הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לערבב את אבקת החלבון בבלנדר חשמלי?

• פותח/ת השרשור rodrino
  • פורסם בתאריך

rodrino

משתמש מתחיל
54
0
נק' מוניטין:
-161
54
0
האם לא מומלץ לתת עירבוב בבלנדר חשמלי ועדיף בשייקר רגיל?
פשוט קראתי על כך שאם מערבבים בבלנדר חשמלי חלבון ממקור טבעי התרכובת והמבנה שלו נפגמת.
כך זה גם לגבי אבקות חלבון? או שאין לכם מושג?? כי בטח תגידו ישר אין בעיה אבל על סמך מה תגידו אני לא יודע.
בתודה.

כן אין בעיה, בבלנדר יוצא מעורבב הרבה יותר טוב מאשר בשייקר רגיל.
תוסיף גלידה, עוגיות, חלב, ובננה, ויש לך אחלה משקה צהריים מרענן. בתאבון! 😃

האם לא מומלץ לתת עירבוב בבלנדר חשמלי ועדיף בשייקר רגיל?
פשוט קראתי על כך שאם מערבבים בבלנדר חשמלי חלבון ממקור טבעי התרכובת והמבנה שלו נפגמת.
כך זה גם לגבי אבקות חלבון? או שאין לכם מושג?? כי בטח תגידו ישר אין בעיה אבל על סמך מה תגידו אני לא יודע.
בתודה.

אם מערבבים את החלבון בשייקר חשמלי אז חצי ממנו הופך לפחמימות
וזה מוריד את הערך הביולוגי שלו

לא משנה מה תעשה, לא תעלים חלבון. אתה יכול גם לאנוס את הקופסה מצידי

• פותח/ת השרשור
חח אתם עדיין לא הבנתם אותי! ברור שהחלבון לא יעלם, פשוט בגלל הערבוב מהסוג הזה אומרים שחלבונים ממקור טבעי נפגמים (הצורה שלהם) בערבוב שכזה. אבל לגבי אבקות חלבון אני לא יודע מה זה אומר ובשביל זה אני שואל אולי אתם יודעים.

• פותח/ת השרשור
אוקיי, תקרא את תשובה מספר 9:

9.מדוע לא מומלץ להכין את פפטומילק במערבל חשמלי?

תשובה : חלבוני מי גבינה לא מעובדים הינם בעלי מבנה עדין מאוד, חלבונים אלו רגישים לחומציות לחום וללחצים מכנים. השימוש במערבל חשמלי יוצר לחץ מכני שהורס את המבנה הטבעי של חלבוני מי הגבינה. הפורמולה תוכננה להתערבב בקלות בעזרת מזלג או שייקר, כך שאין צורך להשתמש במערבל חשמלי.

קישור:
http://www.inogen.co.il/index.php?menu=300#Q9

ושתבין המוצר שלהם לא מעניין אותי יותר מעניין אותי אם זה מדבר גם על אבקות ואולי לא מומלץ "לסחוט" אותם

תקשיב בחור..

האתר הזה שטף לך את המוח בצורה חסרת תקדים.
תתעלם מכל מה שכתוב לך שם, הכל מבוסס על תימכור ולחיצה על נקודות שכביכול נשמעות הגיוניות לאדם הפשוט.

כל עוד אין סימוכין מדעיים פשוט אל תתייחס למידע שמופיע בפפטופלוץ הזה כמקור לידע.

והכי חשוב, תקרא את המאמרים ב KILOGRAM.CO.IL - אני מאמין שהידע והניסיון של אלפי מפתחי גוף\פאוור ליפטרים במשך השנים שסוננו באופן פרטני לידי נוסחאות מדויקות המגובות במחקרים מדעיים טיפה יותר אמינים מאשר הפפטופלוץ שלך.

וזהו, די אני לא יכול לראות עוד דברים שאתה כותב שמקורם בתועבה שאתה מקשר כל הזמן.

• פותח/ת השרשור
אבל באותו הקישור שנתתי בתחתית הדף רשום "מקורות" מה זה אומר? שזה על פי מחקרים או משהו לא? או שזה די ישן אם זה משנת 2000 חח.. לא יודע טוב אני מקווה שמה שאתם אומרים נכון

אבל באותו הקישור שנתתי בתחתית הדף רשום "מקורות" מה זה אומר? שזה על פי מחקרים או משהו לא? או שזה די ישן אם זה משנת 2000 חח.. לא יודע טוב אני מקווה שמה שאתם אומרים נכון

המקורות לא קשורים לצורה שבה אתה מערבב את החלבון....
יש שם שני מקורות על סידן, אחד על צריכה של חלבון מהיר/איטי אחרי ארוחה בהקשר כלשהו, ואחד על ההשפעה של דיאטה דלת קלוריות ומרובה בחלבון בשילוב עם אימוני התנגדות על מסה רזה.

נראה לי שהם סתם שמו מקורות כדי שזה יראה מבוסס...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית