הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רוצה להתחיל סייקל mk-677

• פותח/ת השרשור Kobi10
  • פורסם בתאריך

Kobi10

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
7
10
0
רוצה להתחיל סייקל mk-677 אני מודע שההשפעות הם לא כמו טסט או כל דבר אחר אבל בכל זאת זה מה שאני מעדיף. די חדש בנושא ולא יודע איפה קונים, כמה לוקחים, חברות אמינות.

אתה יכול להזמין מהאינטרנט...יש את חברת proven peptides הם סבבה, מבחינת מינון פחות התעסקתי לעומק בסארמס אז תחכה לתגובות מאנשים אחרים בנוגע לזה..אבל זה קקה סארמס סולו סתם בזבוז כסף

רוצה להתחיל סייקל mk-677 אני מודע שההשפעות הם לא כמו טסט או כל דבר אחר אבל בכל זאת זה מה שאני מעדיף. די חדש בנושא ולא יודע איפה קונים, כמה לוקחים, חברות אמינות.

אהלן קובי, ברשותך אשאל אותך אם אתה יכול לתת לנו עוד קצת נתונים?

כמה זמן אתה מתאמן? בן כמה אתה? תמונה עדכנית? וכדומה.

תודה.

תבדוק שהגלוקוז שלך בסדר לפני שאתה לוקח (מתחת ל100) כי זה יעלה לך את הגלוקוז בדם באיזה 7 mg אחרי כמה חודשים
אני ניסיתי mk זה לא נותן לך gains כל כך כפי שאתה חושב, זה יותר כמו כדור שינה ממש טוב
אתה ישן 5 שעות ומרגיש כאילו ישנת 9 שעות בנוסף זה ממש טוב אם אתה יכול עדיין לגבוה

אם אתה מחפש gains לא תשיג שום דבר מזה חוץ ממים אולי (water retention)

מבחינת מקור לקנות אם תחפש טיפה באינטרנט אתה תמצא איפה לקנות ומה אמין

תבדוק שהגלוקוז שלך בסדר לפני שאתה לוקח (מתחת ל100) כי זה יעלה לך את הגלוקוז בדם באיזה 7 mg אחרי כמה חודשים
אני ניסיתי mk זה לא נותן לך gains כל כך כפי שאתה חושב, זה יותר כמו כדור שינה ממש טוב
אתה ישן 5 שעות ומרגיש כאילו ישנת 9 שעות בנוסף זה ממש טוב אם אתה יכול עדיין לגבוה

אם אתה מחפש gains לא תשיג שום דבר מזה חוץ ממים אולי (water retention)

מבחינת מקור לקנות אם תחפש טיפה באינטרנט אתה תמצא איפה לקנות ומה אמין
שאלה, בתור אחד שמבין שgains לא יבואו מהכדור...ואני מעונין נטו בשיפור השינה (בן 47) האם למטרה הזו הכדור מומלץ ?

שאלה, בתור אחד שמבין שgains לא יבואו מהכדור...ואני מעונין נטו בשיפור השינה (בן 47) האם למטרה הזו הכדור מומלץ ?
ממש לא.

מציע שתלך לרופא ושיתן לך תרופות מתאימות. הmk זה משהו שלא נחקר מספיק..

עדיף כדור שינה רגיל שאין תופעות לוואי כמו של mk

אתה מרגיש ישנוני גם בהמשך היום אחרי שאתה מתעורר

אם הבעיה זה מרשם פשוט תאמר לרופא משפחה שקשה לך לישון ויתנו לך כדורים לinsomnia
כמו שתמיד אמרתי...
רק גבר אמיתי לא לקבל מפחד לקבל בת@ת.. 🤣
ככה מדברים אנשים שעל טרן:up:

עדיף כדור שינה רגיל
בונזודואידים ונגזרותיהם זה זבל אחד גדול
ממש לא עדיף אותם הם ממכרים ועושים צרות, אל תתן לאנשים המלצות לקחת רעל בבקשה.
יש מספיק דרכים לטפל בבעיות שינה טבעיות פרט לקטע הנפשי מדיטציה ושות.. אין שום סיבה להכניס כדורי שינה

@elchonon תן את ה2 סנט שלך פה

בונזודואידים ונגזרותיהם זה זבל אחד גדול
ממש לא עדיף אותם הם ממכרים ועושים צרות, אל תתן לאנשים המלצות לקחת רעל בבקשה.
יש מספיק דרכים לטפל בבעיות שינה טבעיות פרט לקטע הנפשי מדיטציה ושות.. אין שום סיבה להכניס כדורי שינה

@elchonon תן את ה2 סנט שלך פה
מלטונין, מגנזיום.
מקלחת חמה, לכבאות טלפון, מדיטציה, תפילה, הליכה בקטנה, ללבוש פיג'מה, להימנע מסוכר, קפאין ואכילת יתר.

לא מבין מי לוקח חומרים כאלו עבור שינה, תוריד כבר פצצת אטום בבית בגלל בעיית נמלים.

תה קמומיל, תה מליסה, תה לואיזה.
לתרגל מדיטציה או דימיון מודרך, חייב להגיד שלי אישית זה שינה את החיים לטובה!

כמה טיפות של שמן אתרי לבנדר או תפוז מתוק על הכרית יעזרו להירדם...

להשתמש בכדורי שינה רק במקרים חריגים ורק לאחר שדואגים לטפל בהגיינת שינה.

איפה אני יכול ללמוד על מדיטציה? שואל ברצינות
לפני כמעט 10 שנים הלכתי ל10 מפגשים אצל פסיכולוג שמתמחה בזה.
הרעיון מאוד פשוט, להיכנס לתנוחה נוחה, זה יכול להיות בשכיבה או ישיבה. לתת למבט ולשמיעה לנדוד, לא להתפקס על משהו ספציפי, אפשר לעצום עיניים גם כן.
להכניס הרבה אוויר לריאות בכל נשימה פנימה, אפילו לראות את הבטן מתמלאת באוויר ולא רק שבית החזה מתמלאת. חלק יגידו לדמיין שמורידים את האוויר עמוק לבטן. ולשחרר אחר כך את האוויר לגמרי.
חלק יגידו להחזיק שניה את האוויר לפני שמוציאים, וחלק יגידו לרוקן לגמרי כשאחרים יגידו להשאיר טיפה אוויר בריאות.
חלק יגידו להכניס אוויר דרך האף ולהוציא דרך הפה, חלק יגידו הפוך, זה לא באמת משנה.

החלק החשוב זה מה עושים עם המחשבות, יש הרבה שיטות שונות למטרות שונות. אני ממליץ להתחיל עם דמיון מודרך, אשתף כאן סרטון אחד שהתחברתי אליו, אבל יש עוד רבים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית