץ על השורשים
    הנוירופורמינה הימנית מוצרת במידה קלה.
  • בין L5-S1 בקע אחורי עם לחץ מינימאלי על קדמת השק, ללא לחץ על השורשים, הנוירופורמינות חופשיות.
- בתרגיל שבתמונה123 יש הבדל ניכר מאוד בין רגל ימין לשמאול שלי, רגל שמאל מצליחה להיות מגבילה לקרקע (כמו בתמונה) אבל ימין מאוד רחוקה.

-כאשר אני עושה סקוואט אני מרגיש שאני נשאן על רגל ימין שלי יותר במיוחד בשלב של העליה.

תודה רבה.

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    1.jpg
    KB 176 · צפיות: 165
  • 2.jpg
    2.jpg
    KB 142.4 · צפיות: 160
  • 123.PNG
    123.PNG
    KB 38.7 · צפיות: 171
אני בודק כמה כיוונים אחד מהם זה הפורום, ברור לי שלהקשיב לעצות מאינטרנט זה לא אופטמלי אבל כאשר תור לרופאה המשפחה שלך בעוד שבוע ולאורתופד בעוד חודש אז אני בבעיה.
כרגע מתקשר לאחות ממכבי ליעוץ לשאול אך אני מתקדם מפה.
זה כיוון גרוע, לך לחדר מיון, או לרופא משפחה בלי תור אם זה דחוף.
אחרת תמשיך עם החיים כרגיל.

• פותח/ת השרשור
זאת השאלה, מה זה דחוף? הכל אצלי כרגיל, אין כאב, פשוט יש חוסר רגישות קלה ברגל שמאל בארבע ראשי, זה דחוף?
אין לי את היודע לענות על השאלה זאת.

זאת השאלה, מה זה דחוף? הכל אצלי כרגיל, אין כאב, פשוט יש חוסר רגישות קלה ברגל שמאל בארבע ראשי, זה דחוף?
אין לי את היודע לענות על השאלה זאת.
אני לא הייתי מגדיר את זה דחוף, אבל אתה לא אני.
והאם אתה מוכן להמר על מה שאני מגדיר דחוף או לא?

• פותח/ת השרשור
אני לא הייתי מגדיר את זה דחוף, אבל אתה לא אני.
והאם אתה מוכן להמר על מה שאני מגדיר דחוף או לא?
אני לא מהמר על הבריאות (אמר זה ששואל עצות בפורום 🤣).
דברתי עם אחות ממכבי גם היא לא הגדירה את זה לא דחוף, אבל אמרה שבכל זאת כדאי לקבוע תור לרופאת משפחה בהקדם.
קבעתי תור לאורתופד למחר ועוד בעיר שלי, אני מבסוט 😃.
תודה לך על התמיכה:kiss3:( NO HOMO)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית