הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוסף טבעי חדש המומלץ ע"י רפי קרסו לשריפת שומן - דעתכם?

• פותח/ת השרשור Qubit
  • פורסם בתאריך

Qubit

משתמש מתחיל
297
26
נק' מוניטין:
85
297
26
הבשורה שסוחפת את העולם כבר כאן: לראשונה בישראל, הכירו את התוסף המהפכני לירידה במשקל שנבדק קלינית - המערבולת

ראיתי פרסומת באינסטגרם על התוסף הזה, רפי קרסו הציג אותו בסרטון

דעתכם?

אם מישהו מכיר ולוקח, כמה קלוריות זה שורף?

נראה כאילו סוף סוף המשפט "מה שטבעי לא עובד" כבר לא נכון...

עריכה: צץ גם בפייסבוק:

קבצים מצורפים

• Screenshot_20220430-221907_Facebook.jpg
    Screenshot_20220430-221907_Facebook.jpg
    KB 91.2 · צפיות: 86
נערך לאחרונה:
"הביקורת היחידה שהיתה למשתמשים במהדק נגעה למחיר, שהוא יחסית גבוה עבור מוצר מסוג זה. אולם רבים מהרוכשים לא מודעים לעובדה ש”Corbicus” הוא לא סתם מהדק יד, אלא ממש מוצר בריאותי. גודלו ואורכו של המהדק תוכננו כך שללא קשר לגודל היד, המהדק תמיד יפעיל לחץ על הנקודות הנכונות. החומרים ונוחות השימוש גם הם נחקרו לעומק. המהדק כלל לא מורגש בחיי היום יום, אך בזכות החיישנים שלו הוא ממשיך להפעיל את הלחץ הדרוש ליצירת הגירוי המבוקש."

אחרי תשובה כזו, אין באמת מחיר גבוה מדי למהדק מסוג זה. רק קניתי וכבר ירדתי 7 קילו!

העובדה שהחבר @RaphaelE כמעט 7 שנים חבר בקהילת LBS ושואל שאלה כזאת, מראה שזהו כשלון של פלטפורמת LBS 😃
בתכלס יש כאן מספיק אנשים שבאים לעזרת האנשים.
לרוב, לא מקשיבים ועושים מה שבא להם כפי שרואים במצב הנוכחי.
בין האנשים שבאים לעזרת אנשים ולא כותבים שטויות הם בעיקר @elchonon ו @OA

• פותח/ת השרשור
לקחתי בטעות וירדי 10 קילו יותר מידי תזהר

"הביקורת היחידה שהיתה למשתמשים במהדק נגעה למחיר, שהוא יחסית גבוה עבור מוצר מסוג זה. אולם רבים מהרוכשים לא מודעים לעובדה ש”Corbicus” הוא לא סתם מהדק יד, אלא ממש מוצר בריאותי. גודלו ואורכו של המהדק תוכננו כך שללא קשר לגודל היד, המהדק תמיד יפעיל לחץ על הנקודות הנכונות. החומרים ונוחות השימוש גם הם נחקרו לעומק. המהדק כלל לא מורגש בחיי היום יום, אך בזכות החיישנים שלו הוא ממשיך להפעיל את הלחץ הדרוש ליצירת הגירוי המבוקש."

אחרי תשובה כזו, אין באמת מחיר גבוה מדי למהדק מסוג זה. רק קניתי וכבר ירדתי 7 קילו!

העובדה שהחבר @RaphaelE כמעט 7 שנים חבר בקהילת LBS ושואל שאלה כזאת, מראה שזהו כשלון של פלטפורמת LBS 😃

ולא של רפאל כמובן

בתכלס יש כאן מספיק אנשים שבאים לעזרת האנשים.
לרוב, לא מקשיבים ועושים מה שבא להם כפי שרואים במצב הנוכחי.
בין האנשים שבאים לעזרת אנשים ולא כותבים שטויות הם בעיקר @elchonon ו @OA

התוסף (הישן), היעיל והאפקטיבי לשריפת שומן ====> גירעון קלורי לאורך זמן.

מאוד מקווה שזה טרול

אני לא מבין אתכם, למה אתם כאלה?

ברור לי שגירעון קלורי עובד, אבל איך אתם יודעים שמה שמוצע כאן לא עובד? כי עולם החיטוב עבר כבר מלא סקאמים ואתם נעולים על דרך אחת ועייפים מלשמוע על משהו חדש?

ברור לי שגירעון קלורי עובד, אבל איך אתם יודעים שמה שמוצע כאן לא עובד? כי עולם החיטוב עבר כבר מלא סקאמים ואתם נעולים על דרך אחת ועייפים מלשמוע על משהו חדש?
לא פשוט הIQ שלי יותר גבוה מ40

תנסה את זה.

בדרך כלל כשאומרים לך מה יש במוצר אבל בטכנולוגיה מיוחדת, זה סקאם.

לא קשה לקחת תה וורבנה והיביסקוס, לקחתי בעצמי תקופה ארוכה כי זה טעים, הקטע שלא תרזה מזה כמו שאני לא רזיתי מזה, ויגידו לך שזה בגלל שעשית את זה בלי הטכנולוגיה שלהם.

בנוסף, הם כותבים שזה לא עובד בלי משטר תזונה שהם יספקו לך. המשטר תזונה כוללת גירעון קלורי, לפעמים אוטומטית בוחרים לך תפריט עם מעט מאוד קלוריות שזה אפילו מסוכן, כדי להבטיח שתהיה מרוצה מהמוצר.

הם כותבים הרבה דברים כדי לשכנע אותך שרק עם המוצר שלהם, ובליווי שלהם זה יעבוד.
אני בעד צמחים טבעיים ותוספי תזונה, אני בעצמי עשיתי קורס נטורופתיה ומאמין בזה, אבל יש הרבה סקאם בתחום הזה.

אלוורה עוזר לרפאות כוויות, גם תפוחי אדמה וביצים, מכאן ועד הצמח המהפכני המרחק עצום.

וואלה צודק, הזלזול פה קצת מוגזם.

לעניין, כן, אנחנו עייפים מלשמוע על דרך חדשה כי ברור שסתם שילוב טבעי של כמה צמחים לא יעשה שום דבר מיוחד. באופן כללי, גם אם תמצא דברים שעושים שינוי אמיתי, כמו לדוגמא תיסוף של ויטמין כלשהו, זה יהיה זניח ביותר (לאנשים בריאים כמובן, מן הסתם תיסוף של ויטמין למישהו עם חוסר רציני יתן שינוי רציני).
אני לא חושב שלמישהו יש כוח לקרוא את המקורות של המאמר הזה (אם יש בכלל), אבל אני בטוח שאם מישהו יקרא את זה הוא יראה לך למה הם מאוד מפוקפקים ולא שווים כלום.

באופן כללי, כשאתה שומע על קיצורי דרך וקסמים תצא מנקודת הנחה שזה 99% בולשיט, תהיה מאוד מאוד מאוד חשדן בנוגע לזה, כי ככל הנראה לעולם לא ימצאו תרופות קסם.

ובלי קשר לכל זה, כבר מהרגע שאתה שומע את השם רפי קרסו תבין שאתה עומד מול קקי טהור (אני מקווה שאני זוכר את האדם הנכון ולא מבלבל אותו עם מישהו אחר שזכרתי).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית