הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלינארית של קנדיטו עם כמה שינויים שעשיתי

• פותח/ת השרשור Tal780
  • פורסם בתאריך

Tal780

משתמש מתחיל
20
6
נק' מוניטין:
9
20
6
אהלן, אני עושה את הלינארית של קנדיטו אבל כל כמה זמן שיניתי כמה דברים שמפריעים לי ורציתי לשאול את מי שיותר מבין בנושאים האלה ממני אם זה בסדר ומה כדאי לי לשנות. אני גם מחפש המלצות במה כדאי לי להתפקס בoptional exercise
ככה נראת שלי:

Squat - 3 sets x 5 reps
Deadlift - 2 sets x 5 reps
Optional Exercise - 3 sets x 8-12 reps

Bench Press (TnG) - 3 sets x 5 reps
Barbell row - 3 sets x 6 reps
Overhead press - 2 sets x 6 reps
Weighted chin-up - 2 sets x 5 reps

Pause Squat - 3 sets x 4 reps
Pause Deadlift - 3 sets x 4 reps

Pause Bench Press - 4 sets x 6 reps
Dumbell row - 3 sets x 10 reps
Overhead press - 2 sets x 10 reps
Weighted chin-up - 2 set x 10 reps

למי שרוצה לדעת ככה נראית הלינארית המקורית:
upload_2022-4-21_13-1-44.png

כי נמאס לי לעשות 6x4 בפוז סקוואט, ספוטו פרס ובחתירה עם העצירה
אז כנראה שתועיל יותר מלעבור לתוכנית אחרת, כי יש יתרונות מובהקים ליותר סטים כשעובדים עם פאוז, אתה גם מוריד משמעותית את הנפח של הסקוואט מתשעה סטים בשבוע לשישה שזה כלום, אבל תנסה לרוץ איתה עם השינויים ותראה אם אתה מתקדם.

אתה מפתח יותר מיומנות בתנועה כי אתה עושה אותה יותר, הטכניקה משתפרת, הנפח יותר גבוה אז אתה תבנה יותר מסת שריר, שישה סטים של סקוואט בשבוע זה לא מספיק בשביל להתחזק בו כמו שצריך.

אתה מפתח יותר מיומנות בתנועה כי אתה עושה אותה יותר, הטכניקה משתפרת, הנפח יותר גבוה אז אתה תבנה יותר מסת שריר, שישה סטים של סקוואט בשבוע זה לא מספיק בשביל להתחזק בו כמו שצריך.
אז היתרונות האלה לא קשורים לפאוז, אלא לסקוואט בכללי

אז היתרונות האלה לא קשורים לפאוז, אלא לסקוואט בכללי
נכון, אבל המטרה של האימון קונטרול זה לשפר טכניקה בעיקר, קנדיטו פשוט שם הרבה סטים כדי שיהיה גם נפח כדי לפתח שריר, אבל אם אתה עובד בפאוז למטרה לשפר טכניקה ואתה עובד גם לכמות גבוהה יחסית של סטים, אז אתה תרוויח כפליים

אגיד את האמת - לא קראתי מה שכתבת.
אם עשית שינויים שקנדיטו לא נתן בעצמו בפירוט של התכנית זה כבר לא קנדיטו.

אתה סומך על עצמך שאתה יודע מספיק לשנות כדי שיעבוד? מעולה תעשה את זה אבל אל תקרא לזה קנדיטו.
לא סומך על עצמך מספיק? Stick to the fucking PDF.

• פותח/ת השרשור
אגיד את האמת - לא קראתי מה שכתבת.
אם עשית שינויים שקנדיטו לא נתן בעצמו בפירוט של התכנית זה כבר לא קנדיטו.

אתה סומך על עצמך שאתה יודע מספיק לשנות כדי שיעבוד? מעולה תעשה את זה אבל אל תקרא לזה קנדיטו.
לא סומך על עצמך מספיק? Stick to the fucking PDF.
לא אמרתי שאני יודע מספיק כדי שיעבוד בגלל זה גם שאלתי פה.
קראתי לזה קנדיטו בגלל שרוב התוכנית נשארה השינוי הכי גדול זה בקונטרול דייס ששיניתי את המספר סטים וחזרות ושיניתי גם את החזרות בheavy day ל5 סתם בגלל שזה מעצבן אותי 6 חח.

לא אמרתי שאני יודע מספיק כדי שיעבוד בגלל זה גם שאלתי פה.
קראתי לזה קנדיטו בגלל שרוב התוכנית נשארה השינוי הכי גדול זה בקונטרול דייס ששיניתי את המספר סטים וחזרות ושיניתי גם את החזרות בheavy day ל5 סתם בגלל שזה מעצבן אותי 6 חח.
אז אתה די מפספס את הפואנטה של התוכנית, אם אתה מתכוון להתאמן לפי תוכנית שמישהו עם המון ידע בנה למטרות מסוימות אז תעשה בדיוק מה שהיא אומרת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית