הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית

Trenbolone

משתמש מתחיל
23
9
נק' מוניטין:
9
23
9
אני מחפש תוכנית טובה שתכין אותי לתחרות הצפוייה בקיץ, כרגע אני עם SBS 28 free programs והלך יחסית סבבה כי השתמשתי בזה בתור בסיס לתוכנית שבניתי בעצמי. אני חשבתי על TSA 9 week אם מישהו מכיר או אם למישהו יש תוכנית טובה, אני די חדש בפאוורליפטינג אבל נראלי יהיה כיף להתחרות לראשונה

התוכנית לא רעה בכלל, פשוט לתחרות הייתי ממליץ לך לקחת מאמן, או להרכיב תוכנית בעצמך אם אתה מספיק מיומן.

מאמן עם ניסיון תחרותי יוכל לעזור לך בהרבה דברים, להכין אותך מנטלית לתחרות, להכין אותך למה שמצפה לך שם. לתרגל את ההרמות לפי חוקי התחרות.

תוכנית אימונים בהרכבה אישית תקדם אותך הכי טוב כשאתה כבר ברמה גבוה יותר מתאמן ממוצע.

אני בעצמי מלווה מתאמנים לתחרויות ומתחרה בעצמי לפעמים, אשמח ללוות אותך או לכוון אותך למישהו באזור שלך אם תרצה.

אם תיקח מאמן לתחרות אחת הראשונה שלך, כנראה שתצליח לרכוש כלים שתוכל ללכת לתחרויות נוספות בלעדיו בזכות מה שתלמד ממנו בעז"ה.

• פותח/ת השרשור
התוכנית לא רעה בכלל, פשוט לתחרות הייתי ממליץ לך לקחת מאמן, או להרכיב תוכנית בעצמך אם אתה מספיק מיומן.

מאמן עם ניסיון תחרותי יוכל לעזור לך בהרבה דברים, להכין אותך מנטלית לתחרות, להכין אותך למה שמצפה לך שם. לתרגל את ההרמות לפי חוקי התחרות.

תוכנית אימונים בהרכבה אישית תקדם אותך הכי טוב כשאתה כבר ברמה גבוה יותר מתאמן ממוצע.

אני בעצמי מלווה מתאמנים לתחרויות ומתחרה בעצמי לפעמים, אשמח ללוות אותך או לכוון אותך למישהו באזור שלך אם תרצה.

אם תיקח מאמן לתחרות אחת הראשונה שלך, כנראה שתצליח לרכוש כלים שתוכל ללכת לתחרויות נוספות בלעדיו בזכות מה שתלמד ממנו בעז"ה.

אני מתכנן לקחת מאמן פשוט בהמשך ולא לתחרות הראשונה שלי, אני צפוי להתגייס זמן קצר אחרי התחרות ולקחת מאמן רק לחודשיים לא נשמע לי הגיוני

אני מתכנן לקחת מאמן פשוט בהמשך ולא לתחרות הראשונה שלי, אני צפוי להתגייס זמן קצר אחרי התחרות ולקחת מאמן רק לחודשיים לא נשמע לי הגיוני
היה לי מתאמן שהגיע אלי רק לחודשיים בשביל התחרות הראשונה שלו, תראה Login • Instagram

אתה בהחלט לא חייב מאמן, זה פשוט עוזר משני בחינות, 1. להתקדם במשקלים יותר לקראת תחרות ולהצליח לבצע ביום התחרות את המיטב שלך. 2. לקבל ליווי ממישהו שמכיר את מערכת התחרות, שקילות, ייבוש, נוהל וחוקי התחרות.

מאמן מנוסה יכול להועיל, אבל בהחלט לא חובה, מה שתחליט.

התוכנית שהצעתה היא לא רעה בכלל ביחס לתוכנית מוכנה אונליין.

• פותח/ת השרשור
היה לי מתאמן שהגיע אלי רק לחודשיים בשביל התחרות הראשונה שלו, תראה Login • Instagram

אתה בהחלט לא חייב מאמן, זה פשוט עוזר משני בחינות, 1. להתקדם במשקלים יותר לקראת תחרות ולהצליח לבצע ביום התחרות את המיטב שלך. 2. לקבל ליווי ממישהו שמכיר את מערכת התחרות, שקילות, ייבוש, נוהל וחוקי התחרות.

מאמן מנוסה יכול להועיל, אבל בהחלט לא חובה, מה שתחליט.

התוכנית שהצעתה היא לא רעה בכלל ביחס לתוכנית מוכנה אונליין.

הבנתי תודה, נגיד והייתי בוחר לקחת מאמן כמה זה צפוי לעלות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית