הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע חלב – המשקה האולטימטיבי --> מאמר חדש

Nethaniel

משתמש פעיל
952
2
נק' מוניטין:
9,918
952
2
האם חלב יעיל לאחר אימון משקולות? מה לגבי אימוני סבולת ואירובי? איך עולם המחקר מתייחס לחלב ביחס למשקאות ספורט אחרים בינהם מותגים? מתי כדאי לצרוך חלב? האם חלב מסוכן? כל זאת במאמר הבא.

חלב - המשקה האולטימטיבי

תהנו!

המשקה האולטימטבי של-70% מאוכלוסיית העולם יש בעיה בעיכול שלו.. (ביניהם אני)

כן רק ש99% מהסטטיסטיקות שאנשים כמוך מפרסמים בפורומים כמו זה הן מצוצות מן האצבע, אם אתה רוצה שיקחו אותך ברצינות תן סימוכין ל"70%" שלך.

היה כתוב בעיתון "כלכליסט" אז האמנתי להם..
בכל מקרה הרצתי חיפוש עכשיו וכתוב ש-70% מהיהודים בארץ לוקים באי-סבילות ללקטוז..
https://www.meuhedet.co.il/meuhedet...BarsubjectParam=990033822970&mainView=article
רשום שם 70% ברמה כזו או אחרת, זה אומר שגם אני רגיש ללקטוז כי אני מפליץ הרבה אחרי שאני שותה חלב. אף אחד לא מכריח אותך לשתות חלב אם יש לך אי-סבילות ללקטוז. המאמר מיועד לאנשים שלא שותים חלב בגלל שאיזה באדיבילדר/ד"ר טיפש אמר שזה לתינוקות.

היה כתוב בעיתון "כלכליסט" אז האמנתי להם..
בכל מקרה הרצתי חיפוש עכשיו וכתוב ש-70% מהיהודים בארץ לוקים באי-סבילות ללקטוז..
https://www.meuhedet.co.il/meuhedet...BarsubjectParam=990033822970&mainView=article

מאוד מדוייקת ההערכה שלהם.
"חוסר ראשוני התפתחותי בלקטאז - מצב בו האנזים מצוי בגוף, אולם רמת פעילותו נמוכה. מצב זה שכיח במיוחד בגיל המבוגר.
בארץ למשל 70%-40% מהאוכלוסייה המבוגרת סובלת מהתופעה."

דווקא אצל "אנשים לבנים" התופעה הזו באחוזים הרבה יותר נמוכים.
אם אני זוכר נכון אצל שחורים זה משהוא כמו 70% והיספנים מתקרב ל90%.

רשום שם 70% ברמה כזו או אחרת, זה אומר שגם אני רגיש ללקטוז כי אני מפליץ הרבה אחרי שאני שותה חלב. אף אחד לא מכריח אותך לשתות חלב אם יש לך אי-סבילות ללקטוז. המאמר מיועד לאנשים שלא שותים חלב בגלל שאיזה באדיבילדר/ד"ר טיפש אמר שזה לתינוקות.
לזה התכוונתי, גם אני ככה הרבה גזים וגם מרגיש אי-נוחות בבטן.. אז אני באמת מעדיף לא לשתות הרבה..
אם אני שותה 400-500 מ"ל פעמיים ביום אין בעיה..

לזה התכוונתי, גם אני ככה הרבה גזים וגם מרגיש אי-נוחות בבטן.. אז אני באמת מעדיף לא לשתות הרבה..
אם אני שותה 400-500 מ"ל פעמיים ביום אין בעיה..
נו ו? למי אכפת מהגזים, אני ההיפך עף על זה, איך שאני רואה את זה היתרונות עולים בהרבה על החסרונות (גם אם נחשיב את הגזים לחיסרון למרות שאני נהנה מהם).

מי שבאמת רגיש שיקח לקטזין אם הוא מתעקש לשתות.
או שלא ישתה, אף אחד לא ממליץ להכניס לגוף משהוא שאתה אלרגי אליו.

תודה על המאמר...

אחרי שאנשים כל הזמן היו אומרים שלשתות חלב + תיסוף חלבון אחרי אימון מאט את העיכול.. טוב לדעת שבסופו של דבר אין לזה בכלל בסיס..

תודה על המאמר...

אחרי שאנשים כל הזמן היו אומרים שלשתות חלב + תיסוף חלבון אחרי אימון מאט את העיכול.. טוב לדעת שבסופו של דבר אין לזה בכלל בסיס..
זה לא בהכרח לא נכון, השאלה אם יש לזה משמעות? (רמז.. לא)

תודה על המאמר...

גם לשתות חלבון אחרי אימון זה לא כזה משמעותי....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית