הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גירעון קלורי בחיטוב

• פותח/ת השרשור Asaf721
  • פורסם בתאריך

Asaf721

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
התחלתי השבוע חיטוב ואחרי כל האתרים שבדקתי הגעתי למסקנה שאני צריך לאכול בסביבות ה1800 קלוריות ביום.
האם זה באמת הגיוני שזה מספר הקלוריות שאני צריך לאכול ביום בשביל להיות הגירעון של בערך 500 קלוריות או שעשיתי טעות בחישוב?
בן 17 שוקל 70 גובה 179

זה כמות של נשים

אין טעם, אין שום דבר רע בפחמימות

שמע, עזוב אותך מכל המחשבונים, אין להם באמת דרך לדעת כמה הגוף שלך שורף.

תעקוב אחרי ההוראות האלה ותגיע למשקל שאתה רוצה:
תאכל כל יום את אותה כמות קלוריות בדיוק
תשקול את עצמך כל בוקר אחרי שירותים לפני שאתה מכניס משהו לפה
כל 7 ימים תעשה ממוצע מכל השקילות בשבוע
תשווה בין ממוצע לממוצע, נניח שבוע שעבר הממוצע שקילות שלך היה ככה וככה והשבוע הממוצע שקילות היה ככה וככה
בהתאם לשינויים שבין ממוצע לממוצע תוסיף/תוריד/תשאיר כמו שזה את הכמות קלוריות שאתה מכניס כל יום
אתה רוצה לכוון לירידה של בערך 1% מהמשקל גוף בשבוע. נשמע ממך שאתה בעודף משקל (אלא אם אתה על אחוז שומן נמוך) אז אתה יכול לרדת קצת יותר מהר, אבל עדיף לא יותר מידי.
שים לב שאתה סופר כל דבר שנכנס לך לפה, כולל שמן שאתה מטגן איתו את האוכל, רוטב שאתה מטבל איתו את האוכל, הכל. זה נפוץ מאוד שאנשים מפספסים כל מיני דברים שהם אוכלים ואז מתפלאים למה הם עולים במשקל עם 400 קלוריות ביום. נפוץ גם שאנשים לא סופרים איזה יום יומיים בשבוע ואז לא מבינים מאיפה העלייה במשקל.

אין סיבה להימנע מכמעט כל מאכל אפשרי, גם אם בא לך לאכול שוקולד זה סבבה לגמרי כל עוד אתה סופר את הערכים שלו. לא צריך לאכול אוכל מגעיל בחיטוב, אפשר להנות מהאוכל גם בירידה במשקל.
תגובה שכתבתי לפני כמה ימים, מסבירה איך מוצאים כמה קלוריות להכניס.
רק שים לב ל2 דברים:
  1. לפני הגובה והמשקל שלך אני מאוד מאוד בספק שגירעון יועיל לך איכשהו.
  2. שים לב שבגיל ההתבגרות לא תמיד זה הכי חכם להיות בגירעון, אתה רוצה שלגוף תהיה כמה אנרגיה שהוא צריך בשביל להתפתח.

1. שים לב שבגיל ההתבגרות לא תמיד זה הכי חכם להיות בגירעון, אתה רוצה שלגוף תהיה כמה אנרגיה שהוא צריך בשביל להתפתח.
בגיל 17 אין שום בעיה לעשות חיטוב, הגוף לא מתפתח לשום מקום ובטח שחיטוב קל לא יפגע בו.

• לפני הגובה והמשקל שלך אני מאוד מאוד בספק שגירעון יועיל לך איכשהו.
מסכים, אלא אם מדובר ב"סקיני-פאט", אולי הייתי הולך על מיני-קאט ומסה נקייה.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
עד עכשיו הייתי במסה והמטרה שלי זה להגיע ל10-12 אחוז שומן (כרגע אני עומד על סביבות ה15) ומבחינת התפתחות אני חולה במחלה שיוצרת לי את הגדילה אז בתכלס סיימתי את הגדילה של גיל ההתבגרות
בגיל 17 אין שום בעיה לעשות חיטוב, הגוף לא מתפתח לשום מקום ובטח שחיטוב קל לא יפגע בו.

מסכים, אלא אם מדובר ב"סקיני-פאט", אולי הייתי הולך על מיני-קאט ומסה נקייה.

בהצלחה

בלי שום קשר אני לא עובר ביום את ה1800 קלוריות. כמה זמן אתה חושב שאמור לקחת התקופת חיטוב?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית