הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חושב ללכת לתזונאי האם כדי?

• פותח/ת השרשור Capo
  • פורסם בתאריך

Capo

משתמש מתחיל
181
13
נק' מוניטין:
1
181
13
בלהתחשב בתפריט תזונה שלי כרגע באופן עצמאי בלבד...

תפריט תזונה
ארוחת בוקר 11:00
350 גרם סלט ירקות + רוטב דל קלוריות 20 גרם טונה סטארקיסט

צהריים 17:00
אורז 250 גרם אחרי בישול
חזה עוף 200 גרם
קטשופ 20 גרם

נישנוש 20 גרם קשיו

ערב שייק 19:00
65 גרם שיבולת שועל
12 גרם דבש
150 גרם חלב
20 גרם אבקת חלבון
100 בננה

מה דעתכם עליו? האם מאוזן מספיק? המטרה חיטוב ,כרגע המשקל לא סדיר למרות הארוחות המדויקות

כדי להתחטב אתה צריך להימצא בגירעון קלורי, לבצע אימוני התנגדות ולצרוך מספיק חלבון. התפריט שכתבת לא אומר יותר מדי, לא ציינת כמה קלוריות, חלבון, פחמימה ושומן התפריט מספק, ולא כתבת פרטים על עצמך (משקל, גובה וכו').
אולי חסר לך שומן בתפריט, ולשקול כל דבר על הגרם לא יהיה פרקטי לרוב האנשים לטווח הארוך. לדעתי איש מקצוע לא יזיק, אם תיקח תזונאי טוב אתה תרכוש כלים וידע שיעזרו לך לנהל את התזונה שלך באופן עצמאי.

• פותח/ת השרשור
כדי להתחטב אתה צריך להימצא בגירעון קלורי, לבצע אימוני התנגדות ולצרוך מספיק חלבון. התפריט שכתבת לא אומר יותר מדי, לא ציינת כמה קלוריות, חלבון, פחמימה ושומן התפריט מספק, ולא כתבת פרטים על עצמך (משקל, גובה וכו').
אולי חסר לך שומן בתפריט, ולשקול כל דבר על הגרם לא יהיה פרקטי לרוב האנשים לטווח הארוך. לדעתי איש מקצוע לא יזיק, אם תיקח תזונאי טוב אתה תרכוש כלים וידע שיעזרו לך לנהל את התזונה שלך באופן עצמאי.

זה הערכים המדויקיים 1500 קלוריות וצודק שלא נתתי יותר פרטים ,הגובהה שלי 162 סמ משקל כרגע 66 קילו (מציין שהורדתי בחודשיים האחרונים כ4 קילוגרם) ,חשבתי על תזונאי בעיר שלי באשקלון על אמיר רובין ,נשמע מאוד אמין האם כדי?

כרגע אני בסוג של תקיעה ,מצד שני אני גם גודל אבל מצד שני נראה שאני יורד בא.ש ,כרגע שיניתי בשבועיים האחרונים תוכנית אימונים קצת יותר אינטנסיבית ,אולי משם בא התקיעה?

קבצים מצורפים

• Screenshot_2022-04-30-22-12-12-262_com.myfitnesspal.android.jpg
    Screenshot_2022-04-30-22-12-12-262_com.myfitnesspal.android.jpg
    KB 75.9 · צפיות: 32
אם אתה מפתח מסת שריר וגם יורד באחוזי השומן אז למה לדעתך אתה נתקע? יכול להיות שאתה עושה recomposition - פיתוח מסת שריר במקביל לירידה במסת השומן. כלומר, אולי המשקל לא משתנה אבל הרכב הגוף כן משתנה לטובה.
לדעתי צריך להוסיף מעט שומן לתפריט (תנסה להגיע לאזור ה-50) ותוסיף עוד סיבים (פירות, ירקות, דגנים מלאים).
לא מכיר את אמיר רובין, תנסה לברר המלצות מאנשים שהיו אצלו ומה המוניטין שלו באופן כללי.
בהצלחה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית