עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הכי אפקטיבי הכי טוב +1טרן הכי טוב
רוצה להתחיל סייקל mk-677 אני מודע שההשפעות הם לא כמו טסט או כל דבר אחר אבל בכל זאת זה מה שאני מעדיף. די חדש בנושא ולא יודע איפה קונים, כמה לוקחים, חברות אמינות.
תודהטרן הכי טוב
''בסוף''@nlr666
בסוף אני אדרדר למזרק
שאלה, בתור אחד שמבין שgains לא יבואו מהכדור...ואני מעונין נטו בשיפור השינה (בן 47) האם למטרה הזו הכדור מומלץ ?תבדוק שהגלוקוז שלך בסדר לפני שאתה לוקח (מתחת ל100) כי זה יעלה לך את הגלוקוז בדם באיזה 7 mg אחרי כמה חודשים
אני ניסיתי mk זה לא נותן לך gains כל כך כפי שאתה חושב, זה יותר כמו כדור שינה ממש טוב
אתה ישן 5 שעות ומרגיש כאילו ישנת 9 שעות בנוסף זה ממש טוב אם אתה יכול עדיין לגבוה
אם אתה מחפש gains לא תשיג שום דבר מזה חוץ ממים אולי (water retention)
מבחינת מקור לקנות אם תחפש טיפה באינטרנט אתה תמצא איפה לקנות ומה אמין
ממש לא.שאלה, בתור אחד שמבין שgains לא יבואו מהכדור...ואני מעונין נטו בשיפור השינה (בן 47) האם למטרה הזו הכדור מומלץ ?
עדיף כדור שינה רגיל שאין תופעות לוואי כמו של mkשאלה, בתור אחד שמבין שgains לא יבואו מהכדור...ואני מעונין נטו בשיפור השינה (בן 47) האם למטרה הזו הכדור מומלץ ?
ככה מדברים אנשים שעל טרן:up:כמו שתמיד אמרתי...
רק גבר אמיתי לא לקבל מפחד לקבל בת@ת.. 🤣
בונזודואידים ונגזרותיהם זה זבל אחד גדולעדיף כדור שינה רגיל
מלטונין, מגנזיום.בונזודואידים ונגזרותיהם זה זבל אחד גדול
ממש לא עדיף אותם הם ממכרים ועושים צרות, אל תתן לאנשים המלצות לקחת רעל בבקשה.
יש מספיק דרכים לטפל בבעיות שינה טבעיות פרט לקטע הנפשי מדיטציה ושות.. אין שום סיבה להכניס כדורי שינה
@elchonon תן את ה2 סנט שלך פה
מדיטציה
איפה אני יכול ללמוד על מדיטציה? שואל ברצינות
לפני כמעט 10 שנים הלכתי ל10 מפגשים אצל פסיכולוג שמתמחה בזה.איפה אני יכול ללמוד על מדיטציה? שואל ברצינות