הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חידוש דרכון

• פותח/ת השרשור Cobb
  • פורסם בתאריך

Cobb

משתמש פעיל
941
38
נק' מוניטין:
1,021
941
38
אני מתכנן לטוס ב-17 ליוני, וגיליתי שהדרכון שלי כבר לא בתוקף. שילמתי על החידוש, וניסיתי להזמין תור כי צריך לבוא לשם ללשכה אישית. הבעיה, שהתור הכי קרוב הוא לספטמבר בלשכה הקרובה אלי (ראשון לציון), ובלשכות אחרות שניסיתי אין בכלל (רחובות, חולון, ת"א).
חיפשתי על זה קצת מידע, ואמרו לי תתחבר בבוקר, יהיו מלא תורים. עשיתי את זה, אבל אני עדיין לא רואה כלום, ואני כבר שבוע מנסה להזמין תור למוסד המטומטם הזה.
האתר שלהם: piba.gov.il נחסם בכל דפדפן שניסיתי עקב חוסר certificate.
בנוסף לכך, מסתבר שזה לוקח עד 6 שבועות מרגע החידוש בכלל לשלוח את הדרכון, וגם אז זה תלוי בדואר ישראל. ז"א שגם אם אני מחדש עכשיו יש סיכוי שזה לא יגיע לי עד הטיסה בכלל.
יש למישהו ניסיון עם הנ"ל? שווה לנסות להוציא דרכון זמני? מישהו יודע מה התהליך כי גם לגבי זה לא ראיתי אפשרות לזמן תורים.
כמו כל מוסד ממשלתי פשוט מתסכל ועלוב.

אם יש לך אזרחות זרה ודרכון זר אתה יכול לטוס איתו

גם לי מקרה דומה, רציתי להוציא דרכון לילדים ושילמתי באתר, ובמערכת קביעת תורים אין תורים פנויים.
צריך לבדוק זמינות כל הזמן, לפעמים יש תורים שמתפנים כי אנשים מבטלים. פעמיים יצא לי תור פנוי לחודש יוני.
הבעיה שגם בשביל דרכון זמני צריך להגיע פיזית עם תור.
אפשרות נוספת היא להוציא דרכון זמני בשדה התעופה במחיר מופקע.

תכנס לקבוצה בפייסבוק ״צרות בהייטק״, מישהו פרסם שם סקריפט שמאתר תורים פנויים ושולח בטלגרם

• פותח/ת השרשור
אוקי, אני שם. מקווה שמפה תגיע הישועה.

אתה יכול להוציא במחיר מופקע או ללכת ללשכה קרובה בתור "לקוח מזדמן" ולחכות בין 40 דקות ל90 דקות
אל תשכח להביא את הדרכון הישן ותעודת זהות

אתה יכול להוציא במחיר מופקע או ללכת ללשכה קרובה בתור "לקוח מזדמן" ולחכות בין 40 דקות ל90 דקות
אל תשכח להביא את הדרכון הישן ותעודת זהות
תסתכל באתר של משרד הפנים או החוץ (לא זוכר מי אחראי לזה), כתוב שם שאפשר עד אוגוסט לעשות את זה

תסתכל באתר של משרד הפנים או החוץ (לא זוכר מי אחראי לזה), כתוב שם שאפשר עד אוגוסט לעשות את זה
מספיק טוב למה שהוא מבקש

בהצלחה לכל מאותגרי הטכנולוגיה אחרי אוגוסט, שמח שהמדינה מתחשבת בכל אזרחיה..

לא הבנתי, אם משלמים על חידוש הדרכון באינטרנט למה גם צריך להגיע פיזית ?

לא הבנתי, אם משלמים על חידוש הדרכון באינטרנט למה גם צריך להגיע פיזית ?
זה אמור לצאת יותר זול אם משלמים באינטרנט, במיוחד בחורף, אבל אתה חייב להגיע פיזית בשביל כל ההיבטים הביומטריים של תמונה וטביעות אצבעות
בכל מקרה יצא לי לקרוא לא מעט ביקורות על התשלום באינטרנט, אנשים ששילמו ואז הגיעו פיזית והיו צריכים לשלם שוב מחיר מלא כי מערכות המידע של מדינת ישראל מתנהלות בצורה ביזיונית

כמו כל מוסד ממשלתי פשוט מתסכל ועלוב
בגדול אני מסכים איתך לגבי מוסדות ממשלתיים, אבל במקרה שלך אל תאשים אותם בתוצאות של החוסר אחריות שלך.
כשכל המדינה מזמינה חופשות לקיץ ורק אחרי זה נזכרים שאין להם/לילדים דרכונים בתוקף אז זה מה שקורה - כולם חייבים את משרד הפנים כאן מעכשיו אז ברור שלא יהיו תורים פנויים

האתר שלהם: piba.gov.il נחסם בכל דפדפן שניסיתי עקב חוסר certificate.
בנוסף לכך, מסתבר שזה לוקח עד 6 שבועות מרגע החידוש בכלל לשלוח את הדרכון, וגם אז זה תלוי בדואר ישראל. ז"א שגם אם אני מחדש עכשיו יש סיכוי שזה לא יגיע לי עד הטיסה בכלל.
יש למישהו ניסיון עם הנ"ל? שווה לנסות להוציא דרכון זמני? מישהו יודע מה התהליך כי גם לגבי זה לא ראיתי אפשרות לזמן תורים.
כמו כל מוסד ממשלתי פשוט מתסכל ועלוב.[/QUOTE]
מזכיר לי אירוע מעניין שקרה לי, מצטער אם אני מוציא לך את העיניים:79nb:
הייתי צריך להוציא דרכון בשביל משהו בצבא (לא מפרט מטעמי בטחון מידע), ובדיוק ממה שאתה מתאר חששתי (לא הזמנתי שום תור), אז הלכתי על מדי א עם כל הסיכות וכומתה האדומה, עם הנשק המשופצר והמון ווסאח, תוך כמה זמן מרגע שנכנסתי עד שיצאתי עם הזמנה לדרכון עוד 3 שבועות?
20 דקות:245:🤪🤪
**סתם משתף....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית