הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

השפעה של קפאין עליי בתור בן אדם כבד מהממוצע

themazerunner

משתמש מתחיל
77
18
נק' מוניטין:
30
77
18
אהלן לכולם - אזהרת חפירה מבקש שמי שבוחר להגיב שיקרא הכל.
אני בן 20, 1.92, שוקל כ 92 כרגע.
לפני כמה חודשים החלטתי לנסות את עולם הpre workout כי נמאס לי מאימונים עייפים (במיוחד בצהל) ובכללי לראות אם זה יעזור לי באמת להתקדם במשקלים, בפאמפ ו׳ריגוש׳ באימון עצמו.

מאז ומתמיד לא שתיתי הרבה קפה כי פשוט זה בקושי השפיע עליי, תיארתי לעצמי שהגלל המשקל שלי כאדם גבוה.
קניתי כמה סמפלים של פרי וורקאאוט ממאי פרוטאין שמכילים 300 מג קפאין באחד (תכלס כי היה חסר לי קצת ₪ למשלוח חינם) והם השפיעו עליי אבל בקושי. רכשתי גם בולנטיינס את הכדורי קפאין כי זה היה ממש זול וניסיתי אותם גם. כל אחד, לטענתם, 200 מג קפאין. לקחתי 2 יום אחד לפני אימון ובקושי הרגשתי הבדל (הייתי עייף באותו יום מפאת חוסר שינה).
יומיים למחרת לקחתי 3 לפני אימון (לראות אם יהיה הבדל מיומיים לפני) וגם בקושי הרגשתי הבדל. קראתי קצת החלטתי לעשות הפסקה שבועיים מקפאין להרגיל את הגוף לימים ואימונים בלי קפאין ועברו שבועיים היום. יצאתי הביתה על 6 שעות שינה, לא ממש עייף אבל לא ערני לגמרי (מסיבה פשוטה - צהל), לקחתי את ה300 מג קפאין חצי שעה לפני האימון, ובאמת שהוא השפיע עליי ממש קצת.
אז אני תוהה - האם זה פשוט מעט מדי קפאין בשבילי בתור אדם ששוקל כמעט 100 קג או סיבה אחרת?

בנוסף יש לי גם בעיות שינה כבר תקופה ארוכה שהתפתחו לי בצבא (לא מאמין שזה קשור לקפאין, זה הרבה מלפני ואני לא לוקח את הקפאין סמוך לשינה). בכל מקרה השגתי הפניה לרופא שינה בעוד כמעט חודשיים לאחר חודשיים המתנה (רפואה בצהל).

ומה שגם מדאיג אותי קצת ש300 מג בקושי השפיע עליי אחרי שבועיים נטולים קפאין (לא שהייתי צורך הרבה קפאין לפני זה בכל מקרה)
אולי יש קשר גם לאלכוהול - אני שותה לעיתים ממש נדירות אבל כשאני שותה נדרש הרבה כדי שישפיע עלי

אהלן לכולם - אזהרת חפירה מבקש שמי שבוחר להגיב שיקרא הכל.
אני בן 20, 1.92, שוקל כ 92 כרגע.
לפני כמה חודשים החלטתי לנסות את עולם הpre workout כי נמאס לי מאימונים עייפים (במיוחד בצהל) ובכללי לראות אם זה יעזור לי באמת להתקדם במשקלים, בפאמפ ו׳ריגוש׳ באימון עצמו.

מאז ומתמיד לא שתיתי הרבה קפה כי פשוט זה בקושי השפיע עליי, תיארתי לעצמי שהגלל המשקל שלי כאדם גבוה.
קניתי כמה סמפלים של פרי וורקאאוט ממאי פרוטאין שמכילים 300 מג קפאין באחד (תכלס כי היה חסר לי קצת ₪ למשלוח חינם) והם השפיעו עליי אבל בקושי. רכשתי גם בולנטיינס את הכדורי קפאין כי זה היה ממש זול וניסיתי אותם גם. כל אחד, לטענתם, 200 מג קפאין. לקחתי 2 יום אחד לפני אימון ובקושי הרגשתי הבדל (הייתי עייף באותו יום מפאת חוסר שינה).
יומיים למחרת לקחתי 3 לפני אימון (לראות אם יהיה הבדל מיומיים לפני) וגם בקושי הרגשתי הבדל. קראתי קצת החלטתי לעשות הפסקה שבועיים מקפאין להרגיל את הגוף לימים ואימונים בלי קפאין ועברו שבועיים היום. יצאתי הביתה על 6 שעות שינה, לא ממש עייף אבל לא ערני לגמרי (מסיבה פשוטה - צהל), לקחתי את ה300 מג קפאין חצי שעה לפני האימון, ובאמת שהוא השפיע עליי ממש קצת.
אז אני תוהה - האם זה פשוט מעט מדי קפאין בשבילי בתור אדם ששוקל כמעט 100 קג או סיבה אחרת?

בנוסף יש לי גם בעיות שינה כבר תקופה ארוכה שהתפתחו לי בצבא (לא מאמין שזה קשור לקפאין, זה הרבה מלפני ואני לא לוקח את הקפאין סמוך לשינה). בכל מקרה השגתי הפניה לרופא שינה בעוד כמעט חודשיים לאחר חודשיים המתנה (רפואה בצהל).

ומה שגם מדאיג אותי קצת ש300 מג בקושי השפיע עליי אחרי שבועיים נטולים קפאין (לא שהייתי צורך הרבה קפאין לפני זה בכל מקרה)
אולי יש קשר גם לאלכוהול - אני שותה לעיתים ממש נדירות אבל כשאני שותה נדרש הרבה כדי שישפיע עלי

תנסה פרה וורקאוט.
בכל מקרה בין 400-600 מ״ג ביום יהיה מינון הגיוני לגמרי למשקל שלך.

themazerunner,
הכלל בגדול אומר 200mg לכל 40Kg.
בכל מקרה, נראה לי שאתה צריך לתאם ציפיות לגבי מה שאתה אמור להרגיש אחרי צריכת קפאין.

themazerunner,
הכלל בגדול אומר 200mg לכל 40Kg.
בכל מקרה, נראה לי שאתה צריך לתאם ציפיות לגבי מה שאתה אמור להרגיש אחרי צריכת קפאין.

3-6 מ"ג לכל קילו ממשקל גוף זה הכלל

אגב..
הידעת? אם תשים שטרודל לפני תוכל גם לתייג

משתמש ב400 מג ~ ביום
אני שמן,פלוס עייפות מהיום יום
ולפעמיים זה לא משפיע עלי כלל..
יכול לשתות בערב(סמוך לשינה)ועדין ארדם בשנייה.

הכל לגופו של עניין.

liavv,
אתה מבין שהטווח שציינת מתרגם ל- 200mg עבור כל 40Kg, נכון?
מציינים ב- 200mg כי זוהי הכמות הנפוצה בקפסולות של Preworkout.

לגבי הוראות שימוש בפלטפורמת הפורום, אתה יכול להציץ בהודעות עבר שלי ולראות שאני יודע לתייג, אני גם יודע שאנשים קוראים הודעות גם מבלי לתייג אותם, במיוחד פותח השרשור 😃

אתה מבין שהטווח שציינת מתרגם ל- 200mg עבור כל 40Kg, נכון?
ziv_r,
הטווח שכתבתי זה כלל האצבע של צריכת קפאין וככה זה עובד, פרה וורקאוט או לא, מה גם שהרבה יותר יעיל ופשוט לספור לפי קילו ממשקל גוף מאשר להתחיל לעשות חישובים לפי 40 קילו (אלא אם כן אתה שוקל 80 או 120 קילו)

"הבעיה" שרוב הקפסולות מגיעות ב- 200mg, לכן כך לרוב סופרים.
העיקר שברור לך למה אני מציין בכפולות של 200 ואתה לפי ק"ג.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית