הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתאמן 3 חודשים ואין תוצאות וגם שאלות על SS

SagiTzadik

משתמש מתחיל
44
0
נק' מוניטין:
0
44
0
אוקי תקשיבו אני מתאמן כבר 3 חודשים בתכנית שהמאמן נותן לי ואני לא רוצה תוצאות
זה בגלל התכנית או בגלל מה?
הינה התכנית :
חזה :
לחיצת חזרה (באנץ' פרס)
סטים : 3
חזרות : 8

לחיצה בשיפוע (משקולות)

גב :
פולי עליון
פולי עליון צר
סטים :3
חזרות : 10

רגליים :
לחיצת רגליים (באנץ' פרס)
כפיפת ברכיים
תאומים
חזרות : 12

משהו שאני לא מבין תכתב שלו :
לחיצת כתפיים
כפיפת מרפקים (מוט W בישיבה)
פשיטת מרפקים (יד אחורית) (מוט W בשכיבה)

בטן :
ברכיים לחזה
חזרות : 12
כפיפות צידיות לברך הנגדית
חזרות : 20

והשאלה השנייה שלי זאת :
באתי למדריך לשאול אותו עם התכנית שניסיתי להכין (על העקרונות של SS) היא בסדר והוא אמר לי שזה ידפוק לי את הגדילה כי אני צריך להתאמן בין שנתיים ל3 שנים כדי שיהיה לי בסיס להתחיל אותה
הינה התכנית :
הינה התוכנית :
גם A וגם B
7-10 דקות חימום
מטח - 1 סטים :
1. מטח רחב (5)
2. מטח על הצד (5)
3. רגיל (5)

סקוואט - 3 סטים :
5 חזרות (2.5 ק"ג) (כל פעם להעלות ב5)

לאגפרס - 3 סטים :
5 חזרות (40 ק"ג)

דאמבלים (משקולות ב2 ידיים) - 3 :
8 לכל יד (5-10)

מקבילים - 3 סטים :
5 פעמים

A :
באנץ' פרס - 3 סטים :
5 חזרות (ריק) (כל פעם להעלות ב2.5 ק"ג)

דאדליפט - 1 סטים :
5 חזרות (כל פעם להעלות 5 ק"ג)

B :
פרס - 3 סטים :
5 חזרות (2.5 ק"ג)

למה ניסית להרכיב תוכנית על בסיס SS ולא השתמשת בSS עצמו?
ותגיד למאמן שקוראים לתוכנית Starting Strength
וזה יפתח לך את הבסיס הרבה יותר טוב מכל תוכנית ליצנית שהמאמן שלך אולי ימציא (שוב, Starting - מיועד למתחילים)

• פותח/ת השרשור
עשיתי משהו דומה לSS כי לא רציתי לעשות פווארקליר
כי זה מסובך מאד ואני לא רוצה לפגוע בגוף שלי , במקום שמתי מתח

איך התוכנית דומה לSS?
אם לא היית רוצה לעשות פאוורקלין, היית מחליף ספציפית אותו במתח ושומר על המבנה המקורי של התוכנית.
ניסית לקרוא בכלל על התוכנית? זאת וריאציה שרשומה בהרבה מאוד מקומות.

• פותח/ת השרשור
כן קראתי כמו מה שכתוב באתר kilogram
אפשר לדעת מה הוספתי לתוכנית שהרס אותה?
חוץ מהלאג פרס בגלל שבהתחלה הסקוואט יהיה מן הסתם במשקל נמוך

הוא אשכרה אמר לך שזה ידפוק את הגדילה?
פעם הבאה תבקש ממנו רפרנסים לשטויות האלה אחרת פשוט אל תקשיב לבולשיט שלו

• פותח/ת השרשור
כן הוא אמר לי שפרס ידפוק לי את הגדילה ...
ועוד שאלה
אני צריך גם בסיס לSS? אפילו שזה STARTING Strenght
כי הוא אמר לי שלתוכנית כזאת אני צריך בסיס ורק אז להתחיל לעשות סקוואט ופרס ודאד ליפט ודברים מסובכים

• פותח/ת השרשור
רק שנייה שאני יבין
כשאתה אומר את זה אתה מסתלבט עליי? אני עכשיו שואל ברצינות כדי להיות בטוח אז תענה ברצינות
ועוד שאלה (מצטער שאני חופר)
בתור מה אתם אומרים את כל מה שאתם אומרים?
וואלה עשיתם את זה ויש תוצאות , זה לא אומר שזה לא דפק לכם תגדילה , אולי הייתם יכולים לגדול יותר ?

שמע אני עושה תתוכנית 5 חודשים עם הפסקה של חודש וואלה אני רואה תוצאות חיצונית ותוצאות אחו ****** במשקלי עבודה.המשכתי לגבוהה כל עוד אתה עובד נכון הגדילה שלך לא תפגע ואפילו להפך.

סביר להניח שאם אתה מתאמן שלושה חודשים ואין תוצאות בכלל אז אתה גם לא אוכל מספיק/לא מקפיד על מספיק חלבון.

• פותח/ת השרשור
אני אוכל בסביבות ה100 גרם חלבון
זה לא מספיק ?
ולפי מה שהבנתי מפה לא להקשיב למדריך ופשוט לבקש ממנו ללמד אותי תטכניקה?
ולעשות את הSS?
ולעשות תתוכנית שאני כתבתי (שדומה לSS) או לעשות SS "מקורי" עם החלפה בין פווארקלין למתח?

כמה אתה שוקל? איזה גובה? גיל? לפי זה אפשר לתת הערכה הגיונית לכמה אתה צריך לאכול.

ומהנסיון שלי רוב המדריכים בעצמם לא יודעים את הטכניקה טוב ככה שעדיף לך ללמוד מהסרט והDVD של starting strength.

100 זה בסדר, למרות שהייתי מכוון יותר לכיוון ה115 (1.8 גרם לקילו).
כשאתה עושה SS צריך לאכול הרבה ולישון טוב.

וכשאתה לומד את התרגילים, תצלם את עצמך ותעלה לפה סרטונים שיוכלו להגיד לך מה צריך לשפר.

אתה יכול בכל מקרה לבקש מהמדריך לראות שאתה לא עושה משהו נורא, ותלמד את הטכניקה עם משקל נמוך כדי להקטין את הסיכוי שתפצע. אחרי שתדע אותה טוב תתחיל להעלות משקלים.

תגיד לו שאתה הולך לתבועה אותו על זה שמה שהוא הביא לך פגע לך בגדילה,תגיעו למשפט ופתאום הוא ישלוף מחקרים שמראים שזה לא אז מה שאני מנסה להגיד לך שהוא מנסה לעשות כול דבר כדי שלא תעשה כמו גבר שלא רוצה לשים קונדום.
אז ילד קח קצת יוזמה תילחם איתו ותעשה את התוכנית למרות גילך הצעיר תתרגל טכניקה ותעשה נכון תאכל הרבה ויהיה לך רק טוב,ולא הגעת לתוצאות ביגלל התוכנית אימון הגרוע של המאמן ומתזונה לא נכונה.

תגיד לו שאתה הולך לתבועה אותו על זה שמה שהוא הביא לך פגע לך בגדילה,תגיעו למשפט ופתאום הוא ישלוף מחקרים שמראים שזה לא אז מה שאני מנסה להגיד לך שהוא מנסה לעשות כול דבר כדי שלא תעשה כמו גבר שלא רוצה לשים קונדום.
אז ילד קח קצת יוזמה תילחם איתו ותעשה את התוכנית למרות גילך הצעיר תתרגל טכניקה ותעשה נכון תאכל הרבה ויהיה לך רק טוב,ולא הגעת לתוצאות ביגלל התוכנית אימון הגרוע של המאמן ומתזונה לא נכונה.

תראה, רוב המאמנים בארץ לא רוצים לקחת אחריות על ילדים שעושים תרגילים שיש להם פוטנציאל יותר גדול לפציע אם לא עושים אותם נכון מאשר לתרגילים אחרים. וזה דיי הגיוני כי אנשים יכולים לעשות שטויות, להפצע ואז להאשים את המאמן.

אני אוכל בסביבות ה100 גרם חלבון
זה לא מספיק ?
ולפי מה שהבנתי מפה לא להקשיב למדריך ופשוט לבקש ממנו ללמד אותי תטכניקה?
ולעשות את הSS?
ולעשות תתוכנית שאני כתבתי (שדומה לSS) או לעשות SS "מקורי" עם החלפה בין פווארקלין למתח?
אני מציע שתקרא את הספר או לפחות את כל המאמרים בפורטל על התרגילים ותצפה בסרטונים ובDVD או לפחות באחת מהאפשרויות. תעשה SS עם מתח. אחרי שתלמד את הטכניקה בצורה בסיסית תעלה סרטונים לביקורת, אבל באמת תלמד ככה שרק נצטרך לתקן אותך ולא ללמד את התרגילים מאפס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית